Van pietenhoofden tot mijters

Van pietenhoofden tot mijters

Van pietenhoofden tot mijters

Vol verwachting klopt ons hart. Sinterklaas is in ons land en de kinderen zijn door het dolle heen. We zingen iedere dag gezellig Sinterklaasliedjes en kijken iedere avond om 18.00 het Sinterklaasjournaal.

Alle kinderen zijn al druk bezig om de mooiste sinterklaasknutsels te maken. Van pietenhoofden tot mijters. Wij hebben het allemaal opgehangen aan onze knutselwand. Wij hebben onze eigen schoen gemaakt, want hopelijk heeft de Sint ons gehoord met onze mooie liedjes. En wat denk je? Er zaten allemaal leuke cadeautjes in. De kinderen zijn erg blij met hun schoencadeautjes. Alleen maar blije gezichten.

Komende maandag komt Sinterklaas bij ons op de BSO langs. De kinderen, die normaal gesproken niet op maandag naar de BSO komen, zijn van 15.50-16.30 uur uitgenodigd om het Sinterklaasfeest bij te wonen. Komen jullie ook?

Groetjes Charlotte
BSO Mirakel Bovenkerkerweg
Amstelveen

Thema dieren en uitstapjes BSO Bovenkerkerweg
23-07-2018

Op dit moment werken wij met het thema ‘dieren’ op de groepen. Je hoeft namelijk helemaal niet op vakantie naar Zuid-Afrika te gaan om wilde dieren te spotten, dat kan ook gewoon bij ons op de BSO!

Lees meer
Knutselen met kosteloos materiaal BSO Bovenkerkerweg
05-07-2018

Op woensdag zorgt Michelle altijd voor een onvergetelijke dag op de Peter Pan groep. Ditmaal kregen de kinderen een creatieve verrassing. Op tafel stond een grote tas, gevuld met heel veel kosteloos materiaal, dat Michelle speciaal voor de...

Lees meer
Floor winnares Sterrenjacht BSO Bovenkerkerweg
18-06-2018

Op vrijdag 8 juni was het weer de hoogste tijd voor één van de leukste dagen van het jaar, namelijk de Sterrenjacht! Al weken van te voren waren de kinderen in het geheim aan het oefenen voor hun act. Op de BSO werd er in de lokalen, op de gang,...

Lees meer