Spanning en sensatie na de voorjaarsvakantie

Spanning en sensatie na de voorjaarsvakantie

Spanning en sensatie na de voorjaarsvakantie

De schoolbel ging en de kinderen kwamen aanstormen van MONIQUE en CHANTAL is de kinderraad al bekend?  “Jaja”, antwoorden zij, maar we vertellen nog niets dat komt als we op de vestiging zijn.

 

Eenmaal op de vestiging openden Monique en Chantal de dag en om de kinderen een beetje te plagen hadden we gezegd dat in de vakantie de stembriefjes verdwenen waren. De kinderen hadden zoiets van nee dat menen jullie niet.  

Monique en Chantal onthulden één voor één de namen van de kinderen die gekozen waren. Alle kinderen waren het er mee eens, zelfs de niet gekozen kinderen waren blij voor de kinderen die wel gekozen zijn.

De nieuwe namen van de kinderraad 2018 zijn geworden:

-          Lois
-          Floor
-          Carlos
-          Xavier
-          Roza
-          Djoeke

De eerste kinderraad zal volgende week maandag op 12 maart al plaatsvinden. Iedereen van de Titanen heeft deze week de tijd om leuke ideeën op te schrijven en deze in de desbetreffende kinderraad doos te stoppen.

Dan kunnen de kinderen van de raad daar uitgebreid over praten samen met de leiding.

Sportieve Groetjes,
BSO Mirakel Pinoké  
Amstelveen

Zomer in de bol BSO Pinoke
05-07-2018

Wij hebben de zomer in ons bol Op het terras genieten wij vol Pinoke bezaait met kinderen Wat valt er nog te willen Voor ons begint nu echt de lol

Lees meer
Tapas middag op Pinoké BSO Pinoke
07-06-2018

Jaja, het zomerweer is weer aangebroken en daar genieten de Titanen volop van. Zo hebben wij deze week lekkere gezonde tapas gemaakt. De kinderen waren naast het sporten en watergevechten ook lekker aan het koken.

Lees meer
Laat de zomer maar komen BSO Pinoke
12-04-2018

Niemand is het deze week ontgaan dat het heerlijk weer was. De Titanen genieten altijd door weer en wind, maar het is toch ook wel weer heel fijn met een zonnetje erbij.

Lees meer