Laatste nieuws

Thema dieren en uitstapjes

Thema dieren en uitstapjes 23-07-2018

Op dit moment werken wij met het thema ‘dieren’ op de groepen. Je hoeft namelijk helemaal niet op vakantie naar Zuid-Afrika te gaan om wilde dieren te spotten, dat kan ook gewoon bij ons op de BSO!

Lees meer

Knutselen met kosteloos materiaal

Knutselen met kosteloos materiaal 05-07-2018

Op woensdag zorgt Michelle altijd voor een onvergetelijke dag op de Peter Pan groep. Ditmaal kregen de kinderen een creatieve verrassing. Op tafel stond een grote tas, gevuld met heel veel kosteloos materiaal, dat Michelle speciaal voor de kinderen had verzameld!

Lees meer

Floor winnares Sterrenjacht

Floor winnares Sterrenjacht 18-06-2018

Op vrijdag 8 juni was het weer de hoogste tijd voor één van de leukste dagen van het jaar, namelijk de Sterrenjacht! Al weken van te voren waren de kinderen in het geheim aan het oefenen voor hun act. Op de BSO werd er in de lokalen, op de gang, in de beauty en in de chillruimte geoefend. Sommige kinderen wilden alleen thuis oefenen, omdat anders hun optreden geen verrassing meer zou zijn.

Lees meer

José stelt zichzelf voor

José stelt zichzelf voor 07-06-2018

Ik wil me even voorstellen, ik ben José Linthout en ik werk sinds half mei op de Kapitein Haak groep op de maandag, donderdag en vrijdag. Eerst heb ik een paar maanden als oproepkracht gewerkt bij verschillende vestigingen van Mirakel, vooral bij de Kalfjeslaan, Bovenkerkerweg en Populierenlaan.

Lees meer

Afscheid van Joyce

Afscheid van Joyce 09-05-2018

Lieve allemaal, op maandag 7 mei heb ik afscheid genomen van alle lieve collega’s en kinderen van Mirakel Bovenkerkerweg. Sinds 2013 ben ik werkzaam bij Mirakel en ik heb sindsdien met veel plezier op de Kapitein Haak groep mogen werken. Inmiddels ben ik (bijna) afgestudeerd leerkracht en wacht mij een nieuwe uitdaging, vandaar dat ik Mirakel nu ga verlaten.

Lees meer
Pagina 1 van 54  > >>