Wat gaan we vandaag doen?

Wat gaan we vandaag doen?

Wat gaan we vandaag doen?

Wat zullen we gaan doen vandaag? Dat is altijd een van de dingen die tijdens ons tafelmoment wordt besproken. Veel kinderen weten al wat ze van plan zijn. Er wordt dan ook meteen aan de medewerker gevraagd of dat mag, zodat ze van hun plekje verzekert zijn. 

Lekker in de vide met de poppen spelen, buiten voetballen of verstoppertje doen. Er zijn ook kinderen die iets meer tijd nodig hebben om te bedenken wat ze die dag willen gaan doen en soms weten ze het ook niet. Gelukkig bieden we bij de Zeesterren altijd een gepaste activiteit aan. De kinderen doen dan gezellig mee, krijgen weer andere ideeën en dan ontstaat er vanzelf een ander spel.Ze hebben een heerlijke speelplek en vermaken zich prima. Ik vind het altijd fijn om te zien dat ze zich veilig en blij voelen bij ons op de Zeesterren groep.

Groetjes van de Zeesterrengroep
BSO Mirakel Backershagen
Amsterdam

 

In het zand BSO Backershagen
12-07-2018

Nog heel even en dan zit er weer een schooljaar op. Dan waait iedereen naar warme oorden. Van veel kinderen krijgen we te horen waar ze heen gaan op vakantie. Maar voor lekker weer hoef je niet ver, kijk maar!

Lees meer
Jaren 90 tijdens Sterrenjacht! BSO Backershagen
28-06-2018

Afgelopen week was het weer tijd voor de jaarlijkse Sterrenjacht. Dit jaar hadden enorm veel kinderen zich ingeschreven, er waren maar liefst 18 acts! Natuurlijk mochten de pedagogisch medewerkers als eerste het goede voorbeeld geven. 

Lees meer
Heerlijk in de zandbak BSO Backershagen
13-06-2018

De afgelopen weken zijn we veel naar buiten geweest met de kinderen van Backershagen. Hier hebben we veel lol gehad. Zo deden we springtouw wedstrijden en speelden we in de zandbak. 

Lees meer