Laatste nieuws

Pesten of plagen?

Pesten of plagen? 13-02-2019

De afgelopen weken hebben we met de kinderen in de sneeuw gespeeld en verschillende spellen buiten gedaan. Maar we hebben ook knus binnen geknutseld, zo maakten we mooie versiering voor ons thema: pesten. Pesten gebeurt overal, daarom is het sinds een paar jaar een terugkerend thema op de BSO. 

Lees meer

De sneeuw!

De sneeuw! 24-01-2019

Het is weer wit en niet een klein beetje ook! De meeste papa’s en mama’s vinden het verschrikkelijk, het is koud, het auto rijden word een verschrikking. Als ik het dan aan hen vraag hoe ze het vinden, is sneeuw alleen voor in het weekend.

Lees meer

Rustige dagen, gezellig dingen doen

Rustige dagen, gezellig dingen doen 18-12-2018

Het gebeurd wel eens dat het wat rustiger is op Mirakel. Dat kan zijn omdat er op die dag minder kinderen komen dan op andere dagen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vrijdag, of omdat er heel veel zieken zijn of kinderen die gaan spelen bij vriendjes. Nu komt het wel eens voor dat we de vraag krijgen vervelen de kinderen zich dan niet? 

Lees meer

Haaien spelen de bal

Haaien spelen de bal 15-11-2018

De Haaien vermaken zich goed met een balspel. 'Iemand is hem niemand is hem' wordt vaak gespeeld. Ook basketbal is erg leuk. De kinderen spelen dan een variant waar op je 1 tegen 1 speelt en de spelers regelmatig wisselen als iemand af is. Een potje voetbal staat nog altijd op nummer 1. 

Lees meer

Bouwen en knutselen

Bouwen en knutselen 11-10-2018

Op Mirakel Backershagen zijn we weer flink aan het spelen! Zo bouwen we kastelen, super hoge kapla torens en zijn we bezig met veel verschillende bordspellen. Vooral Stratego is favoriet. Om de paar weken wisselen we van thema op de groep. 

Lees meer
Pagina 1 van 53  > >>