Pannekoeken met kaas of appel

Pannekoeken met kaas of appel

Pannekoeken met kaas of appel

De vakantie is alweer voorbij en wij willen iedereen een gelukkig en gezond 2018 wensen. We hopen dat iedereen een heerlijke vakantie heeft gehad.

De Elanden hebben leuke dingen gedaan. De vrijdag voor de vakantie hebben we met zijn allen een heerlijke kerstlunch gehad. Daarna hebben de kinderen en de medewerkers kerststukjes gemaakt. En toen was het eindelijk kerstvakantie.

Veel kinderen zijn op wintersport en vakantie geweest. We hebben soms rustige dagen gehad op de BSO. Samen met Stijn, Pieter, Gijs en Lee hebben we bijvoorbeeld een dagje heerlijk pannenkoeken gebakken. Dit mochten de kinderen helemaal zelf doen. Zo hebben we pannenkoeken met kaas of appel gemaakt. In de middag heeft Sabrina haar Surinaamse keuken skills nog laten zien en hebben we lekkere wraps met kip gegeten. Hmmm!

Als uitstapje zijn we gezellig gaan bowlen en toen was de vakantie alweer voorbij!

Liefs de Elanden
BSO Mirakel Kalfjeslaan
Amsterdam

Bitterbal, afscheid en danstrio BSO Next
12-07-2018

Deze week hebben de Elanden weer lekker gekookt. Dit keer hebben ze bitterballen gemaakt. Met het recept van Sabrina en de kookkunsten van Jetske zijn ze heerlijk geworden.

Lees meer
Social media is het thema BSO Next
08-03-2018

Bij de Elanden hebben wij deze week gewerkt met het thema ‘social media’ en aan de hand hiervan hebben wij leuke activiteiten gepland. Eén van de activiteiten die de kinderen leuk en spannend vonden was het maken van een memory spel van de...

Lees meer
Feestelijke opening Elanden! BSO Next
21-02-2018

Wij hebben een nieuwe naam! HOERA! De kinderraad heeft gestemd voor een naam en het is de Elanden geworden! De Elandengroep is voor de oudste kinderen van 7 t/m 12 jaar. Om dit te vieren hebben zij een officiële feestweek.  

Lees meer