Rustweek bij de Nijntjes

Kinderopvang >> Over KDV >> Nieuws

Rustweek bij de Nijntjes

Rustweek bij de Nijntjes

Jullie zullen wel denken, wat is de groep kaal en wat ziet het er saai uit. Dit klopt want we hebben een RUSTWEEK! Na elke thema dat 6 weken duurt, is er een rustweek. Dit houdt in dat alle knutsels van de muur afgaan en in de mappen worden gedaan. 

Alle themagerichte raamtekeningen van de ramen gehaald worden en dan even een week helemaal niets. We hebben dan even tijd om het oude thema achter ons laten. Daarnaast is het ook duidelijk voor de kinderen en voor jullie als ouders dat we aan een nieuw thema beginnen.

Mila is alvast begonnen met relaxen in het tentje zoals je op de foto kunt zien.

We wensen jullie een fijne zomer met mooie zonnige dagen en voor als jullie nog op vakantie gaan een super vakantie toe! Geniet ervan!

Groetjes  van de Nijntjegroep
Kinderdagverblijf Mirakel Radboud
Amsterdam

Nieuwe Nijntjes! KDV Radboud
21-09-2017

De zomer is voorbij en de Nijntjegroep heeft allemaal nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kregen. Voor de zomer vakantie begon, kregen we ook nog een nieuwe juf, zij heet Chantal. 

Lees meer
Kikkers maken kunstwerken KDV Radboud
14-09-2017

We zijn in de vakantieperiode volop bezig geweest met het thema kunst! Er is extra veel aandacht besteed aan het oefenen van de kleuren en vormen. We hebben veel leuke en leerzame spelletjes bedacht om de vormen en kleuren aan te leren. 

Lees meer
Domino bij het sprookjesbos KDV Radboud
07-09-2017

Vince is nu de grootste jongen bij de babygroep. Om de kinderen van deze leeftijd wat meer uitdaging te bieden doen we één op één spelletjes met ze. Vandaag hebben we domino gedaan. Op deze manier leren de kinderen spelenderwijs de namen van de...

Lees meer