Deur van Haaien gepimpt

Deur van Haaien gepimpt

Deur van Haaien gepimpt

Robine en Bente wilden afgelopen dinsdag de deur pimpen, maar met wat? Ze wilden dat de deur iets zou toevoegen op de groep, de deur personaliseren dus. Hoe kan dit beter dan de namen van alle Haaien hierop te noteren.

Van Yorick hadden zij een lijstje gekregen waarop alle namen stonden en konden zij er mee aan de slag. De jongens kregen hun naam in een ‘stoere’ kleur. De namen van de meisjes werden in een ‘schattige’ kleur op de deur geschreven.

Mooi gedaan meiden!

Groetjes van BSO Mirakel Backershagen
Amsterdam

Heerlijk in de zandbak BSO Backershagen
13-06-2018

De afgelopen weken zijn we veel naar buiten geweest met de kinderen van Backershagen. Hier hebben we veel lol gehad. Zo deden we springtouw wedstrijden en speelden we in de zandbak. 

Lees meer
Uit den ouden doosch BSO Backershagen
31-05-2018

Het leuke van werken met kinderen is dat je hen letterlijk en figuurlijk ziet groeien. Op Backershagen werken drie medewerkers al vrij lang op de vestiging. Aouatif spant de kroon met 17 jaar, maar ook Yorick (8 jaar) en Jasper (7 jaar) lopen al...

Lees meer
Buiten spelen BSO Backershagen
24-05-2018

De meivakantie was erg gezellig. De eerste week was het uitstapje naar het Kabouterpad letterlijk en figuurlijk in het water gevallen door het slechte weer. Gelukkig konden we gaan gymmen in de gymzaal van Mirakel Kalfjeslaan. Waren we er toch...

Lees meer