Laatste nieuws

Leuke workshop techniek

Leuke workshop techniek 19-04-2018

Deze week was de laatste les van de workshop techniek voor de Panters en de Cheetah’s. Ook hebben de Zebra’s en Giraffen de laatste les van de workshop voetbal gehad.

Lees meer

Thema 112 en kleurwedstrijd

Thema 112 en kleurwedstrijd 15-03-2018

Deze week zijn we begonnen met een nieuw thema 'beroepen en 112'. Druk zijn we begonnen met knutselen zoals brandweermannen/vrouwen En bakken we heerlijke brandweerpizza’s . Ook 'vallen' er wel eens pedagogisch medewerkers en kinderen en die worden dan ook vakkundig verbonden door de kinderen. Knieën, enkels, armen niks is te gek!

Lees meer

Dansen in het poppentheater!

Dansen in het poppentheater! 28-02-2018

De vakantie is begonnen en dat betekent dat er weer leuke activiteiten en uitstapjes gepland staan. Zo gingen de Panters maandag naar Artis. Het was buiten koud, maar dat weerhield de kinderen er niet van om plezier te maken. 

Lees meer

De ballonnen dans

De ballonnen dans 21-02-2018

We werken op dit moment met het thema ‘circus’. Een leuk thema, want het spreekt echt tot de verbeelding. De kinderen weten heel goed wat er bij dit thema past. Dat dieren kunstjes doen en er clowns zijn die mensen aan het lachen maken. Zo hebben we een leuke clown geknutseld met muizentrappen als haren. 

Lees meer

Dans met ons mee!

Dans met ons mee! 01-02-2018

De Zebra’s en Giraffen hebben op maandag meegedaan aan een leuke dansworkshop. De kinderen leren een echte dans die ze tijdens de laatste les aan het eind van de middag gaan opvoeren voor de ouders. 

Lees meer
Pagina 1 van 51  > >>