Laatste nieuws

Buitenschoolse opvang >> Locaties BSO >> Next >> Laatste nieuws

Ook de Leeuwen vieren feest!

Ook de Leeuwen vieren feest! 16-11-2017

De afgelopen week vierde Mirakel zijn 25 jarig bestaan en hebben we veel leuke activiteiten mogen doen. Eén daarvan was reptielen aaien. Op de foto is te zien hoe Tjalling een slang om zijn nek heeft. De kinderen vonden het erg spannend, maar hebben uiteindelijk allemaal de dieren even geaaid.

Lees meer

Drukte voor kinderraadverkiezingen

Drukte voor kinderraadverkiezingen 05-10-2017

De kinderen van de Leeuwen zijn in volle gang posters aan het maken. Hierin weten de kinderen zichzelf op hun eigen manier leuk te promoten. Deze week gaan wij de verkiezingen houden zodat er heel gauw bekend gemaakt wordt welke kinderen in de kinderraad komen. 

Lees meer

Promoot jezelf voor de kinderraad!

Promoot jezelf voor de kinderraad! 28-09-2017

Deze week zijn we begonnen met het promoten van de kinderraad van Next. De kinderen die geïnteresseerd zijn in deelname aan de kinderraad mogen zichzelf promoten door middel van het ophangen van posters. 

Lees meer

Een taart op zijn kop?

Een taart op zijn kop? 21-09-2017

Deze week hebben Emma, Dirk, Valerie, Linde en Mijntje een op zijn kop taart gemaakt met ananas. De kinderen hebben alles zelf gedaan. Emma was de beheerder van het recept. De rest van de kinderen hebben alle ingrediënten afgewogen en het beslag gemaakt. 

Lees meer

Ei ei ei.. de vakantie is voorbij

Ei ei ei.. de vakantie is voorbij 07-09-2017

De leeuwen zijn terug met het wekelijkse website stukje! Deze week zijn de scholen weer begonnen en de zomervakantie is voorbij voor alle kinderen. Afgelopen week hebben wij met de kinderen nog lekker kunnen genieten van het mooie weer. 

Lees meer
Pagina 1 van 49  > >>