Laatste nieuws

Heerlijk in de zandbak

Heerlijk in de zandbak 13-06-2018

De afgelopen weken zijn we veel naar buiten geweest met de kinderen van Backershagen. Hier hebben we veel lol gehad. Zo deden we springtouw wedstrijden en speelden we in de zandbak. 

Lees meer

Uit den ouden doosch

Uit den ouden doosch 31-05-2018

Het leuke van werken met kinderen is dat je hen letterlijk en figuurlijk ziet groeien. Op Backershagen werken drie medewerkers al vrij lang op de vestiging. Aouatif spant de kroon met 17 jaar, maar ook Yorick (8 jaar) en Jasper (7 jaar) lopen al lang rond door de Mirakelse ruimtes.

Lees meer

Buiten spelen

Buiten spelen 24-05-2018

De meivakantie was erg gezellig. De eerste week was het uitstapje naar het Kabouterpad letterlijk en figuurlijk in het water gevallen door het slechte weer. Gelukkig konden we gaan gymmen in de gymzaal van Mirakel Kalfjeslaan. Waren we er toch nog even uit.

Lees meer

Schurkerige Haaien!

Schurkerige Haaien! 12-04-2018

Tijdens een kinderraadvergadering was aan bod gekomen dat de kinderen graag een keer op uitstapje willen naar een escaperoom. Na lang uitzoeken bleek dit een dure aangelegenheid te zijn. Maar zo makkelijk laten wij ons niet kennen natuurlijk! 

Lees meer

Van knikkerbaan tot kasteel!

Van knikkerbaan tot kasteel! 12-04-2018

Bij ons op de Zeesterrengroep wordt weer flink gespeeld met de knikkerbaan! Je kunt er niet alleen een knikkerbaan mee maken, maar je kan er ook prima kastelen mee bouwen... :)

Lees meer
Pagina 1 van 51  > >>