Nieuws

Ollie Trollie

Ollie Trollie 27-12-2018

Het is woensdag 27 december. De eerste dag na de kerstdagen en de Peter Pan groep gaat op uitstapje. Vandaag is het poppentheater aan de beurt ! Echt super leuk! 

Lees meer

Pannekoeken met kaas of appel

Pannekoeken met kaas of appel 11-01-2018

De vakantie is alweer voorbij en wij willen iedereen een gelukkig en gezond 2018 wensen. We hopen dat iedereen een heerlijke vakantie heeft gehad.

Lees meer

Doolhof van platen?

Doolhof van platen? 11-01-2018

De kerstvakantie is achter de rug en de kinderen gaan weer naar school. Aan tafel vertelden ze wat ze in de vakantie hadden gedaan. Heel veel oliebollen gegeten en tanden gewisseld! De één moest weer een beetje wennen op school en de BSO en was moe en de ander was fris en fruitig.

Lees meer

Sneeuwpret!

Sneeuwpret! 14-12-2017

Wat een dikke pak sneeuw was er gevallen! Dat was natuurlijk reden om lekker naar buiten te gaan en in de sneeuw te spelen. Claire, Jayde, Sofia en Sophie begonnen meteen met het rollen van een kleine bal. Deze kleine bal werd al snel groter en groter. 

Lees meer

Hele grote sneeuwpop

Hele grote sneeuwpop 14-12-2017

Afgelopen zondag en maandag heeft het flink gesneeuwd in Nederland. Zo veel dat we twee dagen lang sneeuwballengevechten hebben kunnen houden in de tuinen. Ook op het Haaienplein is er veel buiten gespeeld. 

Lees meer
Pagina 1 van 299  > >>