Nieuws

Kinderopvang >> Over KDV >> Nieuws

Wat doet een ballonnenvouwer?

Wat doet een ballonnenvouwer? 16-11-2017

Deze week was het een en al feest bij Mirakel! Want we bestonden 25 jaar. In de ochtend zijn we gestart met de gymles die ook in het teken stond van het feest, de kinderen mochten zelf confetti maken van reclame blaadjes. Beau, Fleur en Yinthe vonden dit erg leuk om te doen. 

Lees meer

Feestweek bij de Zeeschildpadden

Feestweek bij de Zeeschildpadden 16-11-2017

Mirakel bestaat 25 jaar, hoera! Bij de Zeeschildpadden houden we wel van een feestje. Er waren een week lang allerlei leuke festiviteiten, het was één groot feest! Om het extra feestelijk te maken hebben we alles binnen het thema ‘circus’ gedaan.

Lees meer

Kikkers volop bezig met de herfst

Kikkers volop bezig met de herfst 09-11-2017

Lotte en Marnix staan met de paraplu in de zelfgemaakte regen! Wat een dolle pret en wat hebben de kinderen toch een grote fantasie! “Wat staat er een harde wind…mijn paraplu waait bijna weg” en Marnix roept: “Oh jee we worden nat we moeten de paraplu goed boven ons hoofd houden.”

Lees meer

Een taart inkleuren?

Een taart inkleuren? 02-11-2017

Het is feest bij Mirakel. En de peuterplus groep feest mee. We zijn nu bezig met het Piramide thema 'Mmm, lekker eten'. En bij een feestje hoort wat lekkers. We konden ons verjaardagsfeestje dus heel goed combineren met het thema.

Lees meer

Mmm… lekker eten!

Mmm… lekker eten! 02-11-2017

In het kader van ons thema “”mmm… lekker eten” hadden we vandaag voor de kinderen een verrassing. In plaats van crackers hadden we vandaag eierkoeken in de vorm van egeltje. Zo combineren we ons thema van lekker eten met ons sub thema herfst. 

Lees meer
Pagina 1 van 139  > >>