Sint bij de Jungletuin

Kinderopvang >> Over KDV >> Nieuws

Sint bij de Jungletuin

Sint bij de Jungletuin

Vandaag was het dan zover, Sinterklaas en zijn Pieten kwamen op bezoek bij Mirakel! Om kwart voor 10 zou hij buiten aankomen dus om half 10 hebben we iedereen hun jasjes aangedaan. Eenmaal buiten hebben we liedjes gezongen en ja hoor daar kwamen ze… en hoe. 

Eerst kwamen er 2 Pieten aan op de step, daarna kwam er een politiebusje aan met zwaailichten en sirene en wie zaten daar in? Sinterklaas en zijn Pieten. De Pieten deelden pepernoten uit, dit vonden de kinderen natuurlijk erg lekker. Nadat alle kindjes wat pepernoten hadden gekregen ging iedereen weer terug naar binnen. Om half 11 kwamen ze langs op de Jungletuin.
De ouders, kinderen en medewerkers zaten er klaar voor. Nadat we een paar liedjes hadden gezongen kwamen ze dan eindelijk binnen op de groep, wat een feest! We hadden ook nog even pietengym, lopen over de daken, koprollen maken. Wat was het gezellig. Zelfs Louise en Gen mochten laten zien of ze nog een koprol konden maken, wat een blije gezichtjes allemaal. Natuurlijk had Sinterklaas ook nog cadeautjes mee voor iedereen. We hebben nog even “dag sinterklaasje” gezongen en daarna snel alle cadeautjes open gemaakt, wat was het een gezellige ochtend!

Groetjes van de Jungletuin
Kinderdagverblijf Mirakel Bovenkerkerweg
Amstelveen

Thema wonen bij de Mickey's KDV Bovenkerkerweg
13-09-2018

Bij de Mickey’s en Minnies werken wij met het thema wonen. Wij hebben al veel geknutseld. Zo heeft Fay een mooie inrichting van haar huis getekend, zoals haar bank, tv en haat knuffel Kiss. Sophie heeft haar poppenwagen en haar bed getekend. 

Lees meer
Knorries spelen met water KDV Bovenkerkerweg
02-08-2018

Mooi weer! Wat is het prachtig weer de laatste weken. Alle peutergroepen zijn weer veel buiten en dus ook de Knorries. Heerlijk buiten rennen, klimmen en fietsen. Als het zo warm weer is buiten, zetten wij ook de waterbakken neer.

Lees meer
Peuterplus over zwemmen KDV Bovenkerkerweg
13-07-2018

De peuterplus groep heeft het over zwemmen gehad. Met het warme zomer weer hebben we dit natuurlijk allemaal wel een keertje gedaan. Er is gesproken over het zwemmen in de zee, in het zwembad en in het zwembad in de tuin. Sarah kon ons al...

Lees meer