Van knikkerbaan tot kasteel!

Van knikkerbaan tot kasteel!

Van knikkerbaan tot kasteel!

Bij ons op de Zeesterrengroep wordt weer flink gespeeld met de knikkerbaan! Je kunt er niet alleen een knikkerbaan mee maken, maar je kan er ook prima kastelen mee bouwen... :)

Daarnaast gaan de kinderen weer lekker veel naar buiten nu het zonnetje wat vaker te voorschijn komt. Hier doen we veel actieve spellen zoals verstoppertje, tikkertje en voetballen.

Ons nieuwe thema is 1-1-2, om de kinderen te laten zien waar in ons pand alle brandblussers, verbanddozen en andere veiligheidsmaterialen zijn, deden we een leuke educatieve speurtocht waar de kinderen erg enthousiast over waren.

Al met al is het een gezellige boel op Backershagen.

Groetjes van BSO Backershagen
Amsterdam

Pesten of plagen? BSO Backershagen
13-02-2019

De afgelopen weken hebben we met de kinderen in de sneeuw gespeeld en verschillende spellen buiten gedaan. Maar we hebben ook knus binnen geknutseld, zo maakten we mooie versiering voor ons thema: pesten. Pesten gebeurt overal, daarom is het...

Lees meer
De sneeuw! BSO Backershagen
24-01-2019

Het is weer wit en niet een klein beetje ook! De meeste papa’s en mama’s vinden het verschrikkelijk, het is koud, het auto rijden word een verschrikking. Als ik het dan aan hen vraag hoe ze het vinden, is sneeuw alleen voor in het weekend.

Lees meer
Rustige dagen, gezellig dingen doen BSO Backershagen
18-12-2018

Het gebeurd wel eens dat het wat rustiger is op Mirakel. Dat kan zijn omdat er op die dag minder kinderen komen dan op andere dagen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vrijdag, of omdat er heel veel zieken zijn of kinderen die gaan spelen bij...

Lees meer