Nieuws

Rustige dagen, gezellig dingen doen

Rustige dagen, gezellig dingen doen 18-12-2018

Het gebeurd wel eens dat het wat rustiger is op Mirakel. Dat kan zijn omdat er op die dag minder kinderen komen dan op andere dagen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vrijdag, of omdat er heel veel zieken zijn of kinderen die gaan spelen bij vriendjes. Nu komt het wel eens voor dat we de vraag krijgen vervelen de kinderen zich dan niet? 

Lees meer

Haaien spelen de bal

Haaien spelen de bal 15-11-2018

De Haaien vermaken zich goed met een balspel. 'Iemand is hem niemand is hem' wordt vaak gespeeld. Ook basketbal is erg leuk. De kinderen spelen dan een variant waar op je 1 tegen 1 speelt en de spelers regelmatig wisselen als iemand af is. Een potje voetbal staat nog altijd op nummer 1. 

Lees meer

Griezeliggoede Halloweenavond!

Griezeliggoede Halloweenavond! 02-11-2018

Een dag waar alle kinderen van de Kapitein Haak groep altijd naar uit kijken is ons jaarlijkse Halloweenfeest. Voorafgaand aan deze dag komt de Kinderraad bijeen om te bespreken wat zij graag zouden willen doen tijdens deze avond. Zij hebben de belangrijke taak om een spookhuis te bouwen in de chillruimte. Vandaar dat de leden op vrijdagmiddag speciaal eerder naar de BSO toe kwamen om in het geheim het spookhuis op te bouwen. 

Lees meer

Bouwen en knutselen

Bouwen en knutselen 11-10-2018

Op Mirakel Backershagen zijn we weer flink aan het spelen! Zo bouwen we kastelen, super hoge kapla torens en zijn we bezig met veel verschillende bordspellen. Vooral Stratego is favoriet. Om de paar weken wisselen we van thema op de groep. 

Lees meer

Pizza eten en knutselen

Pizza eten en knutselen 27-09-2018

Bij de Peter pan groep hebben we veel nieuwe kinderen: Niel, Stijn, Tijn, Rocco en Alex. Welkom jongens, wat is dat gezellig! Het is altijd leuk bij Peter Pan groep. Er wordt geknutseld, gespeeld, gekookt, gebakken, gebouwd en gegymd. Op woensdag hebben we meer tijd om veel te doen samen. 

Lees meer
Pagina 1 van 310  > >>