Mirakel zoekt muziekdocent!

Over Mirakel >> Nieuws

Mirakel zoekt muziekdocent!

Mirakel zoekt muziekdocent!

Voor onze kinderdagverblijven in Amsterdam Buitenveldert en Amstelveen zoeken wij een muziekdocent voor de peuter- én babygroepen voor 16 uur in de week.
Het betreft een vervanging voor zwangerschapsverlof.

Je speelt met de peuters op kleine instrumentjes en je leert ze liedjes die je zelf opzoekt en die aansluiten bij de (piramide)thema’s waarmee gewerkt wordt. Door het zingen van de liedjes leren de kinderen allerlei begrippen. Ook stemvorming is een belangrijk onderdeel van de muzieklessen, het is van invloed op de taal- en spraakontwikkeling van de kinderen. Op de babygroepen geef je de pedagogisch medewerkers handvatten om te laten zien wat zij met muziek en zang kunnen doen voor de hele jonge kinderen.

Spreekt dit je aan? Bekijk de vacature en solliciteer.
Mirakel gaat verhuizen op 29 januari! ORGANISATIE Algemeen
25-01-2018

Wij zijn deze dag niet of nauwelijk bereikbaar, maar u kunt ons natuurlijk wel gewoon een mail sturen. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Lees meer
Mirakel vandaag 25 jaar! ORGANISATIE Algemeen
01-11-2017

Mirakel bestaat 25 jaar vandaag! We zijn trots op al die jaren dat wij hebben mogen bijdragen aan de ontwikkeling van alle Mirakelse kinderen.

Lees meer
Doe mee aan Mirakelse zomerspelen! ORGANISATIE Algemeen
09-08-2017

Doe mee aan de Mirakelse zomerspelen en neem een vriend(in) mee! Zoals ieder jaar organiseert Mirakel in de zomervakantie de Mirakelse zomerspelen. Er is van alles te doen, zoals 50 meter sprint of estafette lopen. Wie scoort de meeste...

Lees meer