Laatste nieuws

Gelukkig Nieuwjaar!

Gelukkig Nieuwjaar! 11-01-2018

Het was heel gezellig met de kerst. We hadden een mooie boom staan en super veel lichtjes. Als het buiten nog een beetje donker was deden we de grote lichten uit en hadden we alleen de kerstlichtjes. Dit zag er super gezellig uit! 

Lees meer

Vol verwachting klopt ons Nijntje hartje!

Vol verwachting klopt ons Nijntje hartje! 30-11-2017

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zo ver. We wachten met spanning op de Sint met zijn Pieten! Aanstaande maandag 4 december komt hij ons een bezoekje brengen. Het is altijd spannend hoe hij aankomt: komt hij te paard of misschien met de brandweerauto? We wachten het af.

Lees meer

Disney druk met voorbereiding Sinterklaas

Disney druk met voorbereiding Sinterklaas 23-11-2017

Zoals jullie allemaal weten is de Sint weer in ons land gekomen en we hebben inmiddels al een hoop enthousiaste verhalen gehoord van de kinderen die ook echt bij de intocht geweest zijn. De één is nog stoerder geweest dan de ander, want zo durfde Finley pepernoten aan te nemen van Piet en Max durfde zelfs zijn pepernoten op te eten en een high five te geven!

Lees meer

Kikkers volop bezig met de herfst

Kikkers volop bezig met de herfst 09-11-2017

Lotte en Marnix staan met de paraplu in de zelfgemaakte regen! Wat een dolle pret en wat hebben de kinderen toch een grote fantasie! “Wat staat er een harde wind…mijn paraplu waait bijna weg” en Marnix roept: “Oh jee we worden nat we moeten de paraplu goed boven ons hoofd houden.”

Lees meer

Peuterplus maakt spookjes

Peuterplus maakt spookjes 12-10-2017

De peuter plus groep op Radboud deed deze week mee met het thema van de kinderboekenweek. We hebben het boek 'Het spook Nijntje' gelezen. Dat was best een beetje spannend, want Nijntje veranderde door een wit laken zomaar in een spook!

Lees meer
Pagina 1 van 47  > >>