Rustweek bij de Nijntjes

Kinderopvang >> Over KDV >> Nieuws

Rustweek bij de Nijntjes

Rustweek bij de Nijntjes

Jullie zullen wel denken, wat is de groep kaal en wat ziet het er saai uit. Dit klopt want we hebben een RUSTWEEK! Na elke thema dat 6 weken duurt, is er een rustweek. Dit houdt in dat alle knutsels van de muur afgaan en in de mappen worden gedaan. 

Alle themagerichte raamtekeningen van de ramen gehaald worden en dan even een week helemaal niets. We hebben dan even tijd om het oude thema achter ons laten. Daarnaast is het ook duidelijk voor de kinderen en voor jullie als ouders dat we aan een nieuw thema beginnen.

Mila is alvast begonnen met relaxen in het tentje zoals je op de foto kunt zien.

We wensen jullie een fijne zomer met mooie zonnige dagen en voor als jullie nog op vakantie gaan een super vakantie toe! Geniet ervan!

Groetjes  van de Nijntjegroep
Kinderdagverblijf Mirakel Radboud
Amsterdam

Kikkers volop bezig met de herfst KDV Radboud
09-11-2017

Lotte en Marnix staan met de paraplu in de zelfgemaakte regen! Wat een dolle pret en wat hebben de kinderen toch een grote fantasie! “Wat staat er een harde wind…mijn paraplu waait bijna weg” en Marnix roept: “Oh jee we worden nat we moeten de...

Lees meer
Peuterplus maakt spookjes KDV Radboud
12-10-2017

De peuter plus groep op Radboud deed deze week mee met het thema van de kinderboekenweek. We hebben het boek 'Het spook Nijntje' gelezen. Dat was best een beetje spannend, want Nijntje veranderde door een wit laken zomaar in een spook!

Lees meer
Nieuwe Nijntjes! KDV Radboud
21-09-2017

De zomer is voorbij en de Nijntjegroep heeft allemaal nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kregen. Voor de zomervakantie begon, kregen we ook nog een nieuwe juf, zij heet Chantal. 

Lees meer