Wat gaan we vandaag doen?

Wat gaan we vandaag doen?

Wat gaan we vandaag doen?

Wat zullen we gaan doen vandaag? Dat is altijd een van de dingen die tijdens ons tafelmoment wordt besproken. Veel kinderen weten al wat ze van plan zijn. Er wordt dan ook meteen aan de medewerker gevraagd of dat mag, zodat ze van hun plekje verzekert zijn. 

Lekker in de vide met de poppen spelen, buiten voetballen of verstoppertje doen. Er zijn ook kinderen die iets meer tijd nodig hebben om te bedenken wat ze die dag willen gaan doen en soms weten ze het ook niet. Gelukkig bieden we bij de Zeesterren altijd een gepaste activiteit aan. De kinderen doen dan gezellig mee, krijgen weer andere ideeën en dan ontstaat er vanzelf een ander spel.Ze hebben een heerlijke speelplek en vermaken zich prima. Ik vind het altijd fijn om te zien dat ze zich veilig en blij voelen bij ons op de Zeesterren groep.

Groetjes van de Zeesterrengroep
BSO Mirakel Backershagen
Amsterdam

 

Haaien spelen de bal BSO Backershagen
15-11-2018

De Haaien vermaken zich goed met een balspel. 'Iemand is hem niemand is hem' wordt vaak gespeeld. Ook basketbal is erg leuk. De kinderen spelen dan een variant waar op je 1 tegen 1 speelt en de spelers regelmatig wisselen als iemand af is. Een...

Lees meer
Bouwen en knutselen BSO Backershagen
11-10-2018

Op Mirakel Backershagen zijn we weer flink aan het spelen! Zo bouwen we kastelen, super hoge kapla torens en zijn we bezig met veel verschillende bordspellen. Vooral Stratego is favoriet. Om de paar weken wisselen we van thema op de groep. 

Lees meer
Nieuw schooljaar met veranderingen! BSO Backershagen
13-09-2018

Het nieuwe schooljaar is alweer twee weken aan de gang. De kinderen zijn nog steeds bezig hun mooiste, stoerste en/of leukste vakantieverhalen te vertellen. Alle kinderen zijn een klas omhoog gegaan en de kinderen die nu in groep 3 zitten mogen...

Lees meer