Poohtjes druk met Sinterklaas!

Kinderopvang >> Over KDV >> Nieuws

Poohtjes druk met Sinterklaas!

Poohtjes druk met Sinterklaas!

Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer in het land en dit is bij ons op het kinderdagverblijf al goed te merken. De gang en alle groepen zijn leuk versierd en er klinkt al gezellige Sinterklaasmuziek. Ook de themakast op de gang is al in Sinterklaassfeer. Hier hebben we vandaag al leuk mee gespeeld met de kinderen.

Mats, Jack en Liz waren Pietjes en Jop had de mijter van Sinterklaas op. Even verkleden vinden de meeste kinderen altijd leuk. Ook hebben we de “praatplaat” van Sinterklaas er bij gepakt, Mats kwam vertellen dat hij bomen, Piet en een paard zag. Maar al snel was zijn interesse weg en ging hij liever op de tractor rondjes rijden door de gang.

In de ochtend hebben we ook even gedanst op Sinterklaasmuziek. Vooral Rohan, Mats en Liz waren aan het swingen. Jop en Jack vonden het vooral leuk om naar de kindjes te kijken die aan het dansen waren. Vanmiddag gaan we nog mooie Pietenmutsen beschilderen die de kinderen op kunnen doen als Sinterklaas en zijn pieten langs komen op 4 december.

Het was weer een leuke en gezellige dag op Pooh’s Wereld.

Liefs van de medewerkers van Pooh’s wereld
Kinderdagverblijf Mirakel Bovenkerkerweg
Amstelveen

Holletje, bolletje lente! KDV Bovenkerkerweg
15-03-2018

De peuterplus groep is bezig met het thema 'holletje, bolletje lente'. We hebben hiervoor het boekje 'De tuin van Nijntje' gelezen. Zij ging zaadjes planten, gaf deze zaadjes water en er groeiden plantjes. Dit bleken peentjes te zijn. De kinderen...

Lees meer
Junglekids bedenken oplossingen! KDV Bovenkerkerweg
08-03-2018

De afgelopen periode is er op de Jungletuin in Amstelveen hard gewerkt met het thema Kleding, dat wil ik aan. Daarbij hebben de medewerkers het boek De Rommelige reus zeer uitgebreid behandeld en zijn daar ook knutselwerkjes bij gemaakt. Tijdens...

Lees meer
Rakkers krijgen muziekles van Stef KDV Bovenkerkerweg
21-02-2018

Sinds een paar weken hebben we een nieuwe muziekmeester.. en hij heet Stef. Al onze Rakkers zijn erg enthousiast als Stef binnen komt. Ze zitten dan met smart te wachten op het leuke welkomstliedje dat Stef speciaal voor Mirakel gemaakt heeft. 

Lees meer