In het zonnetje op de Dag vd PM'er

In het zonnetje op de Dag vd PM'er

In het zonnetje op de Dag vd PM'er

Vandaag is het de 'Dag van de pedagogisch medewerker' en we zijn goed verwend door Mirakel en alle kinderen en ouders. 

Op onze vestiging werden we verrast met een versierde groep. De versiering bestond uit allemaal zelfgemaakte bloemen door de kinderen welke aan de slingers op de groep waren opgehangen. Ook stond er voor iedere PM-er een heerlijk bosje echte bloemen klaar en ook stond er taart in de koelkast. Mirakel heeft aan iedere medewerker een waterfles gegeven, voor een frisse en gezonde dag!
We hebben een heerlijke dag gehad.

Rupsje nooit genoeg KDV Merckenburg
16-01-2018

Wij van de zeeschildpadden beginnen het jaar goed met een nieuw thema: “mmm lekker eten.” De naam verklapt het al, we gaan de komende weken veel activiteiten doen die te maken hebben met eten. Zo hebben we van de week al appeltjes en fruitschalen...

Lees meer
Feestweek bij de Zeeschildpadden KDV Merckenburg
16-11-2017

Mirakel bestaat 25 jaar, hoera! Bij de Zeeschildpadden houden we wel van een feestje. Er waren een week lang allerlei leuke festiviteiten, het was één groot feest! Om het extra feestelijk te maken hebben we alles binnen het thema ‘circus’ gedaan.

Lees meer
Voorlezen tijdens kinderboekenweek KDV Merckenburg
05-10-2017

De kinderboekenweek is begonnen! In de volle agenda met activiteiten die we tijdens deze week doen hoort natuurlijk het voorlezen. Leanne doe dat dit keer middels het voorleestheater. 

Lees meer