Laatste nieuws

Domino Day bij de Haaien

Domino Day bij de Haaien 08-02-2018

Deze week hebben we Domino Day gedaan bij de Haaien, dit was een groot succes. Alle Haaien hadden hun eigen ‘projectje’ die uiteindelijk aan elkaar werden geschakeld. Kortom, er werd flink gebouwd. 

Lees meer

Hele grote sneeuwpop

Hele grote sneeuwpop 14-12-2017

Het heeft het flink gesneeuwd in Nederland. Zo veel dat we twee dagen lang sneeuwballengevechten hebben kunnen houden in de tuinen. Ook op het Haaienplein is er veel buiten gespeeld. 

Lees meer

Sinterklaasperikelen

Sinterklaasperikelen 30-11-2017

Het is vol op feest. De kinderen hebben mooie knutselwerkjes voor de Sint en zijn Pieten gemaakt. Ook hebben de ze gezongen en was de schoen dit jaar weer gevuld met mooie cadeautjes. Alle kinderen waren enthousiast en blij met hun verrassing. 

Lees meer

Reptielen op Mirakel?

Reptielen op Mirakel? 09-11-2017

Op de laatste dag van de feestweek hadden we een onwijs leuke activiteit. Er kwam een dame langs die drie reptielen en een geleedpotige met zich meegenomen had. We kregen visite van een kameleon, een vogelspin, een schildpad en een slang. Van ieder dier kon de dame in kwestie veel vertellen.

Lees meer

Lol en gekkigheid

Lol en gekkigheid 26-10-2017

De herfstvakantie is begonnen en het is een gezellige drukte. Met wat extra uren op de BSO hebben de kinderen meer tijd voor lol en gekkigheid. Zo heeft Annemarie het flink te verduren gehad met de Haaien. 

Lees meer
Pagina 1 van 50  > >>