Varen, jumpen en nog veel meer!

Varen, jumpen en nog veel meer!

Varen, jumpen en nog veel meer!

Voor de ouders moet het zo fijn zijn om te zien hoe blij hun kinderen zijn als zij ’s ochtends naar de BSO toe worden gebracht. Bij binnenkomst lopen de kinderen al enthousiast naar binnen toe om hun vriendjes te begroeten, om te spelen in één van de vele hoekjes of om aan tafel te spelen met de strijkkralen!

Eens per week gaan wij ook met de kinderen van elke groep op uitstapje. De Peter Pan groep is al naar het Kabouterpad geweest, heeft gezwommen in de pierenbadjes en heeft een tochtje gemaakt met de rondvaartboot! Wat was dat heerlijk varen! Van het deinen op het water werd je wel een beetje slaperig, maar zodra er weer dieren te zien waren, wilden de kinderen deze van zo dichtbij mogelijk bewonderen!

De Tinkerbel groep heeft een hele gave activiteit gedaan in het bos, daar hebben zij gezocht naar onderwatermonsters! Ook hebben zij een middag gespeeld in een speeltuintje en gaan zij nog naar de geitenboerderij, waar zij de geiten een flesje mogen geven.

De Kapitein Haak groep heeft gebowld, gespeeld in het Vondelpark en gaan nog jumpen! Ondertussen spelen zij op de groep met hun zelfgemaakte Monopoly! Het is fantastisch om te zien hoe creatief de kinderen kunnen zijn!

Hopelijk blijft het weer zo mooi, want er staan nog veel meer leuke uitstapjes op de planning! Ook kunnen wij niet wachten totdat wij eindelijk met de waterballonnen en waterspuiten kunnen spelen! 

Groetjes van BSO Mirakel Bovenkerkerweg
Amstelveen

Jasmijn vertelt over de Tinkerbelgroep BSO Bovenkerkerweg
21-09-2017

Stel jezelf eens voor Hallo, ik ben Jasmijn en ik vind het heel leuk op de BSO. Ik ben 7 jaar oud en zit op de Tinkerbel groep.

Lees meer
Collage van de vakantie BSO Bovenkerkerweg
14-09-2017

De eerste schoolweek zit er weer op. Iedereen is weer een beetje gewend aan het schoolritme. Wij hebben lekker rustig aan gedaan op de groep. De kinderen hebben geknutseld en als het droog was buiten gespeeld. 

Lees meer
Nieuw schooljaar is begonnen BSO Bovenkerkerweg
07-09-2017

Na zes ontzettend leuke zomervakantieweken, zijn de scholen weer begonnen! Een nieuw schooljaar betekent een nieuwe klas en een nieuwe juf of meester. Ook op de BSO zijn er een aantal dingen veranderd.

Lees meer