Laatste nieuws

De ballonnen dans

De ballonnen dans 21-02-2018

We werken op dit moment met het thema ‘circus’. Een leuk thema, want het spreekt echt tot de verbeelding. De kinderen weten heel goed wat er bij dit thema past. Dat dieren kunstjes doen en er clowns zijn die mensen aan het lachen maken. Zo hebben we een leuke clown geknutseld met muizentrappen als haren. 

Lees meer

Dans met ons mee!

Dans met ons mee! 01-02-2018

De Zebra’s en Giraffen hebben op maandag meegedaan aan een leuke dansworkshop. De kinderen leren een echte dans die ze tijdens de laatste les aan het eind van de middag gaan opvoeren voor de ouders. 

Lees meer

Doolhof van platen?

Doolhof van platen? 11-01-2018

De kerstvakantie is achter de rug en de kinderen gaan weer naar school. Aan tafel vertelden ze wat ze in de vakantie hadden gedaan. Heel veel oliebollen gegeten en tanden gewisseld! De één moest weer een beetje wennen op school en de BSO en was moe en de ander was fris en fruitig.

Lees meer

Sneeuwpret!

Sneeuwpret! 14-12-2017

Wat een dikke pak sneeuw was er gevallen! Dat was natuurlijk reden om lekker naar buiten te gaan en in de sneeuw te spelen. Claire, Jayde, Sofia en Sophie begonnen meteen met het rollen van een kleine bal. Deze kleine bal werd al snel groter en groter. 

Lees meer

Stormloopbaan!

Stormloopbaan! 09-11-2017

De afgelopen week stond in het teken van 25 jaar Mirakel. Vorige week was het hoogtepunt de sumoworstel pakken waar de kinderen de grootste lol in hadden. Deze week kwam op maandag een echte goochelaar langs. 

Lees meer
Pagina 1 van 51  > >>