Laatste nieuws

Buitenschoolse opvang >> Locaties BSO >> Next >> Laatste nieuws

Een taart op zijn kop?

Een taart op zijn kop? 21-09-2017

Deze week hebben Emma, Dirk, Valerie, Linde en Mijntje een op zijn kop taart gemaakt met ananas. De kinderen hebben alles zelf gedaan. Emma was de beheerder van het recept. De rest van de kinderen hebben alle ingrediënten afgewogen en het beslag gemaakt. 

Lees meer

Ei ei ei.. de vakantie is voorbij

Ei ei ei.. de vakantie is voorbij 07-09-2017

De leeuwen zijn terug met het wekelijkse website stukje! Deze week zijn de scholen weer begonnen en de zomervakantie is voorbij voor alle kinderen. Afgelopen week hebben wij met de kinderen nog lekker kunnen genieten van het mooie weer. 

Lees meer

Rust, koken en actief bij Next

Rust, koken en actief bij Next 13-07-2017

Als de kinderen lekker hun energie kwijt zijn aan al het voetballen en spelen, dán is het tijd om een boekje te lezen. Op de foto is te zien dat de kinderen op Next ook wel eens lekker rustig kunnen zitten en een boekje kunnen lezen.

Lees meer

Spaghetti, ijsjes en krullen!

Spaghetti, ijsjes en krullen! 06-07-2017

Soms mogen de kinderen op Next lekker mee eten in de avond. Zo hebben we afgelopen week spaghetti bolognese gemaakt. Olivier heeft dit samen met Susanna gemaakt. Emma, Ruben, Barend en Olivier hebben het heerlijk mogen opeten en wat hebben ze gesmult!

Lees meer

Haar en make-up dag

Haar en make-up dag 29-06-2017

De kinderen hebben zich goed vermaakt zowel buiten en op de groep. De meiden van de kinderraad hadden naar een krultang gevraagd voor de groep en ja hoor wij hebben er een gekregen!

Lees meer
Pagina 1 van 48  > >>