Laatste nieuws

Gezelligheid op de Kapitein Haak!

Gezelligheid op de Kapitein Haak! 15-03-2018

Op de Kapitein Haak is het nog steeds erg gezellig; de kinderen die over zijn gekomen vanuit de Tinkerbel zijn al helemaal op hun plek en kletsen er inmiddels ook flink op los! Nu het weer steeds iets beter wordt, maken we meer gebruik van de padelbaan. Op dit kunstgrasveld mag de Kapitein Haak naar hartenlust spelen. 

Lees meer

Vakantie op de Tinkerbelgroep

Vakantie op de Tinkerbelgroep 28-02-2018

Deze week is de voorjaarsvakantie begonnen. Voor de kinderen die op de BSO komen maken we er een gezellige week van met allerlei leuke activiteiten. Onze groep is gek op spelletjes. 

Lees meer

Snuffelstagiaire Joey vertelt!

Snuffelstagiaire Joey vertelt! 15-02-2018

De BSO is alle werkdagen open, met uitzondering van de feestdagen. Eén van onze doelen is dat alle kinderen het naar hun zin hebben op de BSO. Kinderen vinden het leuk als hun vrienden of vriendinnen er ook zijn, als er leuke activiteiten worden aangeboden en als hun favoriete pedagogisch medewerkers er zijn!

Lees meer

Kapitein Haak speelt vertrouwenspel

Kapitein Haak speelt vertrouwenspel 01-02-2018

Wat hebben wij toch een leuke groep bij de Kapitein Haak! Er zijn een aantal kinderen van de Tinkerbel naar onze groep gekomen. Welkom Carice, Jasmijn, Niels, Mathias, Namé, Pim, Jonah en Sarah! Wij wensen jullie heel veel plezier bij ons op de groep.

Lees meer

Welk gedrag past wel of niet bij pesten?

Welk gedrag past wel of niet bij pesten? 18-01-2018

Het nieuwe jaar zijn wij goed gestart op de BSO door aandacht te schenken aan het onderwerp ‘pesten’. Helaas blijken er nog altijd veel kinderen gepest te worden op school of op sportclubjes, maar ook kan er gepest worden via social media, zoals whatsApp.

Lees meer
Pagina 1 van 52  > >>