Minnies gaan op vakantie

Kinderopvang >> Over KDV >> Nieuws

Minnies gaan op vakantie

Minnies gaan op vakantie

De vakantieperiode nadert bij de Mickey’s en Minnies. De kinderen praten regelmatig over hun vakantieplannen. Tijdens het eten van het fruit vroegen wij persoonlijk aan de kinderen wat ze gaan doen op vakantie. “Bram, waar ga jij bijna naar toe?” Daarop vertelde Bram het volgende:

Hij gaat met het vliegtuig op vakantie naar Spanje en met water spelen. “Wat ga je doen op vakantie?” "Crackers eten, brood eten en chocolade ijsjes met wit eten", was hierop zijn antwoord. “Wie gaan er mee op vakantie?” Bram vertelde dat Petra mee gaat naar het zwembad en dat papa, mama, Bram en Luuk naar Mallorca gaan.

Ook de vakantieplannen van Jens werden besproken. “Jens, ga jij op vakantie en wat ga je doen?” “Ja, met de caravan en het zwembad  gaat mee en papa, mama en Mark ook. Ook Mark zijn boot gaat mee en Jens zijn boot gaat mee en het water is niet koud. “Wat ga je doen in het water?” “Zwemmen en in de boot van Mark.”

Tot slot stelden we ook aan Joshua de vraag of hij op vakantie gaat. Joshua antwoorde daarop: “Dat weet ik eigenlijk niet. Ik wil eigenlijk met het vliegtuig weg. Mijn gewone opa woont bij Schiphol en Schiphol hebt een hele grote toren.”

Liefs van de Mickey’s en Minnies
Kinderdagverblijf Mirakel Bovenkerkerweg
Amstelveen

De letter M van Mirakel KDV Bovenkerkerweg
24-05-2018

We zijn het thema ‘welkom in het kinderdagverblijf’ zo langzaam aan het afsluiten. Tijdens dit thema stond het wel en wee op Mirakel centraal. Op de groepen is er veel gewerkt met herkenbare dingen voor de kinderen, zoals de bedrijfskleding van...

Lees meer
Een dagje met pop Pip KDV Bovenkerkerweg
11-05-2018

Op Mirakel zijn wij weer met een nieuw thema begonnen 'welkom op het kinderdagverblijf'. Ook bij de Mickey’s en Minnies zijn wij er druk mee bezig. Wij hebben voor het sub-thema 'baby’s' gekozen. Zo heeft Dani al een mooie rammelaar geknutseld en...

Lees meer
De bloementuin van de Tovertuin KDV Bovenkerkerweg
19-04-2018

Op de grond was een groot rondje met stoepkrijt getekend. Renske vertelde dat het de bloementuin van de Tovertuin werd. Ze haalde een zak vol met bloemen te voorschijn en ieder kind mocht steeds een bloem pakken en in de bloementuin neerleggen.

Lees meer