Laatste nieuws

Aloha, Gutendag, Fawaka , Bonjour, Ola

Aloha, Gutendag, Fawaka , Bonjour, Ola 14-09-2017

Hallo …allemaal,
De eerste schoolweek zit erop! De afgelopen week hebben we leuke dagen gehad met de kinderen. Wij hebben met z'n allen gezellig buiten gespeeld, in de gymzaal en niet te vergeten met de leuke spelletjes die wij op de groep hebben.

Lees meer

1e vlog: fluisterspel, knutselen met zand

1e vlog: fluisterspel, knutselen met zand 03-08-2017
Abigail Winter, één onze pedagogisch medewerkers, doet mee aan ons vlogproject en heeft een eerste vlog gemaakt. De vlog laat zien hoe het er aan toe gaat tijdens het fluisterspel en als de kinderen proberen zandkastelen te knutselen.
Lees meer

Zandkastelen!!

Zandkastelen!! 20-07-2017

Het zonnetje, blauwe lucht, slippers en zomer kleren en …… ZAND!!! Zand hoort bij de zomer. Lekker naar het strand of spelen in de zandbak bij de Kalfjeslaan! En als het een dagje minder mooi weer is halen we de zandbak gewoon naar binnen.

Lees meer

Tijgers knutselen voor de vakantie

Tijgers knutselen voor de vakantie 13-07-2017

Yes! Het is bijna zover! Wij zijn allemaal toe aan vakantie! Daarom hebben wij op 6 en 7 juli op de Tijgergroep heerlijk geknutseld over vakantiebestemmingen. Anne vertelde dat zij naar de bergen gaat, zij koos een prachtige plaatje met een gedichtje over de natuur. 

Lees meer

Poema's maken appelschildpadden

Poema's maken appelschildpadden 29-06-2017

De Poema’s hebben de laatste tijd veel activiteiten gedaan. We hebben onder andere appelschildpadden gemaakt. Hierbij prikken de kinderen satéprikkers in een halve appel en doen hier blokjes kaas aan. De schildpad heeft dan pootjes. 

Lees meer
Pagina 1 van 50  > >>