Nieuws

Kinderopvang >> Over KDV >> Nieuws

Peuterplus over zwemmen

Peuterplus over zwemmen 13-07-2018

De peuterplus groep heeft het over zwemmen gehad. Met het warme zomer weer hebben we dit natuurlijk allemaal wel een keertje gedaan. Er is gesproken over het zwemmen in de zee, in het zwembad en in het zwembad in de tuin. Sarah kon ons al vertellen dat je op zwemles gaat als je vier jaar bent. Ze kon het zelf al laten zien, ze maakte hele mooie kikkervoeten. 

Lees meer

Naar buiten met de baby's

Naar buiten met de baby's 05-07-2018

Hier het eerste website stukje van 'De Zeepaardjes', de nieuwe babygroep van Backershagen. Begin mei zijn wij geopend, de eerste weekjes waren nog rustig, maar inmiddels zijn wij al aardig ‘vol’ aan het lopen. We hebben een heerlijke lichte en rustige groepsruimte, waar we erg blij mee zijn.

Lees meer

Modderboefjes!

Modderboefjes! 05-07-2018

Afgelopen vrijdag was het modderdag, terwijl het de week ervoor ook al National Buitenspeeldag was! Iedereen was goed voorbereid en had oude kleren aangetrokken die lekker vies mochten worden. Bij de babygroepen lag er een groot grondzeil met daarop een speeltafel gevuld met modder. Verder lagen er schepjes, lepels en pannetjes waarmee iedereen op zijn eigen manier mee kon spelen.

Lees meer

Nijntjes kliederen met Modderdag

Nijntjes kliederen met Modderdag 05-07-2018

Afgelopen vrijdag was het Nationale Modderdag. Dat betekent dat we de hele dag met modder konden kliederen en lekker vies konden worden. In de ochtend hadden we allemaal bakken buiten staan met modder, water en zand. Daarmee konden we allemaal leuke activiteiten doen. 

Lees meer

Veranderingen bij de Rakkers

Veranderingen bij de Rakkers 28-06-2018

Dat is jammer…………….Annika gaat weg bij de Rakkers. Sommige kinderen zijn er meer mee bezig dan andere. Zo vertelt Mees wel een paar keer dat Annika naar de Knorries gaat. Ezra zegt: “Maar we zien Annika gewoon nog hoor!”

Lees meer
Pagina 1 van 148  > >>