Minnies gaan op vakantie

Kinderopvang >> Over KDV >> Nieuws

Minnies gaan op vakantie

Minnies gaan op vakantie

De vakantieperiode nadert bij de Mickey’s en Minnies. De kinderen praten regelmatig over hun vakantieplannen. Tijdens het eten van het fruit vroegen wij persoonlijk aan de kinderen wat ze gaan doen op vakantie. “Bram, waar ga jij bijna naar toe?” Daarop vertelde Bram het volgende:

Hij gaat met het vliegtuig op vakantie naar Spanje en met water spelen. “Wat ga je doen op vakantie?” "Crackers eten, brood eten en chocolade ijsjes met wit eten", was hierop zijn antwoord. “Wie gaan er mee op vakantie?” Bram vertelde dat Petra mee gaat naar het zwembad en dat papa, mama, Bram en Luuk naar Mallorca gaan.

Ook de vakantieplannen van Jens werden besproken. “Jens, ga jij op vakantie en wat ga je doen?” “Ja, met de caravan en het zwembad  gaat mee en papa, mama en Mark ook. Ook Mark zijn boot gaat mee en Jens zijn boot gaat mee en het water is niet koud. “Wat ga je doen in het water?” “Zwemmen en in de boot van Mark.”

Tot slot stelden we ook aan Joshua de vraag of hij op vakantie gaat. Joshua antwoorde daarop: “Dat weet ik eigenlijk niet. Ik wil eigenlijk met het vliegtuig weg. Mijn gewone opa woont bij Schiphol en Schiphol hebt een hele grote toren.”

Liefs van de Mickey’s en Minnies
Kinderdagverblijf Mirakel Bovenkerkerweg
Amstelveen

Feestdag op het welpennest KDV Bovenkerkerweg
21-09-2017

Woensdag 30 augustus begon helaas qua weer niet goed, maar op het Welpennest gingen de slingers uit! Om half tien vierde Danie haar 1 e verjaardag. De feestmuts ging op en bleef op en wat genoot zij van iedereen die voor haar aan het zingen...

Lees meer
Wat doen de Minnies in een badje? KDV Bovenkerkerweg
10-08-2017

De peutergroepen op de Bovenkerkerweg zitten midden in het Piramide thema Zomerkriebels. Bij de Mickey en de Minnies hebben ze het over het zwembad gehad. Een herkenbaar begrip is dan het opblaas badje wat de meeste kinderen thuis in de tuin...

Lees meer
Welpen werken met het thema zomer KDV Bovenkerkerweg
07-08-2017

Het is zomer op het Welpennest en we zijn dan ook druk bezig met het thema zomer. We hebben palmbomen die worden geschilderd met waterverf en dat ziet er al snel heel leuk uit.

Lees meer