Sneeuwpret!

Sneeuwpret!

Sneeuwpret!

Wat een dikke pak sneeuw was er gevallen! Dat was natuurlijk reden om lekker naar buiten te gaan en in de sneeuw te spelen. Claire, Jayde, Sofia en Sophie begonnen meteen met het rollen van een kleine bal. Deze kleine bal werd al snel groter en groter. 

Door goed samen te werken hebben de meiden een super mooie grote sneeuwpop gemaakt. Aan het einde hadden ze alleen nog een wortel, sjaal en wat takjes nodig voor de neus en de handen van de sneeuwpop. De meiden waren er heel trots op dus dat moest wel even worden vastgelegd op een foto. 
De jongens hadden andere plannen met de sneeuw er werden sneeuwballen gegooid naar elkaar. Ook deden ze een wedstijdje wie het verst kon gooien. Pepijn en Joek konden zelfs op het dak gooien!
Ook werd er een spel bedacht in de voetbalkooi door teams te maken en zo ballen naar elkaar te gooien. De kinderen hebben in ieder geval volop van de sneeuw genoten!

Groetjes van BSO Mirakel Populierenlaan
Amstelveen

Cheetah's maken insectenhotel BSO Populierenlaan
13-06-2018

Deze week was het heerlijk weer. De kinderen hebben genoten van het weer en de tuin. Balanceren op de boomstammen, rennen door het gras. Beestjes zoeken in de hut. De Cheetah meiden hadden zelfs een insectenhotel gemaakt! 

Lees meer
Geslaagde meivakantie BSO Populierenlaan
24-05-2018

Wat hebben we kunnen genieten van het mooie weer in de meivakantie. In de eerste week was het wat kouder en regende het veel, maar dat houdt de pret niet tegen. De eerste week van de vakantie zijn de Zebra’s en de Giraffen gaan bowlen. De meisjes...

Lees meer
Heel veel buiten spelen! BSO Populierenlaan
03-05-2018

Met het mooie weer van vorige week is er heel veel buiten gespeeld. De grotere jongens waren voornamelijk aan het voetballen en de jongere kinderen hebben veel leuke dingen gedaan. Spelen met het springtouw blijft een favoriet.

Lees meer