Heel veel sneeuwpret!

Heel veel sneeuwpret!

Heel veel sneeuwpret!

Inmiddels is de eerste sneeuw gevallen en wat heeft dat gezorgd voor een hoop sneeuwpret!|
Op de winterse maandag zijn wij zoals altijd naar de scholen vertrokken om de kinderen op te halen. Als er slecht weer is voorspeld, dan vertrekken wij altijd eerder zodat wij op het schoolplein klaar staan, wanneer de schoolbel gaat.

Dit keer liepen wij met een stoet kinderen van het schoolplein naar de taxi door de sneeuw. Wat was dat een avontuur! Gelukkig had iedereen een muts op, warme handschoenen aan en een dikke sjaal om. Toen wij eenmaal bij de taxibussen aankwamen, waren wij net kleine sneeuwpoppen! Sommige kinderen wilden nog wat verse sneeuw meenemen in de taxi, maar tegen de tijd dat zij aankwamen op de BSO was helaas de sneeuw gesmolten.

Sneeuw hoort natuurlijk bij de kerst dus dit was het perfecte moment om onze kerstbomen op te tuigen. Inmiddels heeft elke groep een eigen kerstboom en elke boom is uniek! De Peter Pan groep heeft een grote paarse boom. De Tinkerbel groep heeft een rode kerstboom en de Kapitein Haak heeft een kleine kerstboom met blauwe versiering. Tevens hebben zij een onwijs gave open haard geknutseld! Wat straalt die open haard veel warmte uit!

Groetjes van BSO Bovenkerkerweg
Amstelveen

Gezelligheid op de Kapitein Haak! BSO Bovenkerkerweg
15-03-2018

Op de Kapitein Haak is het nog steeds erg gezellig; de kinderen die over zijn gekomen vanuit de Tinkerbel zijn al helemaal op hun plek en kletsen er inmiddels ook flink op los! Nu het weer steeds iets beter wordt, maken we meer gebruik van de...

Lees meer
Vakantie op de Tinkerbelgroep BSO Bovenkerkerweg
28-02-2018

Deze week is de voorjaarsvakantie begonnen. Voor de kinderen die op de BSO komen maken we er een gezellige week van met allerlei leuke activiteiten. Onze groep is gek op spelletjes. 

Lees meer
Snuffelstagiaire Joey vertelt! BSO Bovenkerkerweg
15-02-2018

De BSO is alle werkdagen open, met uitzondering van de feestdagen. Eén van onze doelen is dat alle kinderen het naar hun zin hebben op de BSO. Kinderen vinden het leuk als hun vrienden of vriendinnen er ook zijn, als er leuke activiteiten worden...

Lees meer