Laatste nieuws

Tapas middag op Pinoké

Tapas middag op Pinoké 07-06-2018

Jajaja het zomerweer is weer aangebroken en daar genieten de Titanen volop van. Zo hebben wij deze week lekkere gezonde tapas gemaakt. De kinderen waren naast het sporten en watergevechten helemaal in lekker aan het koken.

Lees meer

Laat de zomer maar komen

Laat de zomer maar komen 12-04-2018

Niemand is het deze week ontgaan dat het heerlijk weer was. De Titanen genieten altijd door weer en wind, maar het is toch ook wel weer heel fijn met een zonnetje erbij.

Lees meer

Alvast een paaslunch!

Alvast een paaslunch! 29-03-2018

Deze woensdag waren we al gezellig in paassfeer op Pinoké. Wij hebben een mooi versierde paasstak aan het plafond gehangen met allerlei leuke gekleurde eitjes en kuikentjes. Verder hangen er gezellige paasknutsels op de groep.

Lees meer

Spanning en sensatie na de voorjaarsvakantie

Spanning en sensatie na de voorjaarsvakantie 08-03-2018

De schoolbel ging en de kinderen kwamen aanstormen van MONIQUE en CHANTAL is de kinderraad al bekend?  “Jaja”, antwoorden zij, maar we vertellen nog niets dat komt als we op de vestiging zijn.

 

Lees meer

Kinderraadverkiezing komt er aan!

Kinderraadverkiezing komt er aan! 08-02-2018

Het is weer zover! Op onze BSO is het tijd voor een nieuwe kinderraad. De afgelopen week hebben alle kinderen zich kunnen inschrijven die kans willen maken op een plek in de kinderraad. Vanaf volgende week kunnen zij zichzelf promoten, zodat iedereen een goede keus kan maken wie hij of zij in de kinderraad wil terug zien.

 

Lees meer
Pagina 1 van 50  > >>