Sneeuwpret!

Sneeuwpret!

Sneeuwpret!

Wat een dikke pak sneeuw was er gevallen! Dat was natuurlijk reden om lekker naar buiten te gaan en in de sneeuw te spelen. Claire, Jayde, Sofia en Sophie begonnen meteen met het rollen van een kleine bal. Deze kleine bal werd al snel groter en groter. 

Door goed samen te werken hebben de meiden een super mooie grote sneeuwpop gemaakt. Aan het einde hadden ze alleen nog een wortel, sjaal en wat takjes nodig voor de neus en de handen van de sneeuwpop. De meiden waren er heel trots op dus dat moest wel even worden vastgelegd op een foto. 
De jongens hadden andere plannen met de sneeuw er werden sneeuwballen gegooid naar elkaar. Ook deden ze een wedstijdje wie het verst kon gooien. Pepijn en Joek konden zelfs op het dak gooien!
Ook werd er een spel bedacht in de voetbalkooi door teams te maken en zo ballen naar elkaar te gooien. De kinderen hebben in ieder geval volop van de sneeuw genoten!

Groetjes van BSO Mirakel Populierenlaan
Amstelveen

Doolhof van platen? BSO Populierenlaan
11-01-2018

De kerstvakantie is achter de rug en de kinderen gaan weer naar school. Aan tafel vertelden ze wat ze in de vakantie hadden gedaan. Heel veel oliebollen gegeten en tanden gewisseld! De één moest weer een beetje wennen op school en de BSO en was...

Lees meer
Sneeuwpret! BSO Populierenlaan
14-12-2017

Wat een dikke pak sneeuw was er gevallen! Dat was natuurlijk reden om lekker naar buiten te gaan en in de sneeuw te spelen. Claire, Jayde, Sofia en Sophie begonnen meteen met het rollen van een kleine bal. Deze kleine bal werd al snel groter en...

Lees meer
Stormloopbaan! BSO Populierenlaan
09-11-2017

De afgelopen week stond in het teken van 25 jaar Mirakel. Vorige week was het hoogtepunt de sumoworstel pakken waar de kinderen de grootste lol in hadden. Deze week kwam op maandag een echte goochelaar langs. 

Lees meer