Laatste nieuws

Kikkers bezig met 'mensen jij en ik'

Kikkers bezig met 'mensen jij en ik' 11-10-2018

De Kikkergroep is al volop bezig met het nieuwe thema ‘mensen jij en ik’. Wat een dolle pret. We hebben een namenkroon gemaakt! De medewerker schrijft de namen van de kinderen op de mutsen en zegt “zo heet jij” en “hier heb ik jou naam geschreven”. Daarna schrijven Kailan, Benjamin, Mees, Tobias, Lucas, Yikun en Olivier hun eigen naam op de muts.

Lees meer

Zomerkriebels bij peuterplus groep

Zomerkriebels bij peuterplus groep 23-07-2018

Op Radboud zijn we begonnen met het thema 'zomerkriebels'. Het weer werkt goed mee. De groepen worden langzaam aan in de zomerse sferen aangekleed en de Kikkergroep gaat zich richten op de onderwaterwereld. We kunnen tijdens de zomermaanden zelf natuurlijk lekker zwemmen, maar er gebeurt nog veel meer in het water om ons heen. Ze hebben zelfs echte vissen op de groep staan!

Lees meer

Nijntjes kliederen met Modderdag

Nijntjes kliederen met Modderdag 05-07-2018

Afgelopen vrijdag was het Nationale Modderdag. Dat betekent dat we de hele dag met modder konden kliederen en lekker vies konden worden. In de ochtend hadden we allemaal bakken buiten staan met modder, water en zand. Daarmee konden we allemaal leuke activiteiten doen. 

Lees meer

Kleding, dat wil ik aan!

Kleding, dat wil ik aan! 07-06-2018

Wat kun je allemaal doen met kleding? Heel veel! De Disneykinderen hebben zichzelf mogen aankleden aan de hand van een “aankleedpop”. Ze konden zelf beslissen wat ze aan wilden en dat werd uit karton geknipt. Op het karton konden ze met stukjes geknipte stof zelf bepalen uit welke stof hun t-schirt, jurkje, korte of lange broek zou gaan bestaan. 

Lees meer

Hello, goodbye

Hello, goodbye 09-05-2018

Op de groep zijn er wat personeelswisselingen geweest. Chantal en Ilja zijn naar een andere groep gegaan. Daarvoor zijn Sabrine en Kimberley in de plaats gekomen. Sabrine werkt nu op donderdag en vrijdag en Kimberley op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Suzanne blijft gewoon haar eigen dagen werken. Gezellig hoor!

Lees meer
Pagina 1 van 49  > >>