Sint bij de Jungletuin

Kinderopvang >> Over KDV >> Nieuws

Sint bij de Jungletuin

Sint bij de Jungletuin

Vandaag was het dan zover, Sinterklaas en zijn Pieten kwamen op bezoek bij Mirakel! Om kwart voor 10 zou hij buiten aankomen dus om half 10 hebben we iedereen hun jasjes aangedaan. Eenmaal buiten hebben we liedjes gezongen en ja hoor daar kwamen ze… en hoe. 

Eerst kwamen er 2 Pieten aan op de step, daarna kwam er een politiebusje aan met zwaailichten en sirene en wie zaten daar in? Sinterklaas en zijn Pieten. De Pieten deelden pepernoten uit, dit vonden de kinderen natuurlijk erg lekker. Nadat alle kindjes wat pepernoten hadden gekregen ging iedereen weer terug naar binnen. Om half 11 kwamen ze langs op de Jungletuin.
De ouders, kinderen en medewerkers zaten er klaar voor. Nadat we een paar liedjes hadden gezongen kwamen ze dan eindelijk binnen op de groep, wat een feest! We hadden ook nog even pietengym, lopen over de daken, koprollen maken. Wat was het gezellig. Zelfs Louise en Gen mochten laten zien of ze nog een koprol konden maken, wat een blije gezichtjes allemaal. Natuurlijk had Sinterklaas ook nog cadeautjes mee voor iedereen. We hebben nog even “dag sinterklaasje” gezongen en daarna snel alle cadeautjes open gemaakt, wat was het een gezellige ochtend!

Groetjes van de Jungletuin
Kinderdagverblijf Mirakel Bovenkerkerweg
Amstelveen

Holletje, bolletje lente! KDV Bovenkerkerweg
15-03-2018

De peuterplus groep is bezig met het thema 'holletje, bolletje lente'. We hebben hiervoor het boekje 'De tuin van Nijntje' gelezen. Zij ging zaadjes planten, gaf deze zaadjes water en er groeiden plantjes. Dit bleken peentjes te zijn. De kinderen...

Lees meer
Junglekids bedenken oplossingen! KDV Bovenkerkerweg
08-03-2018

De afgelopen periode is er op de Jungletuin in Amstelveen hard gewerkt met het thema Kleding, dat wil ik aan. Daarbij hebben de medewerkers het boek De Rommelige reus zeer uitgebreid behandeld en zijn daar ook knutselwerkjes bij gemaakt. Tijdens...

Lees meer
Rakkers krijgen muziekles van Stef KDV Bovenkerkerweg
21-02-2018

Sinds een paar weken hebben we een nieuwe muziekmeester.. en hij heet Stef. Al onze Rakkers zijn erg enthousiast als Stef binnen komt. Ze zitten dan met smart te wachten op het leuke welkomstliedje dat Stef speciaal voor Mirakel gemaakt heeft. 

Lees meer