Wij van de verticale groep!

Wij van de verticale groep!

Wij van de verticale groep!

Het is alweer een paar maanden geleden dat we met z’n allen gingen verhuizen naar de nieuwe groep. Graag vertellen we wat meer over de medewerkers en de kinderen.

Ook hebben we nieuwe medewerkers op de groep; zo is Shirley vorige week bij ons gekomen en Hanane loopt ook al een tijdje rond bij ons op de groep. 
En wat vinden de grote kinderen de nieuwe baby’s leuk en ze helpen graag een handje. Heeft Vikram even geen speeltje? Dan komt er iemand aangesneld met speelgoed voor hem. Is Emma van Galen even aan het huilen? Dan komt iemand even bij haar liggen en gaan ze even samen lachen. Bowen is nog niet zo lang bij ons, maar is ook een favoriet van de peuters, zo kwam hij de eerste keer binnen en wilde iedereen in zijn wagen kijken! Wanneer Emma Simoens een flesje krijgt, wil Dror graag helpen! Goed de fles omhoog houden en dan kan Emma fijn drinken. Deze week start Isabelle bij ons, we kijken erg uit naar haar komst op de groep.

We hebben niet alleen maar baby’s die bij ons beginnen, sinds een paar maanden zit George ook bij ons op de groep. Waar hij het eerst een beetje spannend vond, gaat hij nu steeds meer zijn plek vinden. We hebben ook nog een leuke groep dreumesen rond lopen. Olivia krijgt binnenkort een broertje en dat vinden wij allemaal ook erg spannend! Moyan en Luca hebben het ook erg naar hun zin op de groep. Moyan vindt het zo leuk dat hij niet meer wilt slapen! Luca geniet nu van een welverdiende vakantie met papa en mama en opa en oma. Samuel is vorige week 2 jaar geworden en hoort nu bij de ‘grote’ jongens. En over 1 maand mag Wilson zich hier ook bijvoegen.
Jakub is nu 1 jaar en een echte acrobaat, het liefste klimt hij overal op! Hugo is een echte charmeur en pakt iedereen in met zijn lieve glimlach.

Ook Alana vindt het leuk bij ons op de groep en zeker al haar vrienden. Alana en James hebben elkaar sinds kort ‘gevonden’ en spelen heel leuk samen. Ze volgen elkaar de hele dag en wanneer James niet naast Alana kan zitten bij het eten, is hij het er helemaal niet mee eens. Alana vindt het niet alleen met James gezellig, maar ook wanneer Demir binnenkomt. Demir vindt het dan ook erg leuk om met Alana en James mee te spelen. Hidde en Max zijn tegenwoordig ook een duo, ze spelen steeds vaker samen en hebben dan veel plezier. Karel vindt het erg gezellig bij ons maar hij zou het nog leuker vinden als hij het broodje eten kon overslaan, spelen vindt hij namelijk veel leuker! Bas is een vrolijke vriend, die wel even moet opstarten in de ochtend, maar zodra hij warm gedraaid is, is hij een echte grappenmaker.

Dan hebben we nog de vier ‘grote’ jongens op de groep: Jules, Leon, Julian en Dror zijn echte maatjes. Samen boven spelen en dan toch weer naar beneden, de auto’s rondrijden en een prachtige treinbaan bouwen. Nika is de lijm in dit groepje, zij kan met alle jongens heerlijk spelen, maar is het enige meisje! Ze houdt met haar rustige karakter de jongens in het gereel.

Groetjes van de Zeeschildpadden
Kinderdagverblijf Mirakel Backershagen
Amsterdam

Rupsje nooit genoeg KDV Merckenburg
16-01-2018

Wij van de zeeschildpadden beginnen het jaar goed met een nieuw thema: “mmm lekker eten.” De naam verklapt het al, we gaan de komende weken veel activiteiten doen die te maken hebben met eten. Zo hebben we van de week al appeltjes en fruitschalen...

Lees meer
Feestweek bij de Zeeschildpadden KDV Merckenburg
16-11-2017

Mirakel bestaat 25 jaar, hoera! Bij de Zeeschildpadden houden we wel van een feestje. Er waren een week lang allerlei leuke festiviteiten, het was één groot feest! Om het extra feestelijk te maken hebben we alles binnen het thema ‘circus’ gedaan.

Lees meer
Voorlezen tijdens kinderboekenweek KDV Merckenburg
05-10-2017

De kinderboekenweek is begonnen! In de volle agenda met activiteiten die we tijdens deze week doen hoort natuurlijk het voorlezen. Leanne doe dat dit keer middels het voorleestheater. 

Lees meer