Laatste nieuws

Sterrenjacht!

Sterrenjacht! 20-06-2018

Vrijdag 15 juni was er op Mirakel Kalfjeslaan een Sterrenjacht. Naast onze BSO deden ook Mirakel Backershagen en Pinoké mee. Er deden wel 17 acts mee, dus er was veel te zien! 

 

Lees meer

Een nieuw Elands spel!

Een nieuw Elands spel! 07-06-2018

Deze dagen hebben wij mogen genieten van mooi weer. Vanwege de droogte gingen de sproeiers aan en konden de kinderen lekker buiten spelen. We spelen deze laatste dagen ook een heel leuk spel op papier. Het is net Pim pam pet, maar wel in de Elandse stijl.

Lees meer

Heerlijke paaslunch

Heerlijke paaslunch 23-04-2018
Op Goede vrijdag (30 maart) hebben wij onze jaarlijkse Paaslunch weer gehouden. Ook dit jaar was er weer een studiedag, waardoor de kinderen er gezellig de hele dag waren. In de ochtend konden de kinderen die het leuk vonden naar de kerk, daar werd het paasverhaal voorgelezen. Bij terugkomst stond er een heerlijk gedekte tafel klaar en kon iedereen aanschuiven voor de paaslunch.
Lees meer

Vette monkey moves!

Vette monkey moves! 08-02-2018
Het is tijd om echt te gaan sporten, maar dan wel op de speelse en weinig competitieve manier van Monkey Moves. Op dinsdag 6 februari ging de workshop van drie weken van start.
Lees meer

Spannend..reptielen!

Spannend..reptielen! 16-11-2017

Van 1 t/m 7 november vierde Mirakel haar 25ste verjaardag met allerlei leuke activiteiten. Zo hebben wij cakejes gebakken, Oudhollandse spelletjes gedaan en konden we een super leuke stormbaan beklimmen.

Lees meer
Pagina 1 van 52  > >>