Bellen blazen bij het Sprookjesbos!

Kinderopvang >> Over KDV >> Nieuws

Bellen blazen bij het Sprookjesbos!

Bellen blazen bij het Sprookjesbos!

Op een mooie dag deze week gingen we lekker naar buiten met onze Sprookjesbos kinderen. We hebben Ilay op een kleedje gelegd en met Tirza, Elias en Alvaro er omheen konden we mooie bellen blazen.

Wat hebben de bellen mooie kleuren en wat is het leuk om de bellen te pakken. Elias en Alvaro gingen er  een paar keer achter aan, maar de bellen gingen er hard vandoor. Tirza ging het steeds proberen, maar wat zijn die bellen snel in het windje. Ilay vond het prachtig die bellen voor zijn neusje langs en keek zijn ogen uit. Elias wilde wel proberen om de bellen te blazen, maar dat was nog best moeilijk. Dat moeten we nog wel even goed oefenen.

Groetjes van kinderdagverblijf Mirakel Radboud
Amsterdam

Carnaval en Valentijnsdag KDV Radboud
15-02-2018

Inmiddels is het alweer bijna half februari dus nog even en dan komt hopelijk de lente er weer aan. Wanneer je net denkt ‘mooi nu kunnen we weer lekker buiten spelen’ begint het regelmatig spontaan te regenen, te sneeuwen of te hagelen. Wat heel...

Lees meer
Sssst, de tijger slaapt! KDV Radboud
08-02-2018

Dit jaar hebben we natuurlijk ook de nodige aandacht besteed aan de Nationale Voorleesdagen. Er is voorgelezen uit het boek “Ssssst de tijger slaapt” en  als klap op de vuurpijl hebben we samen met de kinderen een lunchbuffet gemaakt. 

Lees meer
Nijntjegroep om op te eten! KDV Radboud
18-01-2018

Het nieuwe jaar is begonnen en wij zijn erg benieuwd hoe dit jaar er uit gaat zien. Eén ding weten we zeker, we zullen een leuk en gezellig jaar met elkaar hebben met heel veel speelplezier!!!

Lees meer