Van pietenhoofden tot mijters

Van pietenhoofden tot mijters

Van pietenhoofden tot mijters

Vol verwachting klopt ons hart. Sinterklaas is in ons land en de kinderen zijn door het dolle heen. We zingen iedere dag gezellig Sinterklaasliedjes en kijken iedere avond om 18.00 het Sinterklaasjournaal.

Alle kinderen zijn al druk bezig om de mooiste sinterklaasknutsels te maken. Van pietenhoofden tot mijters. Wij hebben het allemaal opgehangen aan onze knutselwand. Wij hebben onze eigen schoen gemaakt, want hopelijk heeft de Sint ons gehoord met onze mooie liedjes. En wat denk je? Er zaten allemaal leuke cadeautjes in. De kinderen zijn erg blij met hun schoencadeautjes. Alleen maar blije gezichten.

Komende maandag komt Sinterklaas bij ons op de BSO langs. De kinderen, die normaal gesproken niet op maandag naar de BSO komen, zijn van 15.50-16.30 uur uitgenodigd om het Sinterklaasfeest bij te wonen. Komen jullie ook?

Groetjes Charlotte
BSO Mirakel Bovenkerkerweg
Amstelveen

Gezelligheid op de Kapitein Haak! BSO Bovenkerkerweg
15-03-2018

Op de Kapitein Haak is het nog steeds erg gezellig; de kinderen die over zijn gekomen vanuit de Tinkerbel zijn al helemaal op hun plek en kletsen er inmiddels ook flink op los! Nu het weer steeds iets beter wordt, maken we meer gebruik van de...

Lees meer
Vakantie op de Tinkerbelgroep BSO Bovenkerkerweg
28-02-2018

Deze week is de voorjaarsvakantie begonnen. Voor de kinderen die op de BSO komen maken we er een gezellige week van met allerlei leuke activiteiten. Onze groep is gek op spelletjes. 

Lees meer
Snuffelstagiaire Joey vertelt! BSO Bovenkerkerweg
15-02-2018

De BSO is alle werkdagen open, met uitzondering van de feestdagen. Eén van onze doelen is dat alle kinderen het naar hun zin hebben op de BSO. Kinderen vinden het leuk als hun vrienden of vriendinnen er ook zijn, als er leuke activiteiten worden...

Lees meer