Tacohapjes, broodpudding en gebakken banaan

Tacohapjes, broodpudding en gebakken banaan

Tacohapjes, broodpudding en gebakken banaan

Wat een heerlijke eerste week hebben we samen gehad op de BSO. Alle tijd voor elkaar en voor onze activiteiten. En wat rook het de hele week lekker bij ons op de groepen!

Er werd dan ook flink wat gekookt. De Kapitein Haak kinderen hebben taco hapjes gemaakt. Wat was het heerlijk! Alle kinderen deden enthousiast mee. Leilani rulde voor ons het gehakt en wat deed ze dat goed. Het was een leuke activiteit.

De Tinkerbellers hebben gebakken banaan gemaakt. Wat een origineel idee. Dus papa’s en mama’s, vraag jullie kinderen maar hoe het moet. De kinderen kunnen het hartstikke goedJ.

Ook de Peter Pan kinderen hebben flink hun best gedaan. Zij gingen broodpudding met banaan en chocolade maken. Mmmmmmm…. Wat klinkt dat lekker.

Kortom: het was een culinair weekje, op naar nog veel meer kookactiviteiten.

De Kapitein Haak kinderen hebben samen nog een andere leuke activiteit verzonnen. Precies waar Mirakel voor staat: laat de kinderen groeien en hun fantasie gebruiken. Wat vonden wij dat leuk om te zien.

Met elkaar hebben ze verzonnen om slijm te maken. Ze zijn gaan googlen hoe ze dat moesten doen en hebben taken verdeeld. Ze kwamen netjes vragen aan Femke of het mocht en vertelden wat ze daarbij nodig hadden. Samen hebben we de benodigdheden gehaald en zijn de kinderen aan de slag gegaan. Wat een leuk werkje zeg dat slijm maken! Dit gaan we zeker nog een keer doen, maar dan met veel meer lijm en wasmiddel.

Fijne vakantie voor degenen die al op vakantie gaan.

Groetjes van BSO Bovenkerkerweg
Amstelveen

 

Snuffelstagiaire Joey vertelt! BSO Bovenkerkerweg
15-02-2018

De BSO is alle werkdagen open, met uitzondering van de feestdagen. Eén van onze doelen is dat alle kinderen het naar hun zin hebben op de BSO. Kinderen vinden het leuk als hun vrienden of vriendinnen er ook zijn, als er leuke activiteiten worden...

Lees meer
Kapitein Haak speelt vertrouwenspel BSO Bovenkerkerweg
01-02-2018

Wat hebben wij toch een leuke groep bij de Kapitein Haak! Er zijn een aantal kinderen van de Tinkerbel naar onze groep gekomen. Welkom Carice, Jasmijn, Niels, Mathias, Namé, Pim, Jonah en Sarah! Wij wensen jullie heel veel plezier bij ons op de...

Lees meer
Welk gedrag past wel of niet bij pesten? BSO Bovenkerkerweg
18-01-2018

Het nieuwe jaar zijn wij goed gestart op de BSO door aandacht te schenken aan het onderwerp ‘pesten’. Helaas blijken er nog altijd veel kinderen gepest te worden op school of op sportclubjes, maar ook kan er gepest worden via social media, zoals...

Lees meer