Minnies gaan op vakantie

Kinderopvang >> Over KDV >> Nieuws

Minnies gaan op vakantie

Minnies gaan op vakantie

De vakantieperiode nadert bij de Mickey’s en Minnies. De kinderen praten regelmatig over hun vakantieplannen. Tijdens het eten van het fruit vroegen wij persoonlijk aan de kinderen wat ze gaan doen op vakantie. “Bram, waar ga jij bijna naar toe?” Daarop vertelde Bram het volgende:

Hij gaat met het vliegtuig op vakantie naar Spanje en met water spelen. “Wat ga je doen op vakantie?” "Crackers eten, brood eten en chocolade ijsjes met wit eten", was hierop zijn antwoord. “Wie gaan er mee op vakantie?” Bram vertelde dat Petra mee gaat naar het zwembad en dat papa, mama, Bram en Luuk naar Mallorca gaan.

Ook de vakantieplannen van Jens werden besproken. “Jens, ga jij op vakantie en wat ga je doen?” “Ja, met de caravan en het zwembad  gaat mee en papa, mama en Mark ook. Ook Mark zijn boot gaat mee en Jens zijn boot gaat mee en het water is niet koud. “Wat ga je doen in het water?” “Zwemmen en in de boot van Mark.”

Tot slot stelden we ook aan Joshua de vraag of hij op vakantie gaat. Joshua antwoorde daarop: “Dat weet ik eigenlijk niet. Ik wil eigenlijk met het vliegtuig weg. Mijn gewone opa woont bij Schiphol en Schiphol hebt een hele grote toren.”

Liefs van de Mickey’s en Minnies
Kinderdagverblijf Mirakel Bovenkerkerweg
Amstelveen

Wat doet een ballonnenvouwer? KDV Bovenkerkerweg
16-11-2017

Deze week was het een en al feest bij Mirakel! Want we bestonden 25 jaar. In de ochtend zijn we gestart met de gymles die ook in het teken stond van het feest, de kinderen mochten zelf confetti maken van reclame blaadjes. Beau, Fleur en Yinthe...

Lees meer
Een taart inkleuren? KDV Bovenkerkerweg
02-11-2017

Het is feest bij Mirakel. En de peuterplus groep feest mee. We zijn nu bezig met het Piramide thema 'Mmm, lekker eten'. En bij een feestje hoort wat lekkers. We konden ons verjaardagsfeestje dus heel goed combineren met het thema.

Lees meer
Mmm… lekker eten! KDV Bovenkerkerweg
02-11-2017

In het kader van ons thema “”mmm… lekker eten” hadden we vandaag voor de kinderen een verrassing. In plaats van crackers hadden we vandaag eierkoeken in de vorm van egeltje. Zo combineren we ons thema van lekker eten met ons sub thema herfst. 

Lees meer