Doolhof van platen?

Doolhof van platen?

Doolhof van platen?

De kerstvakantie is achter de rug en de kinderen gaan weer naar school. Aan tafel vertelden ze wat ze in de vakantie hadden gedaan. Heel veel oliebollen gegeten en tanden gewisseld! De één moest weer een beetje wennen op school en de BSO en was moe en de ander was fris en fruitig.

Er waren allerlei leuke activiteiten gepland zoals bladerdeeg met knakworsten maken en sneeuwpoppen knutselen. De grote kinderen hadden kartonnen platen gevonden en daar een doolhof van gemaakt. Heel erg leuk. Zo zie je maar dat je met weinig materialen leuke dingen kunt maken. Ze hadden op het karton hun namen geschreven en als je in een bepaald gedeelte kwam moest je een liedje zingen. Zo waren Hannah en Daan aan de beurt om te zingen en ze zongen meteen een kerstlied. Niels daarentegen zong een liedje van frozen met een andere tekst. Ze hadden veel plezier. 

Groetjes van BSO Mirakel Populierenlaan
Amstelveen

Cheetah's maken insectenhotel BSO Populierenlaan
13-06-2018

Deze week was het heerlijk weer. De kinderen hebben genoten van het weer en de tuin. Balanceren op de boomstammen, rennen door het gras. Beestjes zoeken in de hut. De Cheetah meiden hadden zelfs een insectenhotel gemaakt! 

Lees meer
Geslaagde meivakantie BSO Populierenlaan
24-05-2018

Wat hebben we kunnen genieten van het mooie weer in de meivakantie. In de eerste week was het wat kouder en regende het veel, maar dat houdt de pret niet tegen. De eerste week van de vakantie zijn de Zebra’s en de Giraffen gaan bowlen. De meisjes...

Lees meer
Heel veel buiten spelen! BSO Populierenlaan
03-05-2018

Met het mooie weer van vorige week is er heel veel buiten gespeeld. De grotere jongens waren voornamelijk aan het voetballen en de jongere kinderen hebben veel leuke dingen gedaan. Spelen met het springtouw blijft een favoriet.

Lees meer