Nieuws

Kinderopvang >> Over KDV >> Nieuws

Rupsje nooit genoeg

Rupsje nooit genoeg 16-01-2018

Wij van de zeeschildpadden beginnen het jaar goed met een nieuw thema: “mmm lekker eten.” De naam verklapt het al, we gaan de komende weken veel activiteiten doen die te maken hebben met eten. Zo hebben we van de week al appeltjes en fruitschalen geknutseld met de kinderen.

Lees meer

Gelukkig Nieuwjaar!

Gelukkig Nieuwjaar! 11-01-2018

Het was heel gezellig met de kerst. We hadden een mooie boom staan en super veel lichtjes. Als het buiten nog een beetje donker was deden we de grote lichten uit en hadden we alleen de kerstlichtjes. Dit zag er super gezellig uit! 

Lees meer

De favoriete liedjes van de Mickey’s

De favoriete liedjes van de Mickey’s 11-01-2018

Elke dag zingen wij liedjes; als wij gaan opruimen, als wij gaan eten en ook als wij gaan slapen. Het is leuk om te horen dat alle kindjes de liedjes proberen mee te zingen. Ook de kinderen die nog maar net bij Mirakel zijn zoals Lizzy en Milo. 

Lees meer

Sint bij de Jungletuin

Sint bij de Jungletuin 14-12-2017

Vandaag was het dan zover, Sinterklaas en zijn Pieten kwamen op bezoek bij Mirakel! Om kwart voor 10 zou hij buiten aankomen dus om half 10 hebben we iedereen hun jasjes aangedaan. Eenmaal buiten hebben we liedjes gezongen en ja hoor daar kwamen ze… en hoe. 

Lees meer

Vol verwachting klopt ons Nijntje hartje!

Vol verwachting klopt ons Nijntje hartje! 30-11-2017

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zo ver. We wachten met spanning op de Sint met zijn Pieten! Aanstaande maandag 4 december komt hij ons een bezoekje brengen. Het is altijd spannend hoe hij aankomt: komt hij te paard of misschien met de brandweerauto? We wachten het af.

Lees meer
Pagina 1 van 141  > >>