Social media is het thema

Social media is het thema

Social media is het thema

Bij de Elanden hebben wij deze week gewerkt met het thema ‘social media’ en aan de hand hiervan hebben wij leuke activiteiten gepland. Eén van de activiteiten die de kinderen leuk en spannend vonden was het maken van een memory spel van de verschillende soorten apps. 

De benodigde materialen zijn gekleurd en wit papier, lijm, potlood om de verschillende apps te tekenen en uit te knippen. Dit moesten ze dan weer bij elkaar zoeken.
De kinderen weten al erg veel van verschillende social media, zoals Facebook, Instagram en Twitter.

Groeten van de Elanden
BSO Mirakel Kalfjeslaan
Amsterdam

Social media is het thema BSO Next
08-03-2018

Bij de Elanden hebben wij deze week gewerkt met het thema ‘social media’ en aan de hand hiervan hebben wij leuke activiteiten gepland. Eén van de activiteiten die de kinderen leuk en spannend vonden was het maken van een memory spel van de...

Lees meer
Feestelijke opening Elanden! BSO Next
21-02-2018

Wij hebben een nieuwe naam! HOERA! De kinderraad heeft gestemd voor een naam en het is de Elanden geworden! De Elandengroep is voor de oudste kinderen van 7 t/m 12 jaar. Om dit te vieren hebben zij een officiële feestweek.  

Lees meer
Stef stuntpiloot bij de Elanden BSO Next
08-02-2018

Na het thema 'beroepen' mogen wij nu een feestelijk thema aankondigen en dat is ‘carnaval & valentijn’. Dat betekent dat de kinderen hun leukste carnavalskostuum mogen aandoen naar school.

Lees meer