Laatste nieuws

Kinderraadverkiezing komt er aan!

Kinderraadverkiezing komt er aan! 08-02-2018

Het is weer zover! Op onze BSO is het tijd voor een nieuwe kinderraad. De afgelopen week hebben alle kinderen zich kunnen inschrijven die kans willen maken op een plek in de kinderraad. Vanaf volgende week kunnen zij zichzelf promoten, zodat iedereen een goede keus kan maken wie hij of zij in de kinderraad wil terug zien.

 

Lees meer

Koken bij de Titanen

Koken bij de Titanen 18-01-2018

Deze maand hebben we bij de Titanen het thema koken en dat betekent veel lekkere dingen maken. Zo hebben we al heerlijke gevulde eitjes gemaakt, zijn er tosti’s bereid en hebben we al soep gegeten. Verder gaan we deze weken ook nog zelf kip-kerrie salade maken voor op onze crackers. 

Lees meer

Sneeuwpret op Mirakel Pinoké

Sneeuwpret op Mirakel Pinoké 14-12-2017

Op dinsdag hadden besloten alle scholen om te gaan staken, maar Mirakel was open! Vanaf 8.30 uur ging onze eigen vestiging Pinoké open en dat was dolle pret!

Lees meer

Rare mooie pieten op de groep

Rare mooie pieten op de groep 30-11-2017

Deze twee weken staan bij alle kinderen in het teken van Sinterklaas en zijn Pieten. De kinderen zijn er zo druk mee bezig, dat wij op Pinoké heel veel aan pietengym en parcours doen om de kinderen klaar te stomen voor het grote werk. Zo zijn wij ook druk bezig op onze groep gezellig te maken voor de Sint.

Lees meer

Mirakel 25 jaar, Hiep Hiep Hoera!

Mirakel 25 jaar, Hiep Hiep Hoera! 16-11-2017

Ook op BSO Pinoké hadden we een super leuke feestweek! Wat hebben we allemaal gedaan?

 

Lees meer
Pagina 1 van 50  > >>