Laatste nieuws

Pizza eten en knutselen

Pizza eten en knutselen 27-09-2018

Bij de Peter pan groep hebben we veel nieuwe kinderen: Niel, Stijn, Tijn, Rocco en Alex. Welkom jongens, wat is dat gezellig! Het is altijd leuk bij Peter Pan groep. Er wordt geknutseld, gespeeld, gekookt, gebakken, gebouwd en gegymd. Op woensdag hebben we meer tijd om veel te doen samen. 

Lees meer

Een super vakantie

Een super vakantie 17-09-2018

Wat hebben wij een super vakantie gehad met allemaal leuke activiteiten en uitstapjes. Wij zijn met de Kapitein Haak groep naar het Vondelpark, de Ouderkerkerplas, de midgetgolfbaan in het Amstelpark en het Scheepvaartmuseum geweest. Ook hebben we gebowld en natuurlijk hebben wij ook meegedaan aan de jaarlijkse sportdag. 

Lees meer

Thema dieren en uitstapjes

Thema dieren en uitstapjes 23-07-2018

Op dit moment werken wij met het thema ‘dieren’ op de groepen. Je hoeft namelijk helemaal niet op vakantie naar Zuid-Afrika te gaan om wilde dieren te spotten, dat kan ook gewoon bij ons op de BSO!

Lees meer

Knutselen met kosteloos materiaal

Knutselen met kosteloos materiaal 05-07-2018

Op woensdag zorgt Michelle altijd voor een onvergetelijke dag op de Peter Pan groep. Ditmaal kregen de kinderen een creatieve verrassing. Op tafel stond een grote tas, gevuld met heel veel kosteloos materiaal, dat Michelle speciaal voor de kinderen had verzameld!

Lees meer

Floor winnares Sterrenjacht

Floor winnares Sterrenjacht 18-06-2018

Op vrijdag 8 juni was het weer de hoogste tijd voor één van de leukste dagen van het jaar, namelijk de Sterrenjacht! Al weken van te voren waren de kinderen in het geheim aan het oefenen voor hun act. Op de BSO werd er in de lokalen, op de gang, in de beauty en in de chillruimte geoefend. Sommige kinderen wilden alleen thuis oefenen, omdat anders hun optreden geen verrassing meer zou zijn.

Lees meer
Pagina 1 van 54  > >>