Van knikkerbaan tot kasteel!

Van knikkerbaan tot kasteel!

Van knikkerbaan tot kasteel!

Bij ons op de Zeesterrengroep wordt weer flink gespeeld met de knikkerbaan! Je kunt er niet alleen een knikkerbaan mee maken, maar je kan er ook prima kastelen mee bouwen... :)

Daarnaast gaan de kinderen weer lekker veel naar buiten nu het zonnetje wat vaker te voorschijn komt. Hier doen we veel actieve spellen zoals verstoppertje, tikkertje en voetballen.

Ons nieuwe thema is 1-1-2, om de kinderen te laten zien waar in ons pand alle brandblussers, verbanddozen en andere veiligheidsmaterialen zijn, deden we een leuke educatieve speurtocht waar de kinderen erg enthousiast over waren.

Al met al is het een gezellige boel op Backershagen.

Groetjes van BSO Backershagen
Amsterdam

Nieuw schooljaar met veranderingen! BSO Backershagen
13-09-2018

Het nieuwe schooljaar is alweer twee weken aan de gang. De kinderen zijn nog steeds bezig hun mooiste, stoerste en/of leukste vakantieverhalen te vertellen. Alle kinderen zijn een klas omhoog gegaan en de kinderen die nu in groep 3 zitten mogen...

Lees meer
In het zand BSO Backershagen
12-07-2018

Nog heel even en dan zit er weer een schooljaar op. Dan waait iedereen naar warme oorden. Van veel kinderen krijgen we te horen waar ze heen gaan op vakantie. Maar voor lekker weer hoef je niet ver, kijk maar!

Lees meer
Jaren 90 tijdens Sterrenjacht! BSO Backershagen
28-06-2018

Afgelopen week was het weer tijd voor de jaarlijkse Sterrenjacht. Dit jaar hadden enorm veel kinderen zich ingeschreven, er waren maar liefst 18 acts! Natuurlijk mochten de pedagogisch medewerkers als eerste het goede voorbeeld geven. 

Lees meer