Laatste nieuws

Appelcake gebakken

Appelcake gebakken 21-09-2017

Deze week hebben de Titanen een overheerlijke appelcake gemaakt. De taken waren goed verdeeld;  de één zorgde dat er genoeg boter bij de mix kwam en de ander deed de eitjes in het beslag. 

Lees meer

Pinoké in herfstsfeer

Pinoké in herfstsfeer 14-09-2017

Het slechte weer van deze week, weerhoud dat de Titanen er niet van om buiten te spelen. Zo hebben wij deze week lekker gevoetbald en gehockeyd. Daarnaast hebben wij met de hele groep verstoppertje gespeeld op de vestiging.

Lees meer

Welkom op Mirakel Pinoké

Welkom op Mirakel Pinoké 07-09-2017

Na de zomervakantie zitten de Titanen weer op hun eigen vertrouwde vestiging Pinoké. Er zijn ook weer wat nieuwe kinderen bijgekomen op de groep, zowel jongens als meisjes. Erg gezellig!

Lees meer

Het kastelenspel

Het kastelenspel 20-07-2017

Afgelopen woensdag hebben de Titanen in het begin van de middag op de groep binnen gespeeld in verband met het slechte weer. Wij hebben het spel ‘verover de kastelen’ gespeeld. Hieronder vind je de uitleg van het spel en de spelregels.

Lees meer

Samenwerking, spelletjes en teamsporten

Samenwerking, spelletjes en teamsporten 13-07-2017

Deze laatste weken doen we gezellige samenwerkingspelletjes en teamsporten. Zo hebben wij onder andere verschillende vormen van voetbal gespeeld: penalty schieten, Siamees voetbal en potjes voetbal. Wij leren ze vooral samen spelen en vrij lopen. 

Lees meer
Pagina 1 van 48  > >>