Heerlijk, vakantie!

Heerlijk, vakantie!

Heerlijk, vakantie!

Eindelijk is het zover: vakantie, heerlijk!! We gaan een heleboel leuke dingen doen op onze BSO. We hebben weer heel veel leuke uitjes op het programma staan. Zo gaat de Peter Pan een rondvaart maken door de ringvaart. Super leuk. 

De Tinkerbel gaat gezellig op dieren bezoek in Artis. De Kapitein Haak groep gaat kanoën in het Amsterdamse bos en dit zijn nog maar een aantal van onze super leuke uitjes. Ook worden er natuurlijk heerlijke kookactiviteiten gedaan en mooie knutselwerken gemaakt.

Wat wij zo gezellig en leuk vinden aan de vakantietijd, is dat we nu veel meer tijd kunnen doorbrengen met de kinderen. Op schooldagen halen we de kinderen uit school, gaan we eten, even wat gezelligs doen en dan komen de eerste ouders om de kinderen op te halen. Tijdens de vakantiedagen hebben we veel meer tijd en kunnen we dus langer genieten met elkaar. Leuke uitstapjes, spelletjes enz. Eén ding weten wij zeker: het wordt een leuke tijd!

We wensen iedereen een hele gezellige vakantie!

Groetjes BSO Mirakel Bovenkerkerweg
Amstelveen

José stelt zichzelf voor BSO Bovenkerkerweg
07-06-2018

Ik wil me even voorstellen, ik ben José Linthout en ik werk sinds half mei op de Kapitein Haak groep op de maandag, donderdag en vrijdag. Eerst heb ik een paar maanden als oproepkracht gewerkt bij verschillende vestigingen van Mirakel, vooral bij...

Lees meer
Afscheid van Joyce BSO Bovenkerkerweg
09-05-2018

Lieve allemaal, op maandag 7 mei heb ik afscheid genomen van alle lieve collega’s en kinderen van Mirakel Bovenkerkerweg. Sinds 2013 ben ik werkzaam bij Mirakel en ik heb sindsdien met veel plezier op de Kapitein Haak groep mogen werken....

Lees meer
Niels & Jasmijn vertellen over de BSO BSO Bovenkerkerweg
12-04-2018

Hallo, wij zijn een tweeling dus: Niels & Jasmijn en dit is de Kapitein Haak. We hebben alles, computers een goudvis, heel veel spelletjes en een knutsel/tekentafel.  

Lees meer