Laatste nieuws

Nieuwe Nijntjes!

Nieuwe Nijntjes! 21-09-2017

De zomer is voorbij en de Nijntjegroep heeft allemaal nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kregen. Voor de zomer vakantie begon, kregen we ook nog een nieuwe juf, zij heet Chantal. 

Lees meer

Kikkers maken kunstwerken

Kikkers maken kunstwerken 14-09-2017

We zijn in de vakantieperiode volop bezig geweest met het thema kunst! Er is extra veel aandacht besteed aan het oefenen van de kleuren en vormen. We hebben veel leuke en leerzame spelletjes bedacht om de vormen en kleuren aan te leren. 

Lees meer

Domino bij het sprookjesbos

Domino bij het sprookjesbos 07-09-2017

Vince is nu de grootste jongen bij de babygroep. Om de kinderen van deze leeftijd wat meer uitdaging te bieden doen we één op één spelletjes met ze. Vandaag hebben we domino gedaan. Op deze manier leren de kinderen spelenderwijs de namen van de dieren en hoe je ze bijvoorbeeld kunt tellen. 

Lees meer

Bootje varen in het Sprookjesbos

Bootje varen in het Sprookjesbos 10-08-2017

Op de groep hebben we plastic bakken voor onze auto’s, boeken en beesten. Het is voor onze sprookjesbos kindertjes erg leuk om met die bakken te spelen. Speelgoed erin, speelgoed eruit, erop staan, wat natuurlijk niet mag maar wel leuk is.

Lees meer

Rustweek bij de Nijntjes

Rustweek bij de Nijntjes 19-07-2017

Jullie zullen wel denken, wat is de groep kaal en wat ziet het er saai uit. Dit klopt want we hebben een RUSTWEEK! Na elke thema dat 6 weken duurt, is er een rustweek. Dit houdt in dat alle knutsels van de muur afgaan en in de mappen worden gedaan. 

Lees meer
Pagina 1 van 46  > >>