Wij zoeken pedagogisch medewerkers!

Over Mirakel >> Nieuws

Wij zoeken pedagogisch medewerkers!

Wij zoeken pedagogisch medewerkers!
Wij zijn op zoek naar enthousiaste pedagogisch medewerkers voor onze buitenschoolse opvang en kinderdagverblijven in Amsterdam Buitenveldert en Amstelveen. We hebben zowel oproepkrachten nodig als medewerkers die vaste uren willen werken.

Voor een verticale groep op één van onze kinderdagverblijven in Amsterdam Buitenveldert hebben we bijvoorbeeld 32 uur beschikbaar.

Voor meer informatie

Doe mee aan Mirakelse zomerspelen! ORGANISATIE Algemeen
09-08-2017

Doe mee aan de Mirakelse zomerspelen en neem een vriend(in) mee! Zoals ieder jaar organiseert Mirakel in de zomervakantie de Mirakelse zomerspelen. Er is van alles te doen, zoals 50 meter sprint of estafette lopen. Wie scoort de meeste...

Lees meer
Leuke baan: coördinator buitenschoolse opvang ORGANISATIE Algemeen
31-07-2017

Mirakel zoekt een coördinator buitenschoolse opvang. Een super leuke baan voor 32 uur in de week, waarbij je eindverantwoordelijk bent voor 5 locaties in Amsterdam Buitenveldert en Amstelveen.

Lees meer
Mirakel gestart met vloggen!! ORGANISATIE Algemeen
26-07-2017

Heeft u altijd al willen zien hoe het er aan toe gaat bij de Sterrenjacht, het vieren van een verjaardag of hoe gezellig het aan tafel is als de kinderen uit school komen? Dit kan via ons eigen YouTube kanaal !

Lees meer