Tacohapjes, broodpudding en gebakken banaan

Tacohapjes, broodpudding en gebakken banaan

Tacohapjes, broodpudding en gebakken banaan

Wat een heerlijke eerste week hebben we samen gehad op de BSO. Alle tijd voor elkaar en voor onze activiteiten. En wat rook het de hele week lekker bij ons op de groepen!

Er werd dan ook flink wat gekookt. De Kapitein Haak kinderen hebben taco hapjes gemaakt. Wat was het heerlijk! Alle kinderen deden enthousiast mee. Leilani rulde voor ons het gehakt en wat deed ze dat goed. Het was een leuke activiteit.

De Tinkerbellers hebben gebakken banaan gemaakt. Wat een origineel idee. Dus papa’s en mama’s, vraag jullie kinderen maar hoe het moet. De kinderen kunnen het hartstikke goedJ.

Ook de Peter Pan kinderen hebben flink hun best gedaan. Zij gingen broodpudding met banaan en chocolade maken. Mmmmmmm…. Wat klinkt dat lekker.

Kortom: het was een culinair weekje, op naar nog veel meer kookactiviteiten.

De Kapitein Haak kinderen hebben samen nog een andere leuke activiteit verzonnen. Precies waar Mirakel voor staat: laat de kinderen groeien en hun fantasie gebruiken. Wat vonden wij dat leuk om te zien.

Met elkaar hebben ze verzonnen om slijm te maken. Ze zijn gaan googlen hoe ze dat moesten doen en hebben taken verdeeld. Ze kwamen netjes vragen aan Femke of het mocht en vertelden wat ze daarbij nodig hadden. Samen hebben we de benodigdheden gehaald en zijn de kinderen aan de slag gegaan. Wat een leuk werkje zeg dat slijm maken! Dit gaan we zeker nog een keer doen, maar dan met veel meer lijm en wasmiddel.

Fijne vakantie voor degenen die al op vakantie gaan.

Groetjes van BSO Bovenkerkerweg
Amstelveen

 

Jasmijn vertelt over de Tinkerbelgroep BSO Bovenkerkerweg
21-09-2017

Stel jezelf eens voor Hallo, ik ben Jasmijn en ik vind het heel leuk op de BSO. Ik ben 7 jaar oud en zit op de Tinkerbel groep.

Lees meer
Collage van de vakantie BSO Bovenkerkerweg
14-09-2017

De eerste schoolweek zit er weer op. Iedereen is weer een beetje gewend aan het schoolritme. Wij hebben lekker rustig aan gedaan op de groep. De kinderen hebben geknutseld en als het droog was buiten gespeeld. 

Lees meer
Nieuw schooljaar is begonnen BSO Bovenkerkerweg
07-09-2017

Na zes ontzettend leuke zomervakantieweken, zijn de scholen weer begonnen! Een nieuw schooljaar betekent een nieuwe klas en een nieuwe juf of meester. Ook op de BSO zijn er een aantal dingen veranderd.

Lees meer