Nieuws

Ook de Leeuwen vieren feest!

Ook de Leeuwen vieren feest! 16-11-2017

De afgelopen week vierde Mirakel zijn 25 jarig bestaan en hebben we veel leuke activiteiten mogen doen. Eén daarvan was reptielen aaien. Op de foto is te zien hoe Tjalling een slang om zijn nek heeft. De kinderen vonden het erg spannend, maar hebben uiteindelijk allemaal de dieren even geaaid.

Lees meer

Mirakel 25 Jaar, Hiep Hiep Hoera!

Mirakel 25 Jaar, Hiep Hiep Hoera! 16-11-2017

Vorige week was een gezellige sfeervolle week bij de Titanen, want Mirakel bestond 25 jaar en dat was reden voor een feestelijk programma. Wat hebben we allemaal gedaan?

 

Lees meer

Indy en Alysha vertellen over hun BSO

Indy en Alysha vertellen over hun BSO 16-11-2017

Beste allemaal, vandaag laten wij de kinderen van de Kapitein haak groep een stukje schrijven voor de website. Ze hebben de tijd genomen en het verhaaltje zelfs op de computer getypt.

Lees meer

Spannend..reptielen!

Spannend..reptielen! 16-11-2017

Van 1 t/m 7 november vierde Mirakel haar 25ste verjaardag met allerlei leuke activiteiten. Zo hebben wij cakejes gebakken, Oudhollandse spelletjes gedaan en konden we een super leuke stormbaan beklimmen.

Lees meer

Reptielen op Mirakel?

Reptielen op Mirakel? 09-11-2017

Gisteren was de laatste dag van de feestweek rond het 25 jarig bestaan van Mirakel. De afgelopen dagen hebben we onwijs veel leuke activiteiten gedaan.

Lees meer
Pagina 1 van 297  > >>