Gezellige tijden

Gezellige tijden

Gezellige tijden

Op de groep houden de kinderen erg van disco. Nu het snel donker is doen we voor de disco alle gewone lichten uit en de disco- en kerstlichtjes aan. Zo is het erg gezellig!

Sinterklaas is weer uit het land. Maar wat hebben de Sint en de Pieten leuke cadeautjes voor de kinderen achtergelaten! Zo hebben de jongens een super cool dartbord gekregen en de meiden een model/ontwerpboekje. Dank je wel Sinterklaas!

Lezen
Ook op onze groep wordt er wel eens gelezen. De kinderen zoeken dan een knus hoekje op. Op de foto is te zien hoe ze in hun vakje aan het lezen zijn. 

Kerst op komst 
Wij zijn al helemaal in winterse sferen. Afgelopen week hebben de kinderen de kerstboom opgezet en de groep versierd met een open haard, kerstboompjes en een heleboel lichtjes. De sfeer is erg knus en gezellig.

Deze week komt onze lieve collega Sabrina weer terug uit Suriname. We zijn blij dat je er weer bent!

Groetjes van de Elanden
BSO Mirakel Kalfjeslaan
Amsterdam

Bitterbal, afscheid en danstrio BSO Next
12-07-2018

Deze week hebben de Elanden weer lekker gekookt. Dit keer hebben ze bitterballen gemaakt. Met het recept van Sabrina en de kookkunsten van Jetske zijn ze heerlijk geworden.

Lees meer
Social media is het thema BSO Next
08-03-2018

Bij de Elanden hebben wij deze week gewerkt met het thema ‘social media’ en aan de hand hiervan hebben wij leuke activiteiten gepland. Eén van de activiteiten die de kinderen leuk en spannend vonden was het maken van een memory spel van de...

Lees meer
Feestelijke opening Elanden! BSO Next
21-02-2018

Wij hebben een nieuwe naam! HOERA! De kinderraad heeft gestemd voor een naam en het is de Elanden geworden! De Elandengroep is voor de oudste kinderen van 7 t/m 12 jaar. Om dit te vieren hebben zij een officiële feestweek.  

Lees meer