Laatste nieuws

Naar buiten met de baby's

Naar buiten met de baby's 05-07-2018

Hier het eerste website stukje van 'De Zeepaardjes', de nieuwe babygroep van Backershagen. Begin mei zijn wij geopend, de eerste weekjes waren nog rustig, maar inmiddels zijn wij al aardig ‘vol’ aan het lopen. We hebben een heerlijke lichte en rustige groepsruimte, waar we erg blij mee zijn.

Lees meer

Muziekles met Stef

Muziekles met Stef 07-06-2018

Vandaag kwam Stef weer bij ons op de groep. De kinderen waren reuze enthousiast toen ze Stef binnen zagen komen met zijn kist vol met instrumenten en zijn gitaar. We beginnen altijd met het welkomslied: 

Lees meer

Nieuwe babygroep op KDV Backershagen!

Nieuwe babygroep op KDV Backershagen! 31-05-2018

Er worden weer meer kinderen in Amsterdam Buitenveldert geboren! Dit betekent dat we ook meer aanmeldingen binnen krijgen voor ons kinderdagverblijf op Mirakel Backershagen. Hierdoor hebben wij besloten om op deze locatie een extra groep te openen. 

Lees meer

Heerlijke paaslunch

Heerlijke paaslunch 30-03-2018

De hele week hebben we samen met de kinderen veel gepraat over Pasen. We hebben aan de kinderen gevraagd wat je met Pasen doet, het antwoord hierop was eitjes eten en zoeken. Met peutergym mochten alle kinderen meedoen, dus ook de kleintjes. Muriël had een aantal eitjes verstopt op de groep en de kinderen mochten ze zoeken. 

Lees meer

Brrr, wat is het koud!

Brrr, wat is het koud! 01-03-2018

Dat vonden de Zeeschildpadden ook. We gaan normaal gesproken zo vaak mogelijk naar buiten maar met temperaturen onder 0 zijn zelfs onze Zeeschildpadjes geen echte helden meer. De keren dat we de kou hebben getrotseerd hebben de kinderen toch even heerlijk gespeeld, maar na 10 minuten kregen de meeste kindjes het toch wel koud en zijn we snel weer naar binnen gegaan om op te warmen.

Lees meer
Pagina 1 van 45  > >>