Bellen blazen bij het Sprookjesbos!

Kinderopvang >> Over KDV >> Nieuws

Bellen blazen bij het Sprookjesbos!

Bellen blazen bij het Sprookjesbos!

Op een mooie dag deze week gingen we lekker naar buiten met onze Sprookjesbos kinderen. We hebben Ilay op een kleedje gelegd en met Tirza, Elias en Alvaro er omheen konden we mooie bellen blazen.

Wat hebben de bellen mooie kleuren en wat is het leuk om de bellen te pakken. Elias en Alvaro gingen er  een paar keer achter aan, maar de bellen gingen er hard vandoor. Tirza ging het steeds proberen, maar wat zijn die bellen snel in het windje. Ilay vond het prachtig die bellen voor zijn neusje langs en keek zijn ogen uit. Elias wilde wel proberen om de bellen te blazen, maar dat was nog best moeilijk. Dat moeten we nog wel even goed oefenen.

Groetjes van kinderdagverblijf Mirakel Radboud
Amsterdam

Kikkers volop bezig met de herfst KDV Radboud
09-11-2017

Lotte en Marnix staan met de paraplu in de zelfgemaakte regen! Wat een dolle pret en wat hebben de kinderen toch een grote fantasie! “Wat staat er een harde wind…mijn paraplu waait bijna weg” en Marnix roept: “Oh jee we worden nat we moeten de...

Lees meer
Peuterplus maakt spookjes KDV Radboud
12-10-2017

De peuter plus groep op Radboud deed deze week mee met het thema van de kinderboekenweek. We hebben het boek 'Het spook Nijntje' gelezen. Dat was best een beetje spannend, want Nijntje veranderde door een wit laken zomaar in een spook!

Lees meer
Nieuwe Nijntjes! KDV Radboud
21-09-2017

De zomer is voorbij en de Nijntjegroep heeft allemaal nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kregen. Voor de zomervakantie begon, kregen we ook nog een nieuwe juf, zij heet Chantal. 

Lees meer