Nieuws

Kinderopvang >> Over KDV >> Nieuws

Thema wonen bij de Mickey's

Thema wonen bij de Mickey's 13-09-2018

Bij de Mickey’s en Minnies werken wij met het thema wonen. Wij hebben al veel geknutseld. Zo heeft Fay een mooie inrichting van haar huis getekend, zoals haar bank, tv en haat knuffel Kiss. Sophie heeft haar poppenwagen en haar bed getekend. 

Lees meer

Knorries spelen met water

Knorries spelen met water 02-08-2018

Mooi weer! Wat is het prachtig weer de laatste weken. Alle peutergroepen zijn weer veel buiten en dus ook de Knorries. Heerlijk buiten rennen, klimmen en fietsen. Als het zo warm weer is buiten, zetten wij ook de waterbakken neer.

Lees meer

Zomerkriebels bij peuterplus groep

Zomerkriebels bij peuterplus groep 23-07-2018

Op Radboud zijn we begonnen met het thema 'zomerkriebels'. Het weer werkt goed mee. De groepen worden langzaam aan in de zomerse sferen aangekleed en de Kikkergroep gaat zich richten op de onderwaterwereld. We kunnen tijdens de zomermaanden zelf natuurlijk lekker zwemmen, maar er gebeurt nog veel meer in het water om ons heen. Ze hebben zelfs echte vissen op de groep staan!

Lees meer

Peuterplus over zwemmen

Peuterplus over zwemmen 13-07-2018

De peuterplus groep heeft het over zwemmen gehad. Met het warme zomer weer hebben we dit natuurlijk allemaal wel een keertje gedaan. Er is gesproken over het zwemmen in de zee, in het zwembad en in het zwembad in de tuin. Sarah kon ons al vertellen dat je op zwemles gaat als je vier jaar bent. Ze kon het zelf al laten zien, ze maakte hele mooie kikkervoeten. 

Lees meer

Naar buiten met de baby's

Naar buiten met de baby's 05-07-2018

Hier het eerste website stukje van 'De Zeepaardjes', de nieuwe babygroep van Backershagen. Begin mei zijn wij geopend, de eerste weekjes waren nog rustig, maar inmiddels zijn wij al aardig ‘vol’ aan het lopen. We hebben een heerlijke lichte en rustige groepsruimte, waar we erg blij mee zijn.

Lees meer
Pagina 1 van 149  > >>