Heel veel sneeuwpret!

Heel veel sneeuwpret!

Heel veel sneeuwpret!

Inmiddels is de eerste sneeuw gevallen en wat heeft dat gezorgd voor een hoop sneeuwpret!|
Op de winterse maandag zijn wij zoals altijd naar de scholen vertrokken om de kinderen op te halen. Als er slecht weer is voorspeld, dan vertrekken wij altijd eerder zodat wij op het schoolplein klaar staan, wanneer de schoolbel gaat.

Dit keer liepen wij met een stoet kinderen van het schoolplein naar de taxi door de sneeuw. Wat was dat een avontuur! Gelukkig had iedereen een muts op, warme handschoenen aan en een dikke sjaal om. Toen wij eenmaal bij de taxibussen aankwamen, waren wij net kleine sneeuwpoppen! Sommige kinderen wilden nog wat verse sneeuw meenemen in de taxi, maar tegen de tijd dat zij aankwamen op de BSO was helaas de sneeuw gesmolten.

Sneeuw hoort natuurlijk bij de kerst dus dit was het perfecte moment om onze kerstbomen op te tuigen. Inmiddels heeft elke groep een eigen kerstboom en elke boom is uniek! De Peter Pan groep heeft een grote paarse boom. De Tinkerbel groep heeft een rode kerstboom en de Kapitein Haak heeft een kleine kerstboom met blauwe versiering. Tevens hebben zij een onwijs gave open haard geknutseld! Wat straalt die open haard veel warmte uit!

Groetjes van BSO Bovenkerkerweg
Amstelveen

Thema dieren en uitstapjes BSO Bovenkerkerweg
23-07-2018

Op dit moment werken wij met het thema ‘dieren’ op de groepen. Je hoeft namelijk helemaal niet op vakantie naar Zuid-Afrika te gaan om wilde dieren te spotten, dat kan ook gewoon bij ons op de BSO!

Lees meer
Knutselen met kosteloos materiaal BSO Bovenkerkerweg
05-07-2018

Op woensdag zorgt Michelle altijd voor een onvergetelijke dag op de Peter Pan groep. Ditmaal kregen de kinderen een creatieve verrassing. Op tafel stond een grote tas, gevuld met heel veel kosteloos materiaal, dat Michelle speciaal voor de...

Lees meer
Floor winnares Sterrenjacht BSO Bovenkerkerweg
18-06-2018

Op vrijdag 8 juni was het weer de hoogste tijd voor één van de leukste dagen van het jaar, namelijk de Sterrenjacht! Al weken van te voren waren de kinderen in het geheim aan het oefenen voor hun act. Op de BSO werd er in de lokalen, op de gang,...

Lees meer