Laatste nieuws

In het zand

In het zand 12-07-2018

Nog heel even en dan zit er weer een schooljaar op. Dan waait iedereen naar warme oorden. Van veel kinderen krijgen we te horen waar ze heen gaan op vakantie. Maar voor lekker weer hoef je niet ver, kijk maar!

Lees meer

Jaren 90 tijdens Sterrenjacht!

Jaren 90 tijdens Sterrenjacht! 28-06-2018

Afgelopen week was het weer tijd voor de jaarlijkse Sterrenjacht. Dit jaar hadden enorm veel kinderen zich ingeschreven, er waren maar liefst 18 acts! Natuurlijk mochten de pedagogisch medewerkers als eerste het goede voorbeeld geven. 

Lees meer

Heerlijk in de zandbak

Heerlijk in de zandbak 13-06-2018

De afgelopen weken zijn we veel naar buiten geweest met de kinderen van Backershagen. Hier hebben we veel lol gehad. Zo deden we springtouw wedstrijden en speelden we in de zandbak. 

Lees meer

Uit den ouden doosch

Uit den ouden doosch 31-05-2018

Het leuke van werken met kinderen is dat je hen letterlijk en figuurlijk ziet groeien. Op Backershagen werken drie medewerkers al vrij lang op de vestiging. Aouatif spant de kroon met 17 jaar, maar ook Yorick (8 jaar) en Jasper (7 jaar) lopen al lang rond door de Mirakelse ruimtes.

Lees meer

Buiten spelen

Buiten spelen 24-05-2018

De meivakantie was erg gezellig. De eerste week was het uitstapje naar het Kabouterpad letterlijk en figuurlijk in het water gevallen door het slechte weer. Gelukkig konden we gaan gymmen in de gymzaal van Mirakel Kalfjeslaan. Waren we er toch nog even uit.

Lees meer
Pagina 1 van 52  > >>