Is de lucht helemaal blauw?

Is de lucht helemaal blauw?

Is de lucht helemaal blauw?

De kinderen van de Zeeschildpadden zijn al volop bezig met het thema Zomerkriebels. Een onderdeel bij dit thema is lekker in het gras liggen en naar de lucht kijken. Wat zien we in de wolken? Is de lucht helemaal blauw? 

Hoe voelt het gras als je er op ligt? Na al deze leuke ervaringen hebben de kinderen de lucht geverfd met echte verfrollers. Er zijn prachtige creaties gemaakt. Met de zelf gemaakte zon, de krabbetjes en de zelf gemaakte lucht is er een mooie zomerse muur ontstaan.

Groetjes van de peuterplusjuf
Kinderdagverblijf Mirakel Backershagen
Amsterdam

Feestje! KDV Merckenburg
04-10-2018

Op vrijdag 28 september was het dan eindelijk zover..! Het zomerfeest ging van start. ’s Morgens zijn we met de kinderen van de Zeeschildpadden op het springkussen gaan springen. Dit was niet zomaar een springkussen, het was een KASTEEL..!

Lees meer
Naar buiten met de baby's KDV Merckenburg
05-07-2018

Hier het eerste website stukje van 'De Zeepaardjes', de nieuwe babygroep van Backershagen. Begin mei zijn wij geopend, de eerste weekjes waren nog rustig, maar inmiddels zijn wij al aardig ‘vol’ aan het lopen. We hebben een heerlijke lichte en...

Lees meer
Muziekles met Stef KDV Merckenburg
07-06-2018

Vandaag kwam Stef weer bij ons op de groep. De kinderen waren reuze enthousiast toen ze Stef binnen zagen komen met zijn kist vol met instrumenten en zijn gitaar. We beginnen altijd met het welkomslied: 

Lees meer