Wij zoeken pedagogisch medewerkers!

Over Mirakel >> Nieuws

Wij zoeken pedagogisch medewerkers!

Wij zoeken pedagogisch medewerkers!
Wij zijn op zoek naar enthousiaste pedagogisch medewerkers voor onze buitenschoolse opvang en kinderdagverblijven in Amsterdam Buitenveldert en Amstelveen. We hebben zowel oproepkrachten nodig als medewerkers die vaste uren willen werken.

Voor een verticale groep op één van onze kinderdagverblijven in Amsterdam Buitenveldert hebben we bijvoorbeeld 32 uur beschikbaar.

Voor meer informatie

Paasfeest 30 maart KDV & BSO Bovenkerkerweg ORGANISATIE Algemeen
15-03-2018

Kom je ook paaseitjes zoeken? Onze paashaas staat klaar om samen met jou eitjes te zoeken. Daarnaast is er van alles te doen. Je kunt een stoere glittertattoo laten zetten of je laten schminken tot een echte tijger of prinses. Kom lekker spelen...

Lees meer
Mirakel gaat verhuizen op 29 januari! ORGANISATIE Algemeen
25-01-2018

Wij zijn deze dag niet of nauwelijk bereikbaar, maar u kunt ons natuurlijk wel gewoon een mail sturen. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Lees meer
Oproep voor Stichting MeeleefGezin ORGANISATIE Algemeen
15-01-2018

Graag willen wij aandacht vragen voor het MOC ’t Kabouterhuis dat sinds kort betrokkenis bij het mooie werk van stichting MeeleefGezin, waarbij Meeleefgezinnen op vrijwillige basis opvang bieden aan jonge kinderen (0 tot 5 jaar) van ouders met...

Lees meer