Laatste nieuws

Spannend..reptielen!

Spannend..reptielen! 16-11-2017

Van 1 t/m 7 november vierde Mirakel haar 25ste verjaardag met allerlei leuke activiteiten. Zo hebben wij cakejes gebakken, Oudhollandse spelletjes gedaan en konden we een super leuke stormbaan beklimmen.

Lees meer

3d tekenen en infraroodstraling?

3d tekenen en infraroodstraling? 02-11-2017

De afgelopen week hebben de Leeuwen veel getekend. Op de foto is te zien hoe Ies erg goed zijn best doet om 3d te tekenen. Hij tekent hier een kubus en door middel van schaduwen creëert hij een 3d effect. Het resultaat was erg mooi!

Lees meer

Stormbaan, reptielen en meer!

Stormbaan, reptielen en meer! 02-11-2017

Hoera! Mirakel bestaat 25 jaar! Om dat te vieren, zijn er allerlei activiteiten gepland om te doen. We gaan cupcakes maken, houden een bingo, kinderen kunnen aan een stormbaan oprennen en ze kunnen zelfs reptielen aaien!

 

Lees meer

Kapper, monopoly en afscheid

Kapper, monopoly en afscheid 12-10-2017

Op de Leeuwengroep zijn er veel activiteiten in de week. We vertellen er graag over. Afgelopen week hebben de Leeuwen gezonde spiesjes gemaakt. De kinderen mochten zelf hun spiesjes samenstellen en opeten. De ingrediënten die ze erop mochten doen waren: druiven, chorizo, kaas, tomaatjes.

Lees meer

Restaurant Mirakel

Restaurant Mirakel 05-10-2017

Bij Mirakel hebben de Panda’s restaurantje gespeeld op het podium, dit in het kader van het thema ‘eet smakelijk’. De kinderen hebben helemaal hun eigen fantasie gebruikt bij het naspelen van een restaurant. Alles wat zij konden bedenken wat met een restaurant te maken heeft, hebben zij verzameld of gemaakt.

Lees meer
Pagina 1 van 51  > >>