Nieuws

Gezelligheid op de Kapitein Haak!

Gezelligheid op de Kapitein Haak! 15-03-2018

Op de Kapitein Haak is het nog steeds erg gezellig; de kinderen die over zijn gekomen vanuit de Tinkerbel zijn al helemaal op hun plek en kletsen er inmiddels ook flink op los! Nu het weer steeds iets beter wordt, maken we meer gebruik van de padelbaan. Op dit kunstgrasveld mag de Kapitein Haak naar hartenlust spelen. 

Lees meer

Thema 112 en kleurwedstrijd

Thema 112 en kleurwedstrijd 15-03-2018

Deze week zijn we begonnen met een nieuw thema 'beroepen en 112'. Druk zijn we begonnen met knutselen zoals brandweermannen/vrouwen En bakken we heerlijke brandweerpizza’s . Ook 'vallen' er wel eens pedagogisch medewerkers en kinderen en die worden dan ook vakkundig verbonden door de kinderen. Knieën, enkels, armen niks is te gek!

Lees meer

Spanning en sensatie na de voorjaarsvakantie

Spanning en sensatie na de voorjaarsvakantie 08-03-2018

De schoolbel ging en de kinderen kwamen aanstormen van MONIQUE en CHANTAL is de kinderraad al bekend?  “Jaja”, antwoorden zij, maar we vertellen nog niets dat komt als we op de vestiging zijn.

 

Lees meer

Deur van Haaien gepimpt

Deur van Haaien gepimpt 08-03-2018

Robine en Bente wilden afgelopen dinsdag de deur pimpen, maar met wat? Ze wilden dat de deur iets zou toevoegen op de groep, de deur personaliseren dus. Hoe kan dit beter dan de namen van alle Haaien hierop te noteren.

Lees meer

Social media is het thema

Social media is het thema 08-03-2018

Bij de Elanden hebben wij deze week gewerkt met het thema ‘social media’ en aan de hand hiervan hebben wij leuke activiteiten gepland. Eén van de activiteiten die de kinderen leuk en spannend vonden was het maken van een memory spel van de verschillende soorten apps. 

Lees meer
Pagina 1 van 303  > >>