Heerlijk, vakantie!

Heerlijk, vakantie!

Heerlijk, vakantie!

Eindelijk is het zover: vakantie, heerlijk!! We gaan een heleboel leuke dingen doen op onze BSO. We hebben weer heel veel leuke uitjes op het programma staan. Zo gaat de Peter Pan een rondvaart maken door de ringvaart. Super leuk. 

De Tinkerbel gaat gezellig op dieren bezoek in Artis. De Kapitein Haak groep gaat kanoën in het Amsterdamse bos en dit zijn nog maar een aantal van onze super leuke uitjes. Ook worden er natuurlijk heerlijke kookactiviteiten gedaan en mooie knutselwerken gemaakt.

Wat wij zo gezellig en leuk vinden aan de vakantietijd, is dat we nu veel meer tijd kunnen doorbrengen met de kinderen. Op schooldagen halen we de kinderen uit school, gaan we eten, even wat gezelligs doen en dan komen de eerste ouders om de kinderen op te halen. Tijdens de vakantiedagen hebben we veel meer tijd en kunnen we dus langer genieten met elkaar. Leuke uitstapjes, spelletjes enz. Eén ding weten wij zeker: het wordt een leuke tijd!

We wensen iedereen een hele gezellige vakantie!

Groetjes BSO Mirakel Bovenkerkerweg
Amstelveen

Indy en Alysha vertellen over hun BSO BSO Bovenkerkerweg
16-11-2017

Beste allemaal, vandaag laten wij de kinderen van de Kapitein haak groep een stukje schrijven voor de website. Ze hebben de tijd genomen en het verhaaltje zelfs op de computer getypt.

Lees meer
Super halloweenfeest BSO Bovenkerkerweg
02-11-2017

Wat een super leuk, eng Halloweenfeest hadden we afgelopen vrijdag. Iedereen had zijn best gedaan om er zo eng mogelijk uit te zien. En wat was iedereen eng zeg! We hebben spelletjes gedaan, spookjes gezocht en een bezem doorgegeven op muziek. 

Lees meer
Halloween op de Kapitein Haak BSO Bovenkerkerweg
26-10-2017

Op vrijdagavond 27 oktober staat er voor de Kapitein Haak groep wederom een griezelig ‘Halloweenfeest’ op het programma. Vorig jaar was dit namelijk een groot succes!   

Lees meer