Laatste nieuws

Mirakel 25 jaar, Hiep Hiep Hoera!

Mirakel 25 jaar, Hiep Hiep Hoera! 16-11-2017

Ook op BSO Pinoké hadden we een super leuke feestweek! Wat hebben we allemaal gedaan?

 

Lees meer

Wie knoeit het meest?

Wie knoeit het meest? 02-11-2017

Chantal had maandag een nieuw spel meegenomen genaamd ‘aan tafel’! De kinderen moesten alleen al lachen om de naam en het plaatje wat op de doos stond. Dit waren varkens met bordjes en slabbetjes om met vlekken op hun shirt. De kinderen gingen raden wat voor vlekken dit zouden kunnen zijn.

Lees meer

Slijmerige boel!

Slijmerige boel! 12-10-2017

Deze week hadden de Titanen zin in een lekkere slijmerige boel. Ze hadden bedacht om zelf slijm te maken en zo gezegd zo gedaan; de spullen bij elkaar zoeken en er een lekkere slijmboel van maken. Wil jij dit thuis ook een keer proberen? Hieronder de uitleg hoe de Titanen hun slijm hebben gemaakt.

Lees meer

Sportieve kunstenaars

Sportieve kunstenaars 05-10-2017

Wat weer helemaal in is op Pinoké na het intensieve sporten, is strijkkralen. Zowel de jongens als meisjes maken prachtige kunstwerken met de verschillende kleuren kralen. Er zijn ook glow in the dark kraaltjes bij die licht kunnen geven in het donker.

Lees meer

Titanen sporten er op los

Titanen sporten er op los 28-09-2017

Deze week staat in het teken van records bij de Titanen.  We zijn weer begonnen met het behalen van persoonlijke records. De kinderen zijn super fanatiek en moedigen elkaar aan. Zo hebben wij de records:

Lees meer
Pagina 1 van 49  > >>