Bellen blazen bij het Sprookjesbos!

Kinderopvang >> Over KDV >> Nieuws

Bellen blazen bij het Sprookjesbos!

Bellen blazen bij het Sprookjesbos!

Op een mooie dag deze week gingen we lekker naar buiten met onze Sprookjesbos kinderen. We hebben Ilay op een kleedje gelegd en met Tirza, Elias en Alvaro er omheen konden we mooie bellen blazen.

Wat hebben de bellen mooie kleuren en wat is het leuk om de bellen te pakken. Elias en Alvaro gingen er  een paar keer achter aan, maar de bellen gingen er hard vandoor. Tirza ging het steeds proberen, maar wat zijn die bellen snel in het windje. Ilay vond het prachtig die bellen voor zijn neusje langs en keek zijn ogen uit. Elias wilde wel proberen om de bellen te blazen, maar dat was nog best moeilijk. Dat moeten we nog wel even goed oefenen.

Groetjes van kinderdagverblijf Mirakel Radboud
Amsterdam

Nieuwe Nijntjes! KDV Radboud
21-09-2017

De zomer is voorbij en de Nijntjegroep heeft allemaal nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kregen. Voor de zomer vakantie begon, kregen we ook nog een nieuwe juf, zij heet Chantal. 

Lees meer
Kikkers maken kunstwerken KDV Radboud
14-09-2017

We zijn in de vakantieperiode volop bezig geweest met het thema kunst! Er is extra veel aandacht besteed aan het oefenen van de kleuren en vormen. We hebben veel leuke en leerzame spelletjes bedacht om de vormen en kleuren aan te leren. 

Lees meer
Domino bij het sprookjesbos KDV Radboud
07-09-2017

Vince is nu de grootste jongen bij de babygroep. Om de kinderen van deze leeftijd wat meer uitdaging te bieden doen we één op één spelletjes met ze. Vandaag hebben we domino gedaan. Op deze manier leren de kinderen spelenderwijs de namen van de...

Lees meer