Laatste nieuws

Schurkerige Haaien!

Schurkerige Haaien! 12-04-2018

Tijdens een kinderraadvergadering was aan bod gekomen dat de kinderen graag een keer op uitstapje willen naar een escaperoom. Na lang uitzoeken bleek dit een dure aangelegenheid te zijn. Maar zo makkelijk laten wij ons niet kennen natuurlijk! 

Lees meer

Van knikkerbaan tot kasteel!

Van knikkerbaan tot kasteel! 12-04-2018

Bij ons op de Zeesterrengroep wordt weer flink gespeeld met de knikkerbaan! Je kunt er niet alleen een knikkerbaan mee maken, maar je kan er ook prima kastelen mee bouwen... :)

Lees meer

Wat gaan we vandaag doen?

Wat gaan we vandaag doen? 22-03-2018

Wat zullen we gaan doen vandaag? Dat is altijd een van de dingen die tijdens ons tafelmoment wordt besproken. Veel kinderen weten al wat ze van plan zijn. Er wordt dan ook meteen aan de medewerker gevraagd of dat mag, zodat ze van hun plekje verzekert zijn. 

Lees meer

Deur van Haaien gepimpt

Deur van Haaien gepimpt 08-03-2018

Robine en Bente wilden afgelopen dinsdag de deur pimpen, maar met wat? Ze wilden dat de deur iets zou toevoegen op de groep, de deur personaliseren dus. Hoe kan dit beter dan de namen van alle Haaien hierop te noteren.

Lees meer

Domino Day bij de Haaien

Domino Day bij de Haaien 08-02-2018

Deze week hebben we Domino Day gedaan bij de Haaien, dit was een groot succes. Alle Haaien hadden hun eigen ‘projectje’ die uiteindelijk aan elkaar werden geschakeld. Kortom, er werd flink gebouwd. 

Lees meer
Pagina 1 van 51  > >>