Laatste nieuws

Bij ons op het kinderdagverblijf!

Bij ons op het kinderdagverblijf! 15-03-2018

We zijn weer aan een nieuw thema begonnen. Dit keer gaat het over 'bij ons op het kinderdagverblijf'. Wij hebben gekozen voor de beroemde rode polo's, want die zijn heel herkenbaar voor de kinderen. Onze shirts zijn voorzien van ons mooie Mirakel logo en hangen op de waslijn door de groep heen.

Lees meer

Kikker zorgen voor popje Pip

Kikker zorgen voor popje Pip 28-02-2018

We zijn begonnen met een nieuw thema ‘welkom op het kinderdagverblijf!’ Aleph Mara en Kailan hebben stukjes wc papier gescheurd en deze op een wc rol geplakt. Deze komt op het bord te hangen samen met een grote wc, doortrekken en het handen wassen. 

Lees meer

Carnaval en Valentijnsdag

Carnaval en Valentijnsdag 15-02-2018

Februari betekent niet alleen dat we nog in de kou zitten, maar ook dat er carnaval gevierd wordt en dat betekent één groot feest!! Wat zagen alle kinderen er prachtig uit! Wout als Buzz Lightyear van Toy Story, Tobias was een heuse ridder, compleet met helm en zwaard en Julian heeft gewoon een echt brandweermanpak en zelfs een brandweerhelm, echt supercool!!! Zin om even de vlog te bekijken? Klik dan hier.

Lees meer

Sssst, de tijger slaapt!

Sssst, de tijger slaapt! 08-02-2018

Dit jaar hebben we natuurlijk ook de nodige aandacht besteed aan de Nationale Voorleesdagen. Er is voorgelezen uit het boek “Ssssst de tijger slaapt” en we hebben dit gecombineerd met het thema van deze periode 'lekker eten'. 

 

Lees meer

Nijntjegroep om op te eten!

Nijntjegroep om op te eten! 18-01-2018

Het nieuwe jaar is begonnen en wij zijn erg benieuwd hoe dit jaar er uit gaat zien. Eén ding weten we zeker, we zullen een leuk en gezellig jaar met elkaar hebben met heel veel speelplezier!!!

Lees meer
Pagina 1 van 48  > >>