Laatste schoolweek van het jaar….

Over Mirakel >> Nieuws

Laatste schoolweek van het jaar….

Laatste schoolweek van het jaar….

De allerlaatste schoolweek is alweer ingegaan. De kinderen verheugen zich enorm op de zomervakantie. De laatste tijd hebben we dan ook veel gekletst met de kinderen over wat iedereen gaat doen en naar welke leuke vakantieplekken iedereen gaat. 

Zo kwamen deze landen vaak langs: Italië, Frankrijk, Portugal, Thailand, Duitsland en natuurlijk Nederland. Eén iemand gaat zelfs zes weken lang een fietsvakantie in Thailand doen. Super sportief en uitdagend!

Sabrina’s surimi salade
Afgelopen maandag hebben we met de kinderen Sabrina’s gezonde surimisalade gemaakt. Hier moesten surimisticks (vis), ijsbergsla, tomaat en komkommer in. De kinderen vonden het heerlijk! Alleen was het wel even wennen aan de vissmaak..!

Horen zien zwijgen
Cato en Cas hebben deze week een heel leuk spel gespeeld; ‘horen, zien, zwijgen.’ Dit is echt een spel voor de oudere kinderen. Bij dit spel moet je bijvoorbeeld  tekenen zonder dat je iets kunt zien of een woord in gebarentaal uitleggen. Erg uitdagend en leuk!

Eindfeest
Afgelopen vrijdag was het eindfeest van de Sint. Jozefschool. De kinderen hadden hier heel veel zin in. Zoals je op de foto’s kunt zien waren er voor de grote kinderen sumoworstelen en levend tafelvoetbal. Een super avond hebben ze gehad!

Tot slot willen wij iedereen alvast een fijne zomervakantie toewensen!

Veel liefs,
Susanna & Sabrina van Mirakel Next 

Sneeuw bij de Welpen! ORGANISATIE Algemeen
21-12-2018

11 December was niet alleen historisch vanwege het filerecord maar ook voor vele baby’s die voor het eerst van hun leven sneeuw zagen! Witte vlokken die uit de lucht vallen, koud en nat. De dag daarna was de wereld helemaal wit. 

Lees meer
Mirakel vandaag 25 jaar! ORGANISATIE Algemeen
01-11-2017

Mirakel bestaat 25 jaar vandaag! We zijn trots op al die jaren dat wij hebben mogen bijdragen aan de ontwikkeling van alle Mirakelse kinderen.

Lees meer
Doe mee aan Mirakelse zomerspelen! ORGANISATIE Algemeen
09-08-2017

Doe mee aan de Mirakelse zomerspelen en neem een vriend(in) mee! Zoals ieder jaar organiseert Mirakel in de zomervakantie de Mirakelse zomerspelen. Er is van alles te doen, zoals 50 meter sprint of estafette lopen. Wie scoort de meeste...

Lees meer