Poohtjes druk met Sinterklaas!

Kinderopvang >> Over KDV >> Nieuws

Poohtjes druk met Sinterklaas!

Poohtjes druk met Sinterklaas!

Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer in het land en dit is bij ons op het kinderdagverblijf al goed te merken. De gang en alle groepen zijn leuk versierd en er klinkt al gezellige Sinterklaasmuziek. Ook de themakast op de gang is al in Sinterklaassfeer. Hier hebben we vandaag al leuk mee gespeeld met de kinderen.

Mats, Jack en Liz waren Pietjes en Jop had de mijter van Sinterklaas op. Even verkleden vinden de meeste kinderen altijd leuk. Ook hebben we de “praatplaat” van Sinterklaas er bij gepakt, Mats kwam vertellen dat hij bomen, Piet en een paard zag. Maar al snel was zijn interesse weg en ging hij liever op de tractor rondjes rijden door de gang.

In de ochtend hebben we ook even gedanst op Sinterklaasmuziek. Vooral Rohan, Mats en Liz waren aan het swingen. Jop en Jack vonden het vooral leuk om naar de kindjes te kijken die aan het dansen waren. Vanmiddag gaan we nog mooie Pietenmutsen beschilderen die de kinderen op kunnen doen als Sinterklaas en zijn pieten langs komen op 4 december.

Het was weer een leuke en gezellige dag op Pooh’s Wereld.

Liefs van de medewerkers van Pooh’s wereld
Kinderdagverblijf Mirakel Bovenkerkerweg
Amstelveen

De favoriete liedjes van de Mickey’s KDV Bovenkerkerweg
11-01-2018

Elke dag zingen wij liedjes; als wij gaan opruimen, als wij gaan eten en ook als wij gaan slapen. Het is leuk om te horen dat alle kindjes de liedjes proberen mee te zingen. Ook de kinderen die nog maar net bij Mirakel zijn zoals Lizzy en Milo. 

Lees meer
Sint bij de Jungletuin KDV Bovenkerkerweg
14-12-2017

Vandaag was het dan zover, Sinterklaas en zijn Pieten kwamen op bezoek bij Mirakel! Om kwart voor 10 zou hij buiten aankomen dus om half 10 hebben we iedereen hun jasjes aangedaan. Eenmaal buiten hebben we liedjes gezongen en ja hoor daar kwamen...

Lees meer
Poohtjes druk met Sinterklaas! KDV Bovenkerkerweg
30-11-2017

Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer in het land en dit is bij ons op het kinderdagverblijf al goed te merken. De gang en alle groepen zijn leuk versierd en er klinkt al gezellige Sinterklaasmuziek. Ook de themakast op de gang is al in...

Lees meer