Sneeuwpret!

Sneeuwpret!

Sneeuwpret!

Wat een dikke pak sneeuw was er gevallen! Dat was natuurlijk reden om lekker naar buiten te gaan en in de sneeuw te spelen. Claire, Jayde, Sofia en Sophie begonnen meteen met het rollen van een kleine bal. Deze kleine bal werd al snel groter en groter. 

Door goed samen te werken hebben de meiden een super mooie grote sneeuwpop gemaakt. Aan het einde hadden ze alleen nog een wortel, sjaal en wat takjes nodig voor de neus en de handen van de sneeuwpop. De meiden waren er heel trots op dus dat moest wel even worden vastgelegd op een foto. 
De jongens hadden andere plannen met de sneeuw er werden sneeuwballen gegooid naar elkaar. Ook deden ze een wedstijdje wie het verst kon gooien. Pepijn en Joek konden zelfs op het dak gooien!
Ook werd er een spel bedacht in de voetbalkooi door teams te maken en zo ballen naar elkaar te gooien. De kinderen hebben in ieder geval volop van de sneeuw genoten!

Groetjes van BSO Mirakel Populierenlaan
Amstelveen

Thema 112 en kleurwedstrijd BSO Populierenlaan
15-03-2018

Deze week zijn we begonnen met een nieuw thema 'beroepen en 112'. Druk zijn we begonnen met knutselen zoals brandweermannen/vrouwen En bakken we heerlijke brandweerpizza’s . Ook 'vallen' er wel eens pedagogisch medewerkers en kinderen en die...

Lees meer
Dansen in het poppentheater! BSO Populierenlaan
28-02-2018

De vakantie is begonnen en dat betekent dat er weer leuke activiteiten en uitstapjes gepland staan. Zo gingen de Panters maandag naar Artis. Het was buiten koud, maar dat weerhield de kinderen er niet van om plezier te maken. 

Lees meer
De ballonnen dans BSO Populierenlaan
21-02-2018

We werken op dit moment met het thema ‘circus’. Een leuk thema, want het spreekt echt tot de verbeelding. De kinderen weten heel goed wat er bij dit thema past. Dat dieren kunstjes doen en er clowns zijn die mensen aan het lachen maken. Zo hebben...

Lees meer