Laatste nieuws

Stormloopbaan!

Stormloopbaan! 09-11-2017

De afgelopen week stond in het teken van 25 jaar Mirakel. Vorige week was het hoogtepunt de sumoworstel pakken waar de kinderen de grootste lol in hadden. Deze week kwam op maandag een echte goochelaar langs. 

Lees meer

Op zoek naar beestjes

Op zoek naar beestjes 02-11-2017

We hebben weer een gezellige herfstvakantie achter de rug. Er stonden allemaal leuke activiteiten gepland in het thema 'halloween'. Er zijn griezelige spinnen en vleesmuizen geknutseld, pompoenkoekjes gebakken en magisch snot gemaakt.

Lees meer

Compliment voor kids en medewerkers

Compliment voor kids en medewerkers 18-10-2017

Op de oudste groepen van Mirakel wordt er gewerkt met de complimentenboom. Dit houdt in dat de kinderen elkaar een complimentje mogen geven. Ze schrijven dit op een papiertje en deze wordt vervolgens in de boom gehangen. Waarna de boom groeit en zich ontwikkeld, wat we graag ook bij onze kinderen zien.

Lees meer

Appelflappen maken

Appelflappen maken 12-10-2017

Wat een feest! Appelflappen vallen in de smaak, er zijn een hoop kinderen die willen koken vandaag! Eerst wordt met hen het recept doorgenomen, hebben we alles? Wat is een eetlepel en wat is een theelepel? Welke producten gaan we gebruiken en hoeveel hebben we van alles nodig?

Lees meer

Beestjes in de tuin!

Beestjes in de tuin! 05-10-2017

Wat een tuinplezier deze week! De kinderen vinden het geweldig om kriebelbeestjes te zoeken. Deze tijd is natuurlijk ideaal, er zijn spinnetjes, wormpjes maar ook kikkers. Afgelopen dinsdag was er zelfs een hele kikker familie onder de boomstronk.

Lees meer
Pagina 1 van 50  > >>