Van knikkerbaan tot kasteel!

Van knikkerbaan tot kasteel!

Van knikkerbaan tot kasteel!

Bij ons op de Zeesterrengroep wordt weer flink gespeeld met de knikkerbaan! Je kunt er niet alleen een knikkerbaan mee maken, maar je kan er ook prima kastelen mee bouwen... :)

Daarnaast gaan de kinderen weer lekker veel naar buiten nu het zonnetje wat vaker te voorschijn komt. Hier doen we veel actieve spellen zoals verstoppertje, tikkertje en voetballen.

Ons nieuwe thema is 1-1-2, om de kinderen te laten zien waar in ons pand alle brandblussers, verbanddozen en andere veiligheidsmaterialen zijn, deden we een leuke educatieve speurtocht waar de kinderen erg enthousiast over waren.

Al met al is het een gezellige boel op Backershagen.

Groetjes van BSO Backershagen
Amsterdam

Haaien spelen de bal BSO Backershagen
15-11-2018

De Haaien vermaken zich goed met een balspel. 'Iemand is hem niemand is hem' wordt vaak gespeeld. Ook basketbal is erg leuk. De kinderen spelen dan een variant waar op je 1 tegen 1 speelt en de spelers regelmatig wisselen als iemand af is. Een...

Lees meer
Bouwen en knutselen BSO Backershagen
11-10-2018

Op Mirakel Backershagen zijn we weer flink aan het spelen! Zo bouwen we kastelen, super hoge kapla torens en zijn we bezig met veel verschillende bordspellen. Vooral Stratego is favoriet. Om de paar weken wisselen we van thema op de groep. 

Lees meer
Nieuw schooljaar met veranderingen! BSO Backershagen
13-09-2018

Het nieuwe schooljaar is alweer twee weken aan de gang. De kinderen zijn nog steeds bezig hun mooiste, stoerste en/of leukste vakantieverhalen te vertellen. Alle kinderen zijn een klas omhoog gegaan en de kinderen die nu in groep 3 zitten mogen...

Lees meer