Minnies gaan op vakantie

Kinderopvang >> Over KDV >> Nieuws

Minnies gaan op vakantie

Minnies gaan op vakantie

De vakantieperiode nadert bij de Mickey’s en Minnies. De kinderen praten regelmatig over hun vakantieplannen. Tijdens het eten van het fruit vroegen wij persoonlijk aan de kinderen wat ze gaan doen op vakantie. “Bram, waar ga jij bijna naar toe?” Daarop vertelde Bram het volgende:

Hij gaat met het vliegtuig op vakantie naar Spanje en met water spelen. “Wat ga je doen op vakantie?” "Crackers eten, brood eten en chocolade ijsjes met wit eten", was hierop zijn antwoord. “Wie gaan er mee op vakantie?” Bram vertelde dat Petra mee gaat naar het zwembad en dat papa, mama, Bram en Luuk naar Mallorca gaan.

Ook de vakantieplannen van Jens werden besproken. “Jens, ga jij op vakantie en wat ga je doen?” “Ja, met de caravan en het zwembad  gaat mee en papa, mama en Mark ook. Ook Mark zijn boot gaat mee en Jens zijn boot gaat mee en het water is niet koud. “Wat ga je doen in het water?” “Zwemmen en in de boot van Mark.”

Tot slot stelden we ook aan Joshua de vraag of hij op vakantie gaat. Joshua antwoorde daarop: “Dat weet ik eigenlijk niet. Ik wil eigenlijk met het vliegtuig weg. Mijn gewone opa woont bij Schiphol en Schiphol hebt een hele grote toren.”

Liefs van de Mickey’s en Minnies
Kinderdagverblijf Mirakel Bovenkerkerweg
Amstelveen

Rakkers krijgen muziekles van Stef KDV Bovenkerkerweg
21-02-2018

Sinds een paar weken hebben we een nieuwe muziekmeester.. en hij heet Stef. Al onze Rakkers zijn erg enthousiast als Stef binnen komt. Ze zitten dan met smart te wachten op het leuke welkomstliedje die Stef speciaal voor bij Mirakel gemaakt heeft. 

Lees meer
Verkleedkleren maken met peuterplus KDV Bovenkerkerweg
15-02-2018

De peuter plus groep in Amstelveen heeft een combinatie gemaakt van het Piramide thema: Kleding, dat wil ik aan en carnaval. Vandaag werd het carnaval gevierd en er waren een aantal kinderen mooi verkleed. Om de carnaval een beetje door te laten...

Lees meer
Boekjes voorlezen bij de Stampertjes KDV Bovenkerkerweg
08-02-2018

Bij de Stampertjes wordt er regelmatig voorgelezen, maar zeker tijdens de Nationale Voorleesdagen. Jessmae had een voelboekje meegenomen van heel veel dieren. Faas, Frederique en Carlijn wilden allemaal even voelen bij elk dier. Ook Julie had een...

Lees meer