Spelenderwijs verkeersregels leren

Spelenderwijs verkeersregels leren

Spelenderwijs verkeersregels leren

Hallo allemaal, hier is weer het laatste nieuws van de BSO. Zoals altijd houden we jullie op de hoogte van de leuke activiteiten en thema's. Gezellig spelen, knutselen, tekenen, verkleden in het thema: verkeer! Het thema is super leuk en leerzaam. 

Je kunt er niet vroeg mee begingen. We besteden aandacht aan verkeersveiligheid door met het thema te werken. We praten met de kinderen over: hoe zit je veilig in een auto? Hoe moet je oversteken? Wat is veilig en niet veilig? We maken verkeersborden en verkeerslichten en leren zo spelenderwijs de verkeersregels. We vouwen een auto, een vliegtuig en we koken! De kinderen van Peter Pan groep hebben heel hard gewerkt en het resultaat hangt aan de muur van de Peter pan groep: een grote stad met straten en verkeersborden.

Super leuk! Het thema gaat door en we gaan verder gezellig knutselen en spelen.

Groetjes van BSO Mirakel Bovenkerkerweg
Amstelveen

Thema dieren en uitstapjes BSO Bovenkerkerweg
23-07-2018

Op dit moment werken wij met het thema ‘dieren’ op de groepen. Je hoeft namelijk helemaal niet op vakantie naar Zuid-Afrika te gaan om wilde dieren te spotten, dat kan ook gewoon bij ons op de BSO!

Lees meer
Knutselen met kosteloos materiaal BSO Bovenkerkerweg
05-07-2018

Op woensdag zorgt Michelle altijd voor een onvergetelijke dag op de Peter Pan groep. Ditmaal kregen de kinderen een creatieve verrassing. Op tafel stond een grote tas, gevuld met heel veel kosteloos materiaal, dat Michelle speciaal voor de...

Lees meer
Floor winnares Sterrenjacht BSO Bovenkerkerweg
18-06-2018

Op vrijdag 8 juni was het weer de hoogste tijd voor één van de leukste dagen van het jaar, namelijk de Sterrenjacht! Al weken van te voren waren de kinderen in het geheim aan het oefenen voor hun act. Op de BSO werd er in de lokalen, op de gang,...

Lees meer