Nieuws

Haaien spelen de bal

Haaien spelen de bal 15-11-2018

De Haaien vermaken zich goed met een balspel. 'Iemand is hem niemand is hem' wordt vaak gespeeld. Ook basketbal is erg leuk. De kinderen spelen dan een variant waar op je 1 tegen 1 speelt en de spelers regelmatig wisselen als iemand af is. Een potje voetbal staat nog altijd op nummer 1. 

Lees meer

Bouwen en knutselen

Bouwen en knutselen 11-10-2018

Op Mirakel Backershagen zijn we weer flink aan het spelen! Zo bouwen we kastelen, super hoge kapla torens en zijn we bezig met veel verschillende bordspellen. Vooral Stratego is favoriet. Om de paar weken wisselen we van thema op de groep. 

Lees meer

Pizza eten en knutselen

Pizza eten en knutselen 27-09-2018

Bij de Peter pan groep hebben we veel nieuwe kinderen: Niel, Stijn, Tijn, Rocco en Alex. Welkom jongens, wat is dat gezellig! Het is altijd leuk bij Peter Pan groep. Er wordt geknutseld, gespeeld, gekookt, gebakken, gebouwd en gegymd. Op woensdag hebben we meer tijd om veel te doen samen. 

Lees meer

Een super vakantie

Een super vakantie 17-09-2018

Wat hebben wij een super vakantie gehad met allemaal leuke activiteiten en uitstapjes. Wij zijn met de Kapitein Haak groep naar het Vondelpark, de Ouderkerkerplas, de midgetgolfbaan in het Amstelpark en het Scheepvaartmuseum geweest. Ook hebben we gebowld en natuurlijk hebben wij ook meegedaan aan de jaarlijkse sportdag. 

Lees meer

Nieuw schooljaar met veranderingen!

Nieuw schooljaar met veranderingen! 13-09-2018

Het nieuwe schooljaar is alweer twee weken aan de gang. De kinderen zijn nog steeds bezig hun mooiste, stoerste en/of leukste vakantieverhalen te vertellen. Alle kinderen zijn een klas omhoog gegaan en de kinderen die nu in groep 3 zitten mogen voor het eerst zelf naar ons toe komen uit de klas. 

Lees meer
Pagina 1 van 309  > >>