Laatste schoolweek van het jaar….

Over Mirakel >> Nieuws

Laatste schoolweek van het jaar….

Laatste schoolweek van het jaar….

De allerlaatste schoolweek is alweer ingegaan. De kinderen verheugen zich enorm op de zomervakantie. De laatste tijd hebben we dan ook veel gekletst met de kinderen over wat iedereen gaat doen en naar welke leuke vakantieplekken iedereen gaat. 

Zo kwamen deze landen vaak langs: Italië, Frankrijk, Portugal, Thailand, Duitsland en natuurlijk Nederland. Eén iemand gaat zelfs zes weken lang een fietsvakantie in Thailand doen. Super sportief en uitdagend!

Sabrina’s surimi salade
Afgelopen maandag hebben we met de kinderen Sabrina’s gezonde surimisalade gemaakt. Hier moesten surimisticks (vis), ijsbergsla, tomaat en komkommer in. De kinderen vonden het heerlijk! Alleen was het wel even wennen aan de vissmaak..!

Horen zien zwijgen
Cato en Cas hebben deze week een heel leuk spel gespeeld; ‘horen, zien, zwijgen.’ Dit is echt een spel voor de oudere kinderen. Bij dit spel moet je bijvoorbeeld  tekenen zonder dat je iets kunt zien of een woord in gebarentaal uitleggen. Erg uitdagend en leuk!

Eindfeest
Afgelopen vrijdag was het eindfeest van de Sint. Jozefschool. De kinderen hadden hier heel veel zin in. Zoals je op de foto’s kunt zien waren er voor de grote kinderen sumoworstelen en levend tafelvoetbal. Een super avond hebben ze gehad!

Tot slot willen wij iedereen alvast een fijne zomervakantie toewensen!

Veel liefs,
Susanna & Sabrina van Mirakel Next 

Paasfeest 30 maart KDV & BSO Bovenkerkerweg ORGANISATIE Algemeen
15-03-2018

Kom je ook paaseitjes zoeken? Onze paashaas staat klaar om samen met jou eitjes te zoeken. Daarnaast is er van alles te doen. Je kunt een stoere glittertattoo laten zetten of je laten schminken tot een echte tijger of prinses. Kom lekker spelen...

Lees meer
Mirakel gaat verhuizen op 29 januari! ORGANISATIE Algemeen
25-01-2018

Wij zijn deze dag niet of nauwelijk bereikbaar, maar u kunt ons natuurlijk wel gewoon een mail sturen. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Lees meer
Oproep voor Stichting MeeleefGezin ORGANISATIE Algemeen
15-01-2018

Graag willen wij aandacht vragen voor het MOC ’t Kabouterhuis dat sinds kort betrokkenis bij het mooie werk van stichting MeeleefGezin, waarbij Meeleefgezinnen op vrijwillige basis opvang bieden aan jonge kinderen (0 tot 5 jaar) van ouders met...

Lees meer