Laatste nieuws

Ollie Trollie

Ollie Trollie 27-12-2018

Het is woensdag 27 december. De eerste dag na de kerstdagen en de Peter Pan groep gaat op uitstapje. Vandaag is het poppentheater aan de beurt ! Echt super leuk! 

Lees meer

Heel veel sneeuwpret!

Heel veel sneeuwpret! 14-12-2017

Inmiddels is de eerste sneeuw gevallen en wat heeft dat gezorgd voor een hoop sneeuwpret!|
Op de winterse maandag zijn wij zoals altijd naar de scholen vertrokken om de kinderen op te halen. Als er slecht weer is voorspeld, dan vertrekken wij altijd eerder zodat wij op het schoolplein klaar staan, wanneer de schoolbel gaat.

Lees meer

Van pietenhoofden tot mijters

Van pietenhoofden tot mijters 30-11-2017

Vol verwachting klopt ons hart. Sinterklaas is in ons land en de kinderen zijn door het dolle heen. We zingen iedere dag gezellig Sinterklaasliedjes en kijken iedere avond om 18.00 het Sinterklaasjournaal.

Lees meer

Indy en Alysha vertellen over hun BSO

Indy en Alysha vertellen over hun BSO 16-11-2017

Beste allemaal, vandaag laten wij de kinderen van de Kapitein haak groep een stukje schrijven voor de website. Ze hebben de tijd genomen en het verhaaltje zelfs op de computer getypt.

Lees meer

Super halloweenfeest

Super halloweenfeest 02-11-2017

Wat een super leuk, eng Halloweenfeest hadden we afgelopen vrijdag. Iedereen had zijn best gedaan om er zo eng mogelijk uit te zien. En wat was iedereen eng zeg! We hebben spelletjes gedaan, spookjes gezocht en een bezem doorgegeven op muziek. 

Lees meer
Pagina 1 van 51  > >>