Heerlijk, vakantie!

Heerlijk, vakantie!

Heerlijk, vakantie!

Eindelijk is het zover: vakantie, heerlijk!! We gaan een heleboel leuke dingen doen op onze BSO. We hebben weer heel veel leuke uitjes op het programma staan. Zo gaat de Peter Pan een rondvaart maken door de ringvaart. Super leuk. 

De Tinkerbel gaat gezellig op dieren bezoek in Artis. De Kapitein Haak groep gaat kanoën in het Amsterdamse bos en dit zijn nog maar een aantal van onze super leuke uitjes. Ook worden er natuurlijk heerlijke kookactiviteiten gedaan en mooie knutselwerken gemaakt.

Wat wij zo gezellig en leuk vinden aan de vakantietijd, is dat we nu veel meer tijd kunnen doorbrengen met de kinderen. Op schooldagen halen we de kinderen uit school, gaan we eten, even wat gezelligs doen en dan komen de eerste ouders om de kinderen op te halen. Tijdens de vakantiedagen hebben we veel meer tijd en kunnen we dus langer genieten met elkaar. Leuke uitstapjes, spelletjes enz. Eén ding weten wij zeker: het wordt een leuke tijd!

We wensen iedereen een hele gezellige vakantie!

Groetjes BSO Mirakel Bovenkerkerweg
Amstelveen

Jasmijn vertelt over de Tinkerbelgroep BSO Bovenkerkerweg
21-09-2017

Stel jezelf eens voor Hallo, ik ben Jasmijn en ik vind het heel leuk op de BSO. Ik ben 7 jaar oud en zit op de Tinkerbel groep.

Lees meer
Collage van de vakantie BSO Bovenkerkerweg
14-09-2017

De eerste schoolweek zit er weer op. Iedereen is weer een beetje gewend aan het schoolritme. Wij hebben lekker rustig aan gedaan op de groep. De kinderen hebben geknutseld en als het droog was buiten gespeeld. 

Lees meer
Nieuw schooljaar is begonnen BSO Bovenkerkerweg
07-09-2017

Na zes ontzettend leuke zomervakantieweken, zijn de scholen weer begonnen! Een nieuw schooljaar betekent een nieuwe klas en een nieuwe juf of meester. Ook op de BSO zijn er een aantal dingen veranderd.

Lees meer