Laatste schoolweek van het jaar….

Over Mirakel >> Nieuws

Laatste schoolweek van het jaar….

Laatste schoolweek van het jaar….

De allerlaatste schoolweek is alweer ingegaan. De kinderen verheugen zich enorm op de zomervakantie. De laatste tijd hebben we dan ook veel gekletst met de kinderen over wat iedereen gaat doen en naar welke leuke vakantieplekken iedereen gaat. 

Zo kwamen deze landen vaak langs: Italië, Frankrijk, Portugal, Thailand, Duitsland en natuurlijk Nederland. Eén iemand gaat zelfs zes weken lang een fietsvakantie in Thailand doen. Super sportief en uitdagend!

Sabrina’s surimi salade
Afgelopen maandag hebben we met de kinderen Sabrina’s gezonde surimisalade gemaakt. Hier moesten surimisticks (vis), ijsbergsla, tomaat en komkommer in. De kinderen vonden het heerlijk! Alleen was het wel even wennen aan de vissmaak..!

Horen zien zwijgen
Cato en Cas hebben deze week een heel leuk spel gespeeld; ‘horen, zien, zwijgen.’ Dit is echt een spel voor de oudere kinderen. Bij dit spel moet je bijvoorbeeld  tekenen zonder dat je iets kunt zien of een woord in gebarentaal uitleggen. Erg uitdagend en leuk!

Eindfeest
Afgelopen vrijdag was het eindfeest van de Sint. Jozefschool. De kinderen hadden hier heel veel zin in. Zoals je op de foto’s kunt zien waren er voor de grote kinderen sumoworstelen en levend tafelvoetbal. Een super avond hebben ze gehad!

Tot slot willen wij iedereen alvast een fijne zomervakantie toewensen!

Veel liefs,
Susanna & Sabrina van Mirakel Next 

Mirakels Sinterklaasfeest! ORGANISATIE Algemeen
05-12-2018

Op 4 december werd Sint met zijn pieten door een hijskraan naar Mirakel gebracht! Wat een mooie aankomst voor het grote sinterklaasfeest bij Mirakel. Zoals ieder jaar bezoeken ze alle groepen en onder begeleiding van Stef de muziekmeester worden...

Lees meer
Pedagogisch medewerkers gezocht! ORGANISATIE Algemeen
27-08-2018

Heb jij het in je? Ben jij die lieve enthousiaste pedagogisch medewerker voor ons kinderdagverblijf of BSO? Kom dan met ons kennismaken en loop een dagdeel mee om te kijken of Mirakel bij je past!  Samen met onze Mirakelse kinderen maak je er van...

Lees meer
Nieuwe babygroep geopend! ORGANISATIE Algemeen
28-06-2018

Er worden weer meer kinderen in Amsterdam Buitenveldert geboren! Dit betekent dat we ook meer aanmeldingen binnen krijgen voor ons kinderdagverblijf op Mirakel Backershagen. Hierdoor hebben wij besloten om op deze locatie een extra groep te...

Lees meer