Sint bij de Jungletuin

Kinderopvang >> Over KDV >> Nieuws

Sint bij de Jungletuin

Sint bij de Jungletuin

Vandaag was het dan zover, Sinterklaas en zijn Pieten kwamen op bezoek bij Mirakel! Om kwart voor 10 zou hij buiten aankomen dus om half 10 hebben we iedereen hun jasjes aangedaan. Eenmaal buiten hebben we liedjes gezongen en ja hoor daar kwamen ze… en hoe. 

Eerst kwamen er 2 Pieten aan op de step, daarna kwam er een politiebusje aan met zwaailichten en sirene en wie zaten daar in? Sinterklaas en zijn Pieten. De Pieten deelden pepernoten uit, dit vonden de kinderen natuurlijk erg lekker. Nadat alle kindjes wat pepernoten hadden gekregen ging iedereen weer terug naar binnen. Om half 11 kwamen ze langs op de Jungletuin.
De ouders, kinderen en medewerkers zaten er klaar voor. Nadat we een paar liedjes hadden gezongen kwamen ze dan eindelijk binnen op de groep, wat een feest! We hadden ook nog even pietengym, lopen over de daken, koprollen maken. Wat was het gezellig. Zelfs Louise en Gen mochten laten zien of ze nog een koprol konden maken, wat een blije gezichtjes allemaal. Natuurlijk had Sinterklaas ook nog cadeautjes mee voor iedereen. We hebben nog even “dag sinterklaasje” gezongen en daarna snel alle cadeautjes open gemaakt, wat was het een gezellige ochtend!

Groetjes van de Jungletuin
Kinderdagverblijf Mirakel Bovenkerkerweg
Amstelveen

De favoriete liedjes van de Mickey’s KDV Bovenkerkerweg
11-01-2018

Elke dag zingen wij liedjes; als wij gaan opruimen, als wij gaan eten en ook als wij gaan slapen. Het is leuk om te horen dat alle kindjes de liedjes proberen mee te zingen. Ook de kinderen die nog maar net bij Mirakel zijn zoals Lizzy en Milo. 

Lees meer
Sint bij de Jungletuin KDV Bovenkerkerweg
14-12-2017

Vandaag was het dan zover, Sinterklaas en zijn Pieten kwamen op bezoek bij Mirakel! Om kwart voor 10 zou hij buiten aankomen dus om half 10 hebben we iedereen hun jasjes aangedaan. Eenmaal buiten hebben we liedjes gezongen en ja hoor daar kwamen...

Lees meer
Poohtjes druk met Sinterklaas! KDV Bovenkerkerweg
30-11-2017

Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer in het land en dit is bij ons op het kinderdagverblijf al goed te merken. De gang en alle groepen zijn leuk versierd en er klinkt al gezellige Sinterklaasmuziek. Ook de themakast op de gang is al in...

Lees meer