Laatste nieuws

Indy en Alysha vertellen over hun BSO

Indy en Alysha vertellen over hun BSO 16-11-2017

Beste allemaal, vandaag laten wij de kinderen van de Kapitein haak groep een stukje schrijven voor de website. Ze hebben de tijd genomen en het verhaaltje zelfs op de computer getypt.

Lees meer

Super halloweenfeest

Super halloweenfeest 02-11-2017

Wat een super leuk, eng Halloweenfeest hadden we afgelopen vrijdag. Iedereen had zijn best gedaan om er zo eng mogelijk uit te zien. En wat was iedereen eng zeg! We hebben spelletjes gedaan, spookjes gezocht en een bezem doorgegeven op muziek. 

Lees meer

Halloween op de Kapitein Haak

Halloween op de Kapitein Haak 26-10-2017

Op vrijdagavond 27 oktober staat er voor de Kapitein Haak groep wederom een griezelig ‘Halloweenfeest’ op het programma. Vorig jaar was dit namelijk een groot succes! 

 

Lees meer

Masterchef

Masterchef 12-10-2017

De afgelopen maand hebben wij gewerkt met het thema ‘Masterchef’. Er zijn allerlei activiteiten gedaan, zo zijn er heerlijke sandwiches gemaakt met gerookte kip en mango, maar ook werd er flink geknutseld. 

Lees meer

Regenbooggroenten ovenschotel

Regenbooggroenten ovenschotel 05-10-2017

We zijn nog bezig met het thema: master chef! Geweldige thema. Wie is de master chef? Wat doet de master chef? Het gaat niet alleen over koken, maar ook over het eten en we hebben het over gezonde producten gehad.

Lees meer
Pagina 1 van 51  > >>