Tarieven

Tarieven

Kinderopvang Mirakel is 52 weken per jaar en vijf dagen per week geopend van 7.30 tot 18.30 uur. De buitenschoolse opvang is in vakanties en op studiedagen geopend vanaf 8.00 uur tot 18.30 uur. In ons tarief zijn de studiedagen meegenomen. Wij incasseren de opvangkosten rond de 27ste van de maand door middel van een factuur of automatische incasso.

Arrangementen
Doordat wij 52 weken per jaar kinderopvang aanbieden, is maximale flexibiliteit van kinderopvang gedurende het gehele kalenderjaar verzekerd. Wij hebben echter geconstateerd dat er gezinnen zijn die behoefte hebben aan minder dan 52 weken kinderopvang per jaar. Om aan deze vraag te voldoen, biedt Mirakel meerdere opvangvormen aan.

Uurtarief 2018

Uurtarief KDV 2018
Uurtarief BSO 2018

Berekening netto opvangkosten

De netto opvangkosten kunnen uitgerekend worden via de belastingdienst proefberekening kinderopvangtoeslag of via de onafhankelijke website www.kostenkinderopvang.nl. Een tegemoetkoming kan aangevraagd worden bij de belastingdienst. Hiervoor dient het aanvraagprogramma “Kinderopvangtoeslag” ingevuld te worden. Download dit formulier via www.toeslagen.nl of vraag het aan bij de belastingdienst.