Welpen werken met het thema zomer

Kinderopvang >> Over KDV >> Nieuws

Welpen werken met het thema zomer

Welpen werken met het thema zomer

Het is zomer op het Welpennest en we zijn dan ook druk bezig met het thema zomer. We hebben palmbomen die worden geschilderd met waterverf en dat ziet er al snel heel leuk uit.

Aiden was vooral veel stipjes aan het zetten, Eugene gebruikte veel kleuren en Jake zette vooral veel strepen. Ook hebben we zonnige zonnetjes die de kinderen mochten beplakken met stickers. Thijs kon er geen genoeg van krijgen en heeft zelfs twee zonnetjes beplakt met stickers. Madden vond het leuk om het zonnetje elke keer stevig vast te pakken, die is dan ook behoorlijk gekreukeld. Als laatste hadden we nog overheerlijk ijsje met drie bolletjes om in te kleuren. 
Buiten is het ook heerlijk in deze tijd, als het heel warm en zonnig is hangen we twee hele grote doeken op zodat
de kinderen niet de hele dag in de zon hoeven te spelen en ook lekker in de schaduw kunnen blijven. 
In de middag ligt het plein geheel in de schaduw van het gebouw en is het fijn spelen zonder dat het te warm 
wordt voor de kinderen en de pedagogische medewerkers.

We hopen op een zonnige zomer met palmbomen en ijsjes!

Veel liefs, de medewerkers van het Welpennest
Kinderdagverblijf Mirakel Bovenkerkerweg
Amsterdam

Rakkers krijgen muziekles van Stef KDV Bovenkerkerweg
21-02-2018

Sinds een paar weken hebben we een nieuwe muziekmeester.. en hij heet Stef. Al onze Rakkers zijn erg enthousiast als Stef binnen komt. Ze zitten dan met smart te wachten op het leuke welkomstliedje die Stef speciaal voor bij Mirakel gemaakt heeft. 

Lees meer
Verkleedkleren maken met peuterplus KDV Bovenkerkerweg
15-02-2018

De peuter plus groep in Amstelveen heeft een combinatie gemaakt van het Piramide thema: Kleding, dat wil ik aan en carnaval. Vandaag werd het carnaval gevierd en er waren een aantal kinderen mooi verkleed. Om de carnaval een beetje door te laten...

Lees meer
Boekjes voorlezen bij de Stampertjes KDV Bovenkerkerweg
08-02-2018

Bij de Stampertjes wordt er regelmatig voorgelezen, maar zeker tijdens de Nationale Voorleesdagen. Jessmae had een voelboekje meegenomen van heel veel dieren. Faas, Frederique en Carlijn wilden allemaal even voelen bij elk dier. Ook Julie had een...

Lees meer