Wat gaan we vandaag doen?

Wat gaan we vandaag doen?

Wat gaan we vandaag doen?

Wat zullen we gaan doen vandaag? Dat is altijd een van de dingen die tijdens ons tafelmoment wordt besproken. Veel kinderen weten al wat ze van plan zijn. Er wordt dan ook meteen aan de medewerker gevraagd of dat mag, zodat ze van hun plekje verzekert zijn. 

Lekker in de vide met de poppen spelen, buiten voetballen of verstoppertje doen. Er zijn ook kinderen die iets meer tijd nodig hebben om te bedenken wat ze die dag willen gaan doen en soms weten ze het ook niet. Gelukkig bieden we bij de Zeesterren altijd een gepaste activiteit aan. De kinderen doen dan gezellig mee, krijgen weer andere ideeën en dan ontstaat er vanzelf een ander spel.Ze hebben een heerlijke speelplek en vermaken zich prima. Ik vind het altijd fijn om te zien dat ze zich veilig en blij voelen bij ons op de Zeesterren groep.

Groetjes van de Zeesterrengroep
BSO Mirakel Backershagen
Amsterdam

 

Pesten of plagen? BSO Backershagen
13-02-2019

De afgelopen weken hebben we met de kinderen in de sneeuw gespeeld en verschillende spellen buiten gedaan. Maar we hebben ook knus binnen geknutseld, zo maakten we mooie versiering voor ons thema: pesten. Pesten gebeurt overal, daarom is het...

Lees meer
De sneeuw! BSO Backershagen
24-01-2019

Het is weer wit en niet een klein beetje ook! De meeste papa’s en mama’s vinden het verschrikkelijk, het is koud, het auto rijden word een verschrikking. Als ik het dan aan hen vraag hoe ze het vinden, is sneeuw alleen voor in het weekend.

Lees meer
Rustige dagen, gezellig dingen doen BSO Backershagen
18-12-2018

Het gebeurd wel eens dat het wat rustiger is op Mirakel. Dat kan zijn omdat er op die dag minder kinderen komen dan op andere dagen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vrijdag, of omdat er heel veel zieken zijn of kinderen die gaan spelen bij...

Lees meer