Mirakel zoekt muziekdocent!

Over Mirakel >> Nieuws

Mirakel zoekt muziekdocent!

Mirakel zoekt muziekdocent!

Voor onze kinderdagverblijven in Amsterdam Buitenveldert en Amstelveen zoeken wij een muziekdocent voor de peuter- én babygroepen voor 16 uur in de week.
Het betreft een vervanging voor zwangerschapsverlof.

Je speelt met de peuters op kleine instrumentjes en je leert ze liedjes die je zelf opzoekt en die aansluiten bij de (piramide)thema’s waarmee gewerkt wordt. Door het zingen van de liedjes leren de kinderen allerlei begrippen. Ook stemvorming is een belangrijk onderdeel van de muzieklessen, het is van invloed op de taal- en spraakontwikkeling van de kinderen. Op de babygroepen geef je de pedagogisch medewerkers handvatten om te laten zien wat zij met muziek en zang kunnen doen voor de hele jonge kinderen.

Spreekt dit je aan? Bekijk de vacature en solliciteer.
Doe mee aan Mirakelse zomerspelen! ORGANISATIE Algemeen
09-08-2017

Doe mee aan de Mirakelse zomerspelen en neem een vriend(in) mee! Zoals ieder jaar organiseert Mirakel in de zomervakantie de Mirakelse zomerspelen. Er is van alles te doen, zoals 50 meter sprint of estafette lopen. Wie scoort de meeste...

Lees meer
Leuke baan: coördinator buitenschoolse opvang ORGANISATIE Algemeen
31-07-2017

Mirakel zoekt een coördinator buitenschoolse opvang. Een super leuke baan voor 32 uur in de week, waarbij je eindverantwoordelijk bent voor 5 locaties in Amsterdam Buitenveldert en Amstelveen.

Lees meer
Mirakel gestart met vloggen!! ORGANISATIE Algemeen
26-07-2017

Heeft u altijd al willen zien hoe het er aan toe gaat bij de Sterrenjacht, het vieren van een verjaardag of hoe gezellig het aan tafel is als de kinderen uit school komen? Dit kan via ons eigen YouTube kanaal !

Lees meer