Feestweek bij de Zeeschildpadden

Feestweek bij de Zeeschildpadden

Feestweek bij de Zeeschildpadden

Mirakel bestaat 25 jaar, hoera! Bij de Zeeschildpadden houden we wel van een feestje. Er waren een week lang allerlei leuke festiviteiten, het was één groot feest! Om het extra feestelijk te maken hebben we alles binnen het thema ‘circus’ gedaan.

Zo hebben we een circusestafette gedaan. De kinderen mochten allemaal verkleed een heel parcours lopen, het was een spannende race. De grote kinderen hebben heel hard gerend en de kleintjes hebben ze goed aangemoedigd. Daarna waren de kleinere kinderen aan de beurt. In de middag hebben we ook nog knakworstjes gegeten, al vonden de meeste kinderen hun boterhammetje toch gewoon het lekkerst. 
Een andere dag hebben we met z’n allen cupcakes gemaakt, alle kinderen mochten mee helpen. We zaten aan tafel en om de beurt mochten alle kindjes iets doen, meel in de kom, water erbij en vooral lekker roeren en natuurlijk even proeven. Toen Leanne het beslag ging mixen was het helemaal feest, want we hebben allemaal heel hard meegedaan. Toen de cupcakes klaar waren mochten we ze versieren als clown. De cakejes waren prachtig geworden, maar vooral erg lekker. De meeste versiering was al op voordat we het op de cakejes konden plakken. Maar het was een dolle boel en we hebben genoten. De kinderen waren erg trots op de zelfgemaakte clown-cupcakes!

Als afsluiter hebben we een echt feestje gevierd. Er zou een danseres komen om ons te leren dansen. Jammer genoeg was de danseres ziek, maar wij Zeeschildpadden hebben helemaal geen dansles nodig! Wij kunnen zelf al heel goed dansen. We hebben een heel circus nagebouwd met hoepels waar de kinderen doorheen konden springen, tunnels waar we doorheen konden kruipen en kussens waar we overheen konden klauteren. De muziek ging aan en het werd één groot feest! Genevieve heeft de kinderen geschminkt, het waren net echte circusartiesten. De kinderen hebben een prachtige show gegeven en vooral heel veel gelachen. ’s Middags ging het feest gewoon nog even door toen we allemaal popcorn kregen. 
We hebben een topweek gehad, hieperdepiep hoera voor Mirakel! 

Groetjes van de Zeeschildpadden
Kinderdagverblijf Mirakel Backershagen
Amsterdam
Feestje! KDV Merckenburg
04-10-2018

Op vrijdag 28 september was het dan eindelijk zover..! Het zomerfeest ging van start. ’s Morgens zijn we met de kinderen van de Zeeschildpadden op het springkussen gaan springen. Dit was niet zomaar een springkussen, het was een KASTEEL..!

Lees meer
Naar buiten met de baby's KDV Merckenburg
05-07-2018

Hier het eerste website stukje van 'De Zeepaardjes', de nieuwe babygroep van Backershagen. Begin mei zijn wij geopend, de eerste weekjes waren nog rustig, maar inmiddels zijn wij al aardig ‘vol’ aan het lopen. We hebben een heerlijke lichte en...

Lees meer
Muziekles met Stef KDV Merckenburg
07-06-2018

Vandaag kwam Stef weer bij ons op de groep. De kinderen waren reuze enthousiast toen ze Stef binnen zagen komen met zijn kist vol met instrumenten en zijn gitaar. We beginnen altijd met het welkomslied: 

Lees meer