Vol verwachting klopt ons Nijntje hartje!

Kinderopvang >> Over KDV >> Nieuws

Vol verwachting klopt ons Nijntje hartje!

Vol verwachting klopt ons Nijntje hartje!

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zo ver. We wachten met spanning op de Sint met zijn Pieten! Aanstaande maandag 4 december komt hij ons een bezoekje brengen. Het is altijd spannend hoe hij aankomt: komt hij te paard of misschien met de brandweerauto? We wachten het af.

Hier op de groep zijn we druk bezig geweest. We hebben mooie mutsen gemaakt met de namen erop zodat de Sint onze namen niet kan vergeten. De geknutselde stoomboten hangen aan de muur en er is een mooie raamtekening gemaakt van de Sint, Piet en paard op de stoomboot. Mila start standaard een sinterklaasliedje in als we aan tafel zitten om te lunchen. Sinterklaasje bonne bonne bonne zingt ze achter elkaar door. Toen ik zei: “Nou, het staat op repeat”, zei Josephine S.: “Ja Piet” haha!

Wij zijn er klaar voor en wij wensen jullie allemaal een heerlijk Sinterklaasfeest toe!

Groetjes de Nijntjegroep
Kinderdagverblijf Mirakel Radboud
Amsterdam

Gelukkig Nieuwjaar! KDV Radboud
11-01-2018

Het was heel gezellig met de kerst. We hadden een mooie boom staan en super veel lichtjes. Als het buiten nog een beetje donker was deden we de grote lichten uit en hadden we alleen de kerstlichtjes. Dit zag er super gezellig uit! 

Lees meer
Vol verwachting klopt ons Nijntje hartje! KDV Radboud
30-11-2017

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zo ver. We wachten met spanning op de Sint met zijn Pieten! Aanstaande maandag 4 december komt hij ons een bezoekje brengen. Het is altijd spannend hoe hij aankomt: komt hij te paard of misschien met de...

Lees meer
Disney druk met voorbereiding Sinterklaas KDV Radboud
23-11-2017

Zoals jullie allemaal weten is de Sint weer in ons land gekomen en we hebben inmiddels al een hoop enthousiaste verhalen gehoord van de kinderen die ook echt bij de intocht geweest zijn. De één is nog stoerder geweest dan de ander, want zo durfde...

Lees meer