Doolhof van platen?

Doolhof van platen?

Doolhof van platen?

De kerstvakantie is achter de rug en de kinderen gaan weer naar school. Aan tafel vertelden ze wat ze in de vakantie hadden gedaan. Heel veel oliebollen gegeten en tanden gewisseld! De één moest weer een beetje wennen op school en de BSO en was moe en de ander was fris en fruitig.

Er waren allerlei leuke activiteiten gepland zoals bladerdeeg met knakworsten maken en sneeuwpoppen knutselen. De grote kinderen hadden kartonnen platen gevonden en daar een doolhof van gemaakt. Heel erg leuk. Zo zie je maar dat je met weinig materialen leuke dingen kunt maken. Ze hadden op het karton hun namen geschreven en als je in een bepaald gedeelte kwam moest je een liedje zingen. Zo waren Hannah en Daan aan de beurt om te zingen en ze zongen meteen een kerstlied. Niels daarentegen zong een liedje van frozen met een andere tekst. Ze hadden veel plezier. 

Groetjes van BSO Mirakel Populierenlaan
Amstelveen

Thema 112 en kleurwedstrijd BSO Populierenlaan
15-03-2018

Deze week zijn we begonnen met een nieuw thema 'beroepen en 112'. Druk zijn we begonnen met knutselen zoals brandweermannen/vrouwen En bakken we heerlijke brandweerpizza’s . Ook 'vallen' er wel eens pedagogisch medewerkers en kinderen en die...

Lees meer
Dansen in het poppentheater! BSO Populierenlaan
28-02-2018

De vakantie is begonnen en dat betekent dat er weer leuke activiteiten en uitstapjes gepland staan. Zo gingen de Panters maandag naar Artis. Het was buiten koud, maar dat weerhield de kinderen er niet van om plezier te maken. 

Lees meer
De ballonnen dans BSO Populierenlaan
21-02-2018

We werken op dit moment met het thema ‘circus’. Een leuk thema, want het spreekt echt tot de verbeelding. De kinderen weten heel goed wat er bij dit thema past. Dat dieren kunstjes doen en er clowns zijn die mensen aan het lachen maken. Zo hebben...

Lees meer