Sint bij de Jungletuin

Kinderopvang >> Over KDV >> Nieuws

Sint bij de Jungletuin

Sint bij de Jungletuin

Vandaag was het dan zover, Sinterklaas en zijn Pieten kwamen op bezoek bij Mirakel! Om kwart voor 10 zou hij buiten aankomen dus om half 10 hebben we iedereen hun jasjes aangedaan. Eenmaal buiten hebben we liedjes gezongen en ja hoor daar kwamen ze… en hoe. 

Eerst kwamen er 2 Pieten aan op de step, daarna kwam er een politiebusje aan met zwaailichten en sirene en wie zaten daar in? Sinterklaas en zijn Pieten. De Pieten deelden pepernoten uit, dit vonden de kinderen natuurlijk erg lekker. Nadat alle kindjes wat pepernoten hadden gekregen ging iedereen weer terug naar binnen. Om half 11 kwamen ze langs op de Jungletuin.
De ouders, kinderen en medewerkers zaten er klaar voor. Nadat we een paar liedjes hadden gezongen kwamen ze dan eindelijk binnen op de groep, wat een feest! We hadden ook nog even pietengym, lopen over de daken, koprollen maken. Wat was het gezellig. Zelfs Louise en Gen mochten laten zien of ze nog een koprol konden maken, wat een blije gezichtjes allemaal. Natuurlijk had Sinterklaas ook nog cadeautjes mee voor iedereen. We hebben nog even “dag sinterklaasje” gezongen en daarna snel alle cadeautjes open gemaakt, wat was het een gezellige ochtend!

Groetjes van de Jungletuin
Kinderdagverblijf Mirakel Bovenkerkerweg
Amstelveen

Buiten met de Stampertjes KDV Bovenkerkerweg
13-06-2018

De zomer is al volop aan de gang en dus kunnen we weer heerlijk naar buiten met z’n allen. Met dat mooie weer is het natuurlijk wel belangrijk om goed te smeren. Jessmae en Julie roepen al gelijk ‘smeren’ als de zonnebrand tevoorschijn zien komen...

Lees meer
Varken Floortje bij peuterplus KDV Bovenkerkerweg
12-06-2018

Het thema 'zomerkriebels' komt lekker op gang. Het weer is nu misschien even wat minder zomers, maar wij hebben de smaak al te pakken. De komende weken hebben we het over het varken Floortje. 

Lees meer
De letter M van Mirakel KDV Bovenkerkerweg
24-05-2018

We zijn het thema ‘welkom in het kinderdagverblijf’ zo langzaam aan het afsluiten. Tijdens dit thema stond het wel en wee op Mirakel centraal. Op de groepen is er veel gewerkt met herkenbare dingen voor de kinderen, zoals de bedrijfskleding van...

Lees meer