Rustweek bij de Nijntjes

Kinderopvang >> Over KDV >> Nieuws

Rustweek bij de Nijntjes

Rustweek bij de Nijntjes

Jullie zullen wel denken, wat is de groep kaal en wat ziet het er saai uit. Dit klopt want we hebben een RUSTWEEK! Na elke thema dat 6 weken duurt, is er een rustweek. Dit houdt in dat alle knutsels van de muur afgaan en in de mappen worden gedaan. 

Alle themagerichte raamtekeningen van de ramen gehaald worden en dan even een week helemaal niets. We hebben dan even tijd om het oude thema achter ons laten. Daarnaast is het ook duidelijk voor de kinderen en voor jullie als ouders dat we aan een nieuw thema beginnen.

Mila is alvast begonnen met relaxen in het tentje zoals je op de foto kunt zien.

We wensen jullie een fijne zomer met mooie zonnige dagen en voor als jullie nog op vakantie gaan een super vakantie toe! Geniet ervan!

Groetjes  van de Nijntjegroep
Kinderdagverblijf Mirakel Radboud
Amsterdam

Carnaval en Valentijnsdag KDV Radboud
15-02-2018

Inmiddels is het alweer bijna half februari dus nog even en dan komt hopelijk de lente er weer aan. Wanneer je net denkt ‘mooi nu kunnen we weer lekker buiten spelen’ begint het regelmatig spontaan te regenen, te sneeuwen of te hagelen. Wat heel...

Lees meer
Sssst, de tijger slaapt! KDV Radboud
08-02-2018

Dit jaar hebben we natuurlijk ook de nodige aandacht besteed aan de Nationale Voorleesdagen. Er is voorgelezen uit het boek “Ssssst de tijger slaapt” en  als klap op de vuurpijl hebben we samen met de kinderen een lunchbuffet gemaakt. 

Lees meer
Nijntjegroep om op te eten! KDV Radboud
18-01-2018

Het nieuwe jaar is begonnen en wij zijn erg benieuwd hoe dit jaar er uit gaat zien. Eén ding weten we zeker, we zullen een leuk en gezellig jaar met elkaar hebben met heel veel speelplezier!!!

Lees meer