Poohtjes druk met Sinterklaas!

Kinderopvang >> Over KDV >> Nieuws

Poohtjes druk met Sinterklaas!

Poohtjes druk met Sinterklaas!

Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer in het land en dit is bij ons op het kinderdagverblijf al goed te merken. De gang en alle groepen zijn leuk versierd en er klinkt al gezellige Sinterklaasmuziek. Ook de themakast op de gang is al in Sinterklaassfeer. Hier hebben we vandaag al leuk mee gespeeld met de kinderen.

Mats, Jack en Liz waren Pietjes en Jop had de mijter van Sinterklaas op. Even verkleden vinden de meeste kinderen altijd leuk. Ook hebben we de “praatplaat” van Sinterklaas er bij gepakt, Mats kwam vertellen dat hij bomen, Piet en een paard zag. Maar al snel was zijn interesse weg en ging hij liever op de tractor rondjes rijden door de gang.

In de ochtend hebben we ook even gedanst op Sinterklaasmuziek. Vooral Rohan, Mats en Liz waren aan het swingen. Jop en Jack vonden het vooral leuk om naar de kindjes te kijken die aan het dansen waren. Vanmiddag gaan we nog mooie Pietenmutsen beschilderen die de kinderen op kunnen doen als Sinterklaas en zijn pieten langs komen op 4 december.

Het was weer een leuke en gezellige dag op Pooh’s Wereld.

Liefs van de medewerkers van Pooh’s wereld
Kinderdagverblijf Mirakel Bovenkerkerweg
Amstelveen

Buiten met de Stampertjes KDV Bovenkerkerweg
13-06-2018

De zomer is al volop aan de gang en dus kunnen we weer heerlijk naar buiten met z’n allen. Met dat mooie weer is het natuurlijk wel belangrijk om goed te smeren. Jessmae en Julie roepen al gelijk ‘smeren’ als de zonnebrand tevoorschijn zien komen...

Lees meer
Varken Floortje bij peuterplus KDV Bovenkerkerweg
12-06-2018

Het thema 'zomerkriebels' komt lekker op gang. Het weer is nu misschien even wat minder zomers, maar wij hebben de smaak al te pakken. De komende weken hebben we het over het varken Floortje. 

Lees meer
De letter M van Mirakel KDV Bovenkerkerweg
24-05-2018

We zijn het thema ‘welkom in het kinderdagverblijf’ zo langzaam aan het afsluiten. Tijdens dit thema stond het wel en wee op Mirakel centraal. Op de groepen is er veel gewerkt met herkenbare dingen voor de kinderen, zoals de bedrijfskleding van...

Lees meer