Nieuwe naam: de Elanden

Nieuwe naam: de Elanden

Nieuwe naam: de Elanden

De kinderen hebben gestemd over de naam van de groep en er is een nieuwe groepsnaam uitgekomen, namelijk ‘De Elanden’.
De Elanden hebben deze week een vrije activiteit mogen doen. Er werden allerlei bouwmaterialen neergelegd en de kinderen mochten helemaal zelf bedenken wat ze hiermee gingen doen. 

Uiteindelijk zijn er mooie dingen ontstaan. Zo hebben de meiden een hele robot geknutseld en hebben de jongens allerlei coole dingen gemaakt van Kapla en Lego.

Pesten
Afgelopen tijd hebben we het thema pesten op de groep gehad. Aan de hand van het thema hebben we op de groep een methode gedaan genaamd die heet ‘over de streep’. Dit is tevens een programma op de televisie. Het is een grensverleggende methode die wordt ingezet om bijvoorbeeld pesten op scholen tegen te gaan en wederzijds respect te stimuleren. De kinderen worden hierbij uitgedaagd om gevoelens met elkaar uit te spreken en serieuze gesprekken te voeren. Je leert elkaar hierdoor nog beter kennen.

Afscheid Jikke
En dan heeft Jikke deze week haar afscheid nog op de groep gevierd. We zullen haar missen!

Liefs, de Elanden
Kinderdagverblijf Mirakel Bovenkerkerweg
Amstelveen

 

 

Pannekoeken met kaas of appel BSO Next
11-01-2018

De vakantie is alweer voorbij en wij willen iedereen een gelukkig en gezond 2018 wensen. We hopen dat iedereen een heerlijke vakantie heeft gehad.

Lees meer
Gezellige tijden BSO Next
13-12-2017

Op de groep houden de kinderen erg van disco. Nu het snel donker is doen we voor de disco alle gewone lichten uit en de disco- en kerstlichtjes aan. Zo is het erg gezellig!

Lees meer
Nieuwe naam: de Elanden BSO Next
30-11-2017

De kinderen hebben gestemd over de naam van de groep en er is een nieuwe groepsnaam uitgekomen, namelijk ‘De Elanden’. De Elanden hebben deze week een vrije activiteit mogen doen. Er werden allerlei bouwmaterialen neergelegd en de kinderen...

Lees meer