Laatste nieuws

Afscheid van Joyce

Afscheid van Joyce 09-05-2018

Lieve allemaal, op maandag 7 mei heb ik afscheid genomen van alle lieve collega’s en kinderen van Mirakel Bovenkerkerweg. Sinds 2013 ben ik werkzaam bij Mirakel en ik heb sindsdien met veel plezier op de Kapitein Haak groep mogen werken. Inmiddels ben ik (bijna) afgestudeerd leerkracht en wacht mij een nieuwe uitdaging, vandaar dat ik Mirakel nu ga verlaten.

Lees meer

Niels & Jasmijn vertellen over de BSO

Niels & Jasmijn vertellen over de BSO 12-04-2018

Hallo, wij zijn een tweeling dus: Niels & Jasmijn en dit is de Kapitein Haak.
We hebben alles, computers een goudvis, heel veel spelletjes en een knutsel/tekentafel.

 

Lees meer

Spelenderwijs verkeersregels leren

Spelenderwijs verkeersregels leren 29-03-2018

Hallo allemaal, hier is weer het laatste nieuws van de BSO. Zoals altijd houden we jullie op de hoogte van de leuke activiteiten en thema's. Gezellig spelen, knutselen, tekenen, verkleden in het thema: verkeer! Het thema is super leuk en leerzaam. 

Lees meer

Gezelligheid op de Kapitein Haak!

Gezelligheid op de Kapitein Haak! 15-03-2018

Op de Kapitein Haak is het nog steeds erg gezellig; de kinderen die over zijn gekomen vanuit de Tinkerbel zijn al helemaal op hun plek en kletsen er inmiddels ook flink op los! Nu het weer steeds iets beter wordt, maken we meer gebruik van de padelbaan. Op dit kunstgrasveld mag de Kapitein Haak naar hartenlust spelen. 

Lees meer

Vakantie op de Tinkerbelgroep

Vakantie op de Tinkerbelgroep 28-02-2018

Deze week is de voorjaarsvakantie begonnen. Voor de kinderen die op de BSO komen maken we er een gezellige week van met allerlei leuke activiteiten. Onze groep is gek op spelletjes. 

Lees meer
Pagina 1 van 53  > >>