Laatste nieuws

Kikkers volop bezig met de herfst

Kikkers volop bezig met de herfst 09-11-2017

Lotte en Marnix staan met de paraplu in de zelfgemaakte regen! Wat een dolle pret en wat hebben de kinderen toch een grote fantasie! “Wat staat er een harde wind…mijn paraplu waait bijna weg” en Marnix roept: “Oh jee we worden nat we moeten de paraplu goed boven ons hoofd houden.”

Lees meer

Peuterplus maakt spookjes

Peuterplus maakt spookjes 12-10-2017

De peuter plus groep op Radboud deed deze week mee met het thema van de kinderboekenweek. We hebben het boek 'Het spook Nijntje' gelezen. Dat was best een beetje spannend, want Nijntje veranderde door een wit laken zomaar in een spook!

Lees meer

Nieuwe Nijntjes!

Nieuwe Nijntjes! 21-09-2017

De zomer is voorbij en de Nijntjegroep heeft allemaal nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kregen. Voor de zomervakantie begon, kregen we ook nog een nieuwe juf, zij heet Chantal. 

Lees meer

Kikkers maken kunstwerken

Kikkers maken kunstwerken 14-09-2017

We zijn in de vakantieperiode volop bezig geweest met het thema kunst! Er is extra veel aandacht besteed aan het oefenen van de kleuren en vormen. We hebben veel leuke en leerzame spelletjes bedacht om de vormen en kleuren aan te leren. 

Lees meer

Domino bij het sprookjesbos

Domino bij het sprookjesbos 07-09-2017

Vince is nu de grootste jongen bij de babygroep. Om de kinderen van deze leeftijd wat meer uitdaging te bieden doen we één op één spelletjes met ze. Vandaag hebben we domino gedaan. Op deze manier leren de kinderen spelenderwijs de namen van de dieren en hoe je ze bijvoorbeeld kunt tellen. 

Lees meer
Pagina 1 van 46  > >>