Poohtjes druk met Sinterklaas!

Kinderopvang >> Over KDV >> Nieuws

Poohtjes druk met Sinterklaas!

Poohtjes druk met Sinterklaas!

Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer in het land en dit is bij ons op het kinderdagverblijf al goed te merken. De gang en alle groepen zijn leuk versierd en er klinkt al gezellige Sinterklaasmuziek. Ook de themakast op de gang is al in Sinterklaassfeer. Hier hebben we vandaag al leuk mee gespeeld met de kinderen.

Mats, Jack en Liz waren Pietjes en Jop had de mijter van Sinterklaas op. Even verkleden vinden de meeste kinderen altijd leuk. Ook hebben we de “praatplaat” van Sinterklaas er bij gepakt, Mats kwam vertellen dat hij bomen, Piet en een paard zag. Maar al snel was zijn interesse weg en ging hij liever op de tractor rondjes rijden door de gang.

In de ochtend hebben we ook even gedanst op Sinterklaasmuziek. Vooral Rohan, Mats en Liz waren aan het swingen. Jop en Jack vonden het vooral leuk om naar de kindjes te kijken die aan het dansen waren. Vanmiddag gaan we nog mooie Pietenmutsen beschilderen die de kinderen op kunnen doen als Sinterklaas en zijn pieten langs komen op 4 december.

Het was weer een leuke en gezellige dag op Pooh’s Wereld.

Liefs van de medewerkers van Pooh’s wereld
Kinderdagverblijf Mirakel Bovenkerkerweg
Amstelveen

Thema wonen bij de Mickey's KDV Bovenkerkerweg
13-09-2018

Bij de Mickey’s en Minnies werken wij met het thema wonen. Wij hebben al veel geknutseld. Zo heeft Fay een mooie inrichting van haar huis getekend, zoals haar bank, tv en haat knuffel Kiss. Sophie heeft haar poppenwagen en haar bed getekend. 

Lees meer
Knorries spelen met water KDV Bovenkerkerweg
02-08-2018

Mooi weer! Wat is het prachtig weer de laatste weken. Alle peutergroepen zijn weer veel buiten en dus ook de Knorries. Heerlijk buiten rennen, klimmen en fietsen. Als het zo warm weer is buiten, zetten wij ook de waterbakken neer.

Lees meer
Peuterplus over zwemmen KDV Bovenkerkerweg
13-07-2018

De peuterplus groep heeft het over zwemmen gehad. Met het warme zomer weer hebben we dit natuurlijk allemaal wel een keertje gedaan. Er is gesproken over het zwemmen in de zee, in het zwembad en in het zwembad in de tuin. Sarah kon ons al...

Lees meer