Doolhof van platen?

Doolhof van platen?

Doolhof van platen?

De kerstvakantie is achter de rug en de kinderen gaan weer naar school. Aan tafel vertelden ze wat ze in de vakantie hadden gedaan. Heel veel oliebollen gegeten en tanden gewisseld! De één moest weer een beetje wennen op school en de BSO en was moe en de ander was fris en fruitig.

Er waren allerlei leuke activiteiten gepland zoals bladerdeeg met knakworsten maken en sneeuwpoppen knutselen. De grote kinderen hadden kartonnen platen gevonden en daar een doolhof van gemaakt. Heel erg leuk. Zo zie je maar dat je met weinig materialen leuke dingen kunt maken. Ze hadden op het karton hun namen geschreven en als je in een bepaald gedeelte kwam moest je een liedje zingen. Zo waren Hannah en Daan aan de beurt om te zingen en ze zongen meteen een kerstlied. Niels daarentegen zong een liedje van frozen met een andere tekst. Ze hadden veel plezier. 

Groetjes van BSO Mirakel Populierenlaan
Amstelveen

Doolhof van platen? BSO Populierenlaan
11-01-2018

De kerstvakantie is achter de rug en de kinderen gaan weer naar school. Aan tafel vertelden ze wat ze in de vakantie hadden gedaan. Heel veel oliebollen gegeten en tanden gewisseld! De één moest weer een beetje wennen op school en de BSO en was...

Lees meer
Sneeuwpret! BSO Populierenlaan
14-12-2017

Wat een dikke pak sneeuw was er gevallen! Dat was natuurlijk reden om lekker naar buiten te gaan en in de sneeuw te spelen. Claire, Jayde, Sofia en Sophie begonnen meteen met het rollen van een kleine bal. Deze kleine bal werd al snel groter en...

Lees meer
Stormloopbaan! BSO Populierenlaan
09-11-2017

De afgelopen week stond in het teken van 25 jaar Mirakel. Vorige week was het hoogtepunt de sumoworstel pakken waar de kinderen de grootste lol in hadden. Deze week kwam op maandag een echte goochelaar langs. 

Lees meer