Laatste nieuws

Reptielen op Mirakel?

Reptielen op Mirakel? 09-11-2017

Op de laatste dag van de feestweek hadden we een onwijs leuke activiteit. Er kwam een dame langs die drie reptielen en een geleedpotige met zich meegenomen had. We kregen visite van een kameleon, een vogelspin, een schildpad en een slang. Van ieder dier kon de dame in kwestie veel vertellen.

Lees meer

Lol en gekkigheid

Lol en gekkigheid 26-10-2017

De herfstvakantie is begonnen en het is een gezellige drukte. Met wat extra uren op de BSO hebben de kinderen meer tijd voor lol en gekkigheid. Zo heeft Annemarie het flink te verduren gehad met de Haaien. 

Lees meer

Griezelen en monsters maken

Griezelen en monsters maken 12-10-2017

Samen spelen en nieuwe vriendjes maken dat is altijd leuk. Met het regenachtige weer zijn we volop aan het knutselen. Nu werken we met het thema Halloween, lekker griezelen en monsters maken. Een masker van een vleermuis of pompoen staat de kinderen ook heel mooi en wat doen ze hun best!

Lees meer

Hoe gaat het ophalen van school?

Hoe gaat het ophalen van school? 21-09-2017

De Zeesterren worden dagelijks gezellig door de medewerkers uit de klas opgehaald. Samen lopen we dan naar de verzamelplek waar alle kinderen van groep 3 tot 8 zelf naar toe komen lopen. Dit kan soms best hectisch zijn, want de één heeft klassendienst en de ander moet nog wat halen uit zijn klas.

Lees meer

Grote Kaplatoren

Grote Kaplatoren 14-09-2017

Afgelopen dinsdag stond er een superleuke activiteit gepland bij de Zeesterren. Het waar of onwaarspel. Heel veel Zeesterren namen hier aan deel en moesten door middel van te gaan zitten of liggen laten zien of de vraag goed of fout was.

Lees meer
Pagina 1 van 49  > >>