Heel veel sneeuwpret!

Heel veel sneeuwpret!

Heel veel sneeuwpret!

Inmiddels is de eerste sneeuw gevallen en wat heeft dat gezorgd voor een hoop sneeuwpret!|
Op de winterse maandag zijn wij zoals altijd naar de scholen vertrokken om de kinderen op te halen. Als er slecht weer is voorspeld, dan vertrekken wij altijd eerder zodat wij op het schoolplein klaar staan, wanneer de schoolbel gaat.

Dit keer liepen wij met een stoet kinderen van het schoolplein naar de taxi door de sneeuw. Wat was dat een avontuur! Gelukkig had iedereen een muts op, warme handschoenen aan en een dikke sjaal om. Toen wij eenmaal bij de taxibussen aankwamen, waren wij net kleine sneeuwpoppen! Sommige kinderen wilden nog wat verse sneeuw meenemen in de taxi, maar tegen de tijd dat zij aankwamen op de BSO was helaas de sneeuw gesmolten.

Sneeuw hoort natuurlijk bij de kerst dus dit was het perfecte moment om onze kerstbomen op te tuigen. Inmiddels heeft elke groep een eigen kerstboom en elke boom is uniek! De Peter Pan groep heeft een grote paarse boom. De Tinkerbel groep heeft een rode kerstboom en de Kapitein Haak heeft een kleine kerstboom met blauwe versiering. Tevens hebben zij een onwijs gave open haard geknutseld! Wat straalt die open haard veel warmte uit!

Groetjes van BSO Bovenkerkerweg
Amstelveen

Ollie Trollie BSO Bovenkerkerweg
27-12-2018

Het is woensdag 27 december. De eerste dag na de kerstdagen en de Peter Pan groep gaat op uitstapje. Vandaag is het poppentheater aan de beurt ! Echt super leuk! 

Lees meer
Heel veel sneeuwpret! BSO Bovenkerkerweg
14-12-2017

Inmiddels is de eerste sneeuw gevallen en wat heeft dat gezorgd voor een hoop sneeuwpret!| Op de winterse maandag zijn wij zoals altijd naar de scholen vertrokken om de kinderen op te halen. Als er slecht weer is voorspeld, dan vertrekken wij...

Lees meer
Van pietenhoofden tot mijters BSO Bovenkerkerweg
30-11-2017

Vol verwachting klopt ons hart. Sinterklaas is in ons land en de kinderen zijn door het dolle heen. We zingen iedere dag gezellig Sinterklaasliedjes en kijken iedere avond om 18.00 het Sinterklaasjournaal.

Lees meer