Oudercommissie

De oudercommissie stelt zich hierbij graag voor:

Karijn van Ginkel-de Boer
Mijn naam is Karijn van Ginkel-de Boer en ik ben sinds kort lid van de oudercommissie van de BSO. Ik ben de moeder van Jasmijn en Niels, een tweeling van 5 jaar, die op de Peter Pan groep zitten en ik ben getrouwd met Erik. Drie dagen in de week ben ik werkzaam als operatieassistente in het VU medisch centrum. Ik zie het als een uitdaging om samen met de andere leden van de OC de ouders van de kinderen van de BSO zo goed mogelijk te vertegenwoordigen.

Jacomijn Kerkman
Mijn naam is Jacomijn Kerkman en ik kom sinds maart 2010 drie dagen in de week op de locatie Bovenkerkerweg. Eerst alleen voor mijn inmiddels vijfjarige dochter Sarah, ruim twee jaar later ook voor mijn zoontje Thomas. In april verwacht ik ons derde kindje, dus de komende jaren ben ik zeker nog verbonden aan Mirakel.
Ik woon nu 14 jaar in Amstelveen, oorspronkelijk kom ik uit de Zaanstreek. Na de middelbare school ben ik economie gaan studeren aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Daarna heb ik ruim 11 jaar bij een groot accountantskantoor in Amstelveen gewerkt. Een uitdagend job, maar voor mij lastig te combineren met een gezinsleven. Sinds 2011 werk ik bij de Universiteit van Amsterdam op de Concerncontrol afdeling. Ik werk daar met veel plezier, maar het blijft altijd fijn aan het einde van de dag Mirakel binnen te lopen, de kindjes vrolijk aan tafel of buiten te zien spelen en een praatje te maken met de leidsters. Ik hoop met mijn achtergrond een bijdrage te leveren aan de financiële onderwerpen waar de Oudercommissie mee te maken krijgt. Ik lees graag en beleef plezier aan hardlopen door de polder of het bos. Voor beide dingen zou ik eigenlijk meer tijd willen hebben, maar ach… dat komt later wel weer. Voorlezen en een rondje door de wijk langs de speeltuintjes is ook heel fijn.

Mariska den Ouden-Rondaij
Hallo, mijn naam is Mariska den Ouden-Rondaij en ik ben moeder van twee kinderen; Nora uit de Tinkerbel-groep en Leon uit de Peter Pan groep. Met beide kinderen nu op de BSO leek het me leuk om hier wat meer betrokken bij te zijn en zodoende ben ik lid geworden van de BSO-oudercommissie. Ik ben opgeleid als biochemicus maar nadat ik acht jaar wetenschappelijk onderzoek in een laboratorium had gedaan was het tijd voor een ommezwaai. Sinds drie jaar volg ik een kunstopleiding en doe ik daarnaast administratief werk voor Den Ouden-IT. Hoewel het even wennen was, zoiets volkomen anders, heb ik geen moment spijt gehad van deze keuze.