Tacohapjes, broodpudding en gebakken banaan

Tacohapjes, broodpudding en gebakken banaan

Tacohapjes, broodpudding en gebakken banaan

Wat een heerlijke eerste week hebben we samen gehad op de BSO. Alle tijd voor elkaar en voor onze activiteiten. En wat rook het de hele week lekker bij ons op de groepen!

Er werd dan ook flink wat gekookt. De Kapitein Haak kinderen hebben taco hapjes gemaakt. Wat was het heerlijk! Alle kinderen deden enthousiast mee. Leilani rulde voor ons het gehakt en wat deed ze dat goed. Het was een leuke activiteit.

De Tinkerbellers hebben gebakken banaan gemaakt. Wat een origineel idee. Dus papa’s en mama’s, vraag jullie kinderen maar hoe het moet. De kinderen kunnen het hartstikke goedJ.

Ook de Peter Pan kinderen hebben flink hun best gedaan. Zij gingen broodpudding met banaan en chocolade maken. Mmmmmmm…. Wat klinkt dat lekker.

Kortom: het was een culinair weekje, op naar nog veel meer kookactiviteiten.

De Kapitein Haak kinderen hebben samen nog een andere leuke activiteit verzonnen. Precies waar Mirakel voor staat: laat de kinderen groeien en hun fantasie gebruiken. Wat vonden wij dat leuk om te zien.

Met elkaar hebben ze verzonnen om slijm te maken. Ze zijn gaan googlen hoe ze dat moesten doen en hebben taken verdeeld. Ze kwamen netjes vragen aan Femke of het mocht en vertelden wat ze daarbij nodig hadden. Samen hebben we de benodigdheden gehaald en zijn de kinderen aan de slag gegaan. Wat een leuk werkje zeg dat slijm maken! Dit gaan we zeker nog een keer doen, maar dan met veel meer lijm en wasmiddel.

Fijne vakantie voor degenen die al op vakantie gaan.

Groetjes van BSO Bovenkerkerweg
Amstelveen

 

José stelt zichzelf voor BSO Bovenkerkerweg
07-06-2018

Ik wil me even voorstellen, ik ben José Linthout en ik werk sinds half mei op de Kapitein Haak groep op de maandag, donderdag en vrijdag. Eerst heb ik een paar maanden als oproepkracht gewerkt bij verschillende vestigingen van Mirakel, vooral bij...

Lees meer
Afscheid van Joyce BSO Bovenkerkerweg
09-05-2018

Lieve allemaal, op maandag 7 mei heb ik afscheid genomen van alle lieve collega’s en kinderen van Mirakel Bovenkerkerweg. Sinds 2013 ben ik werkzaam bij Mirakel en ik heb sindsdien met veel plezier op de Kapitein Haak groep mogen werken....

Lees meer
Niels & Jasmijn vertellen over de BSO BSO Bovenkerkerweg
12-04-2018

Hallo, wij zijn een tweeling dus: Niels & Jasmijn en dit is de Kapitein Haak. We hebben alles, computers een goudvis, heel veel spelletjes en een knutsel/tekentafel.  

Lees meer