Laatste nieuws

Dans, muziek en zingen

Dans, muziek en zingen 21-09-2017

Op de BSO Populierenlaan werken wij met leuke thema’s. Dit houdt in dat we activiteiten bedenken die aansluiten op het thema. Het nieuw thema is dans, muziek en zingen.  

Lees meer

Overheerlijke kaneel muffins

Overheerlijke kaneel muffins 14-09-2017

Het is de tweede week van de school en de kinderen zitten alweer een beetje in het ritme. Hier op de BSO gaan de leuke activiteiten gewoon weer door. Lekker koken, buiten spelen en knutselen.

Lees meer

Daaaag zomer!

Daaaag zomer! 07-09-2017

We hebben de zomervakantie alweer achter de rug en de kinderen zijn voor de eerste keer naar school geweest. Voor de een best wel weer even wennen en de ander kwam vol verhalen terug op de BSO. Maar laten we even terug blikken op de vakantie, want wat hebben we het leuk gehad!

Lees meer

Padvinders!

Padvinders! 13-07-2017

Op onze vestiging hebben we een prachtige natuurtuin. Deze tuin ligt vol met boomstammen, heeft moestuintjes en een mooie wigwam gevormd door bomen. De tuin had deze week bijzonder bezoek, want onder de boomstammen zat een heuse kikkerfamilie!

Lees meer

Appelflapjes maken

Appelflapjes maken 06-07-2017

Op de Populierenlaan spelen de kinderen heel graag buiten. In de grote indianenhut hebben ze nu zelf een schommel gemaakt. Dit is wel heel leuk spelen samen.

Lees meer
Pagina 1 van 49  > >>