Nieuws

Kinderopvang >> Over KDV >> Nieuws

Ritsel, ritsel herfstblad

Ritsel, ritsel herfstblad 11-10-2018

De peuter plus groep is deze week begonnen met het thema ‘ritsel, ritsel, herfstblad’. We zijn begonnen met het praten over het weer en de bladeren aan de bomen die naar beneden vallen. Bij de natuur horen natuurlijk ook de dieren en vooral de spin speelt een belangrijke rol in de herfstperiode.

Lees meer

Kikkers bezig met 'mensen jij en ik'

Kikkers bezig met 'mensen jij en ik' 11-10-2018

De Kikkergroep is al volop bezig met het nieuwe thema ‘mensen jij en ik’. Wat een dolle pret. We hebben een namenkroon gemaakt! De medewerker schrijft de namen van de kinderen op de mutsen en zegt “zo heet jij” en “hier heb ik jou naam geschreven”. Daarna schrijven Kailan, Benjamin, Mees, Tobias, Lucas, Yikun en Olivier hun eigen naam op de muts.

Lees meer

Feestje!

Feestje! 04-10-2018

Op vrijdag 28 september was het dan eindelijk zover..! Het zomerfeest ging van start. ’s Morgens zijn we met de kinderen van de Zeeschildpadden op het springkussen gaan springen. Dit was niet zomaar een springkussen, het was een KASTEEL..!

Lees meer

Thema wonen bij de Mickey's

Thema wonen bij de Mickey's 13-09-2018

Bij de Mickey’s en Minnies werken wij met het thema wonen. Wij hebben al veel geknutseld. Zo heeft Fay een mooie inrichting van haar huis getekend, zoals haar bank, tv en haat knuffel Kiss. Sophie heeft haar poppenwagen en haar bed getekend. 

Lees meer

Knorries spelen met water

Knorries spelen met water 02-08-2018

Mooi weer! Wat is het prachtig weer de laatste weken. Alle peutergroepen zijn weer veel buiten en dus ook de Knorries. Heerlijk buiten rennen, klimmen en fietsen. Als het zo warm weer is buiten, zetten wij ook de waterbakken neer.

Lees meer
Pagina 1 van 149  > >>