Alvast een paaslunch!

Alvast een paaslunch!

Alvast een paaslunch!

Deze woensdag waren we al gezellig in paassfeer op Pinoké. Wij hebben een mooi versierde paasstak aan het plafond gehangen met allerlei leuke gekleurde eitjes en kuikentjes. Verder hangen er gezellige paasknutsels op de groep.

Wij hebben met z'n allen gezellig de tafel gedekt met een leuk paaskleed en servetjes. Hieronder vind je de heerlijke dingen die wij op tafel hadden en hebben opgegeten:
- Paasbrood
- Eitjes 
- Stokbrood
- Kip kerrie salade
- Kipfilet 
- Ham 
- Gestampte muisjes 
- Gekleurde muisjes 
- Roomboter kuikentjes 
- Optimel melk 2 smaken

Ook hebben wij tijdens de lunch gezellig gekletst over wat de kinderen met Pasen thuis gingen doen. De één ging gezellig met de familie brunchen en de ander dineren.

Wij wensen iedereen fijne paasdagen 
En wel eitjes zoeken hè!!!!!

Groetjes van BSO Pinoké
Amstelveen

Zomer in de bol BSO Pinoke
05-07-2018

Wij hebben de zomer in ons bol Op het terras genieten wij vol Pinoke bezaait met kinderen Wat valt er nog te willen Voor ons begint nu echt de lol

Lees meer
Tapas middag op Pinoké BSO Pinoke
07-06-2018

Jaja, het zomerweer is weer aangebroken en daar genieten de Titanen volop van. Zo hebben wij deze week lekkere gezonde tapas gemaakt. De kinderen waren naast het sporten en watergevechten ook lekker aan het koken.

Lees meer
Laat de zomer maar komen BSO Pinoke
12-04-2018

Niemand is het deze week ontgaan dat het heerlijk weer was. De Titanen genieten altijd door weer en wind, maar het is toch ook wel weer heel fijn met een zonnetje erbij.

Lees meer