Laatste nieuws

Bijna vakantie!

Bijna vakantie! 21-07-2018

De vakantie voor de kinderen is in zicht. Vanuit de scholen zijn er allemaal leuke activiteiten voor de kinderen georganiseerd, zoals een musical van de groepen acht waar de andere klassen naar mogen gaan kijken, een sportdag, het eindfeest en natuurlijk allemaal leuke dingen in de klas. 

Lees meer

Geslaagde dansworkshop

Geslaagde dansworkshop 05-07-2018

“Wie ben jij, kom erbij, ga maar staan en roep je naam” (met een leuk danspasje er bij). Zo begonnen de kinderen van de Tijgers en Apenkoppen aan hun dansworkshop onder begeleiding van Simone Heijloo. 

Lees meer

Sterrenjacht!

Sterrenjacht! 20-06-2018

Vrijdag 15 juni was er op Mirakel Kalfjeslaan een Sterrenjacht. Naast onze BSO deden ook Mirakel Backershagen en Pinoké mee. Er deden wel 17 acts mee, dus er was veel te zien! 

 

Lees meer

Een nieuw Elands spel!

Een nieuw Elands spel! 07-06-2018

Deze dagen hebben wij mogen genieten van mooi weer. Vanwege de droogte gingen de sproeiers aan en konden de kinderen lekker buiten spelen. We spelen deze laatste dagen ook een heel leuk spel op papier. Het is net Pim pam pet, maar wel in de Elandse stijl.

Lees meer

Heerlijke paaslunch

Heerlijke paaslunch 23-04-2018
Op Goede vrijdag (30 maart) hebben wij onze jaarlijkse Paaslunch weer gehouden. Ook dit jaar was er weer een studiedag, waardoor de kinderen er gezellig de hele dag waren. In de ochtend konden de kinderen die het leuk vonden naar de kerk, daar werd het paasverhaal voorgelezen. Bij terugkomst stond er een heerlijk gedekte tafel klaar en kon iedereen aanschuiven voor de paaslunch.
Lees meer
Pagina 1 van 52  > >>