In het zonnetje op de Dag vd PM'er

In het zonnetje op de Dag vd PM'er

In het zonnetje op de Dag vd PM'er

Vandaag is het de 'Dag van de pedagogisch medewerker' en we zijn goed verwend door Mirakel en alle kinderen en ouders. 

Op onze vestiging werden we verrast met een versierde groep. De versiering bestond uit allemaal zelfgemaakte bloemen door de kinderen welke aan de slingers op de groep waren opgehangen. Ook stond er voor iedere PM-er een heerlijk bosje echte bloemen klaar en ook stond er taart in de koelkast. Mirakel heeft aan iedere medewerker een waterfles gegeven, voor een frisse en gezonde dag!
We hebben een heerlijke dag gehad.

Feestje! KDV Merckenburg
04-10-2018

Op vrijdag 28 september was het dan eindelijk zover..! Het zomerfeest ging van start. ’s Morgens zijn we met de kinderen van de Zeeschildpadden op het springkussen gaan springen. Dit was niet zomaar een springkussen, het was een KASTEEL..!

Lees meer
Naar buiten met de baby's KDV Merckenburg
05-07-2018

Hier het eerste website stukje van 'De Zeepaardjes', de nieuwe babygroep van Backershagen. Begin mei zijn wij geopend, de eerste weekjes waren nog rustig, maar inmiddels zijn wij al aardig ‘vol’ aan het lopen. We hebben een heerlijke lichte en...

Lees meer
Muziekles met Stef KDV Merckenburg
07-06-2018

Vandaag kwam Stef weer bij ons op de groep. De kinderen waren reuze enthousiast toen ze Stef binnen zagen komen met zijn kist vol met instrumenten en zijn gitaar. We beginnen altijd met het welkomslied: 

Lees meer