Laatste nieuws

Hoe gaat het ophalen van school?

Hoe gaat het ophalen van school? 21-09-2017

De Zeesterren worden dagelijks gezellig door de medewerkers uit de klas opgehaald. Samen lopen we dan naar de verzamelplek waar alle kinderen van groep 3 tot 8 zelf naar toe komen lopen. Dit kan soms best hectisch zijn, want de één heeft klassendienst en de ander moet nog wat halen uit zijn klas.

Lees meer

Grote Kaplatoren

Grote Kaplatoren 14-09-2017

Afgelopen dinsdag stond er een superleuke activiteit gepland bij de Zeesterren. Het waar of onwaarspel. Heel veel Zeesterren namen hier aan deel en moesten door middel van te gaan zitten of liggen laten zien of de vraag goed of fout was.

Lees meer

Back 2 school

Back 2 school 07-09-2017

De vakantie is na zes schoolloze weken over. De kinderen moeten, na zes weken helemaal in de relaxstand te zijn geweest, nu weer naar school en naar de BSO.

Lees meer

Artis, Amstelpark en Kapla!

Artis, Amstelpark en Kapla! 01-08-2017

Nog meer activiteiten en leuke uitstapjes! Zo zijn de Zeesterren op een regenachtige dag naar de vestiging Kalfjeslaan gegaan om daar in de gymzaal verschillende spelletjes te spelen. 

Lees meer

Op pad naar Artis

Op pad naar Artis 27-07-2017

De vakantie is begonnen en dat betekend uitstapjes! Oorspronkelijk was het de planning dat we met de Haaien zouden gaan Footgolfen, helaas was het Hollandse weer de grote spelbreker. Door de aanhoudende regenval was het veld onbespeelbaar.

Lees meer
Pagina 1 van 49  > >>