Wat gaan we vandaag doen?

Wat gaan we vandaag doen?

Wat gaan we vandaag doen?

Wat zullen we gaan doen vandaag? Dat is altijd een van de dingen die tijdens ons tafelmoment wordt besproken. Veel kinderen weten al wat ze van plan zijn. Er wordt dan ook meteen aan de medewerker gevraagd of dat mag, zodat ze van hun plekje verzekert zijn. 

Lekker in de vide met de poppen spelen, buiten voetballen of verstoppertje doen. Er zijn ook kinderen die iets meer tijd nodig hebben om te bedenken wat ze die dag willen gaan doen en soms weten ze het ook niet. Gelukkig bieden we bij de Zeesterren altijd een gepaste activiteit aan. De kinderen doen dan gezellig mee, krijgen weer andere ideeën en dan ontstaat er vanzelf een ander spel.Ze hebben een heerlijke speelplek en vermaken zich prima. Ik vind het altijd fijn om te zien dat ze zich veilig en blij voelen bij ons op de Zeesterren groep.

Groetjes van de Zeesterrengroep
BSO Mirakel Backershagen
Amsterdam

 

Schurkerige Haaien! BSO Backershagen
12-04-2018

Tijdens een kinderraadvergadering was aan bod gekomen dat de kinderen graag een keer op uitstapje willen naar een escaperoom. Na lang uitzoeken bleek dit een dure aangelegenheid te zijn. Maar zo makkelijk laten wij ons niet kennen natuurlijk! 

Lees meer
Van knikkerbaan tot kasteel! BSO Backershagen
12-04-2018

Bij ons op de Zeesterrengroep wordt weer flink gespeeld met de knikkerbaan! Je kunt er niet alleen een knikkerbaan mee maken, maar je kan er ook prima kastelen mee bouwen... :)

Lees meer
Wat gaan we vandaag doen? BSO Backershagen
22-03-2018

Wat zullen we gaan doen vandaag? Dat is altijd een van de dingen die tijdens ons tafelmoment wordt besproken. Veel kinderen weten al wat ze van plan zijn. Er wordt dan ook meteen aan de medewerker gevraagd of dat mag, zodat ze van hun plekje...

Lees meer