Tacohapjes, broodpudding en gebakken banaan

Tacohapjes, broodpudding en gebakken banaan

Tacohapjes, broodpudding en gebakken banaan

Wat een heerlijke eerste week hebben we samen gehad op de BSO. Alle tijd voor elkaar en voor onze activiteiten. En wat rook het de hele week lekker bij ons op de groepen!

Er werd dan ook flink wat gekookt. De Kapitein Haak kinderen hebben taco hapjes gemaakt. Wat was het heerlijk! Alle kinderen deden enthousiast mee. Leilani rulde voor ons het gehakt en wat deed ze dat goed. Het was een leuke activiteit.

De Tinkerbellers hebben gebakken banaan gemaakt. Wat een origineel idee. Dus papa’s en mama’s, vraag jullie kinderen maar hoe het moet. De kinderen kunnen het hartstikke goedJ.

Ook de Peter Pan kinderen hebben flink hun best gedaan. Zij gingen broodpudding met banaan en chocolade maken. Mmmmmmm…. Wat klinkt dat lekker.

Kortom: het was een culinair weekje, op naar nog veel meer kookactiviteiten.

De Kapitein Haak kinderen hebben samen nog een andere leuke activiteit verzonnen. Precies waar Mirakel voor staat: laat de kinderen groeien en hun fantasie gebruiken. Wat vonden wij dat leuk om te zien.

Met elkaar hebben ze verzonnen om slijm te maken. Ze zijn gaan googlen hoe ze dat moesten doen en hebben taken verdeeld. Ze kwamen netjes vragen aan Femke of het mocht en vertelden wat ze daarbij nodig hadden. Samen hebben we de benodigdheden gehaald en zijn de kinderen aan de slag gegaan. Wat een leuk werkje zeg dat slijm maken! Dit gaan we zeker nog een keer doen, maar dan met veel meer lijm en wasmiddel.

Fijne vakantie voor degenen die al op vakantie gaan.

Groetjes van BSO Bovenkerkerweg
Amstelveen

 

Indy en Alysha vertellen over hun BSO BSO Bovenkerkerweg
16-11-2017

Beste allemaal, vandaag laten wij de kinderen van de Kapitein haak groep een stukje schrijven voor de website. Ze hebben de tijd genomen en het verhaaltje zelfs op de computer getypt.

Lees meer
Super halloweenfeest BSO Bovenkerkerweg
02-11-2017

Wat een super leuk, eng Halloweenfeest hadden we afgelopen vrijdag. Iedereen had zijn best gedaan om er zo eng mogelijk uit te zien. En wat was iedereen eng zeg! We hebben spelletjes gedaan, spookjes gezocht en een bezem doorgegeven op muziek. 

Lees meer
Halloween op de Kapitein Haak BSO Bovenkerkerweg
26-10-2017

Op vrijdagavond 27 oktober staat er voor de Kapitein Haak groep wederom een griezelig ‘Halloweenfeest’ op het programma. Vorig jaar was dit namelijk een groot succes!   

Lees meer