Schurkerige Haaien!

Schurkerige Haaien!

Schurkerige Haaien!

Tijdens een kinderraadvergadering was aan bod gekomen dat de kinderen graag een keer op uitstapje willen naar een escaperoom. Na lang uitzoeken bleek dit een dure aangelegenheid te zijn. Maar zo makkelijk laten wij ons niet kennen natuurlijk! 

Als wij niet naar een escaperoom kunnen, halen we de escaperoom gewoon naar Mirakel toe.
Afgelopen donderdag toen de Haaien aankwamen op de BSO was het Haaienlokaal op slot en stond de kluis open, net als het raam. Hoe kan dat zo? Wat bleek, nadat de pedagogisch medewerkers vertrokken waren om de kinderen van school te halen was er ingebroken en geld en een telefoon uit de kluis ontvreemd.

De politie was geweest voor sporenonderzoek, maar kon de dader helaas niet achterhalen en zij waren teleurgesteld weer weggegaan. Gelukkig had de inbreker een brief voor de Haaien achtergelaten.

Na het eten, wat in de gang moest gebeuren vanwege het grootscheepse politieonderzoek, konden de kinderen de acht puzzels proberen op te lossen. Bij iedere puzzel konden de kinderen een cijfer (van 0 t/m 9) achterhalen en zodoende konden ze het telefoonnummer van de gestolen telefoon achterhalen. In groepjes gingen de kinderen aan de slag om de lastige puzzels te kraken. Gelukkig lukte het Bente, Nikki en Robine om de juiste antwoorden te verzamelen en de dader te pakken. Het bellen was nog spannend, want toen Robine belde hing ze geschrokken de telefoon op nadat Karel J. met zijn zware opnam.

Chapeau dames!

BSO Mirakel Backershagen
Amsterdam
Nieuw schooljaar met veranderingen! BSO Backershagen
13-09-2018

Het nieuwe schooljaar is alweer twee weken aan de gang. De kinderen zijn nog steeds bezig hun mooiste, stoerste en/of leukste vakantieverhalen te vertellen. Alle kinderen zijn een klas omhoog gegaan en de kinderen die nu in groep 3 zitten mogen...

Lees meer
In het zand BSO Backershagen
12-07-2018

Nog heel even en dan zit er weer een schooljaar op. Dan waait iedereen naar warme oorden. Van veel kinderen krijgen we te horen waar ze heen gaan op vakantie. Maar voor lekker weer hoef je niet ver, kijk maar!

Lees meer
Jaren 90 tijdens Sterrenjacht! BSO Backershagen
28-06-2018

Afgelopen week was het weer tijd voor de jaarlijkse Sterrenjacht. Dit jaar hadden enorm veel kinderen zich ingeschreven, er waren maar liefst 18 acts! Natuurlijk mochten de pedagogisch medewerkers als eerste het goede voorbeeld geven. 

Lees meer