Nieuws

Afscheid van Joyce

Afscheid van Joyce 09-05-2018

Lieve allemaal, op maandag 7 mei heb ik afscheid genomen van alle lieve collega’s en kinderen van Mirakel Bovenkerkerweg. Sinds 2013 ben ik werkzaam bij Mirakel en ik heb sindsdien met veel plezier op de Kapitein Haak groep mogen werken. Inmiddels ben ik (bijna) afgestudeerd leerkracht en wacht mij een nieuwe uitdaging, vandaar dat ik Mirakel nu ga verlaten.

Lees meer

Heel veel buiten spelen!

Heel veel buiten spelen! 03-05-2018
Met het mooie weer van vorige week is er heel veel buiten gespeeld. De grotere jongens waren voornamelijk aan het voetballen en de jongere kinderen hebben veel leuke dingen gedaan. Spelen met het springtouw blijft een favoriet.
Lees meer

Heerlijke paaslunch

Heerlijke paaslunch 23-04-2018
Op Goede vrijdag (30 maart) hebben wij onze jaarlijkse Paaslunch weer gehouden. Ook dit jaar was er weer een studiedag, waardoor de kinderen er gezellig de hele dag waren. In de ochtend konden de kinderen die het leuk vonden naar de kerk, daar werd het paasverhaal voorgelezen. Bij terugkomst stond er een heerlijk gedekte tafel klaar en kon iedereen aanschuiven voor de paaslunch.
Lees meer

De Sterrenjacht komt er aan!

De Sterrenjacht komt er aan! 19-04-2018

Vrijdag 18 mei is het zover, dan is het alweer tijd voor onze jaarlijkse Sterrenjacht! Tijdens deze gezellige middag zullen de kinderen van onze BSO zijn of haar verborgen talent aan alle kinderen en ouders laten zien. De Sterrenjacht start om 16.00 uur en duurt tot ca. 18.00 uur. 

Lees meer

Schurkerige Haaien!

Schurkerige Haaien! 12-04-2018

Tijdens een kinderraadvergadering was aan bod gekomen dat de kinderen graag een keer op uitstapje willen naar een escaperoom. Na lang uitzoeken bleek dit een dure aangelegenheid te zijn. Maar zo makkelijk laten wij ons niet kennen natuurlijk! 

Lees meer
Pagina 1 van 305  > >>