Afscheid van Joyce

Afscheid van Joyce

Afscheid van Joyce

Lieve allemaal, op maandag 7 mei heb ik afscheid genomen van alle lieve collega’s en kinderen van Mirakel Bovenkerkerweg. Sinds 2013 ben ik werkzaam bij Mirakel en ik heb sindsdien met veel plezier op de Kapitein Haak groep mogen werken. Inmiddels ben ik (bijna) afgestudeerd leerkracht en wacht mij een nieuwe uitdaging, vandaar dat ik Mirakel nu ga verlaten.

Het knusse gevoel op de BSO, de diversiteit aan activiteiten en de vrolijke en enthousiaste kinderen ga ik zeker missen! Aan de betrokkenheid van de ouders en het warme welkom dat ik bij mijn terugkeer heb gekregen, zal ik met warme gevoelens terug blijven denken.

Ik heb mijn afscheid gezellig met de kinderen in de meivakantie gevierd. Zo hebben wij genoten van een chocoladefondue, waarbij naast het reguliere fruit, ook aardbeien, spekjes, en koekjes waren toegevoegd. Heerlijk om te zien hoe de kinderen genoten!

Dank jullie wel voor de fijne jaren en ik wens een ieder van de BSO alle goeds!

Veel liefs, Joyce
BSO Mirakel Bovenkerkerweg
Amstelveen

Thema dieren en uitstapjes BSO Bovenkerkerweg
23-07-2018

Op dit moment werken wij met het thema ‘dieren’ op de groepen. Je hoeft namelijk helemaal niet op vakantie naar Zuid-Afrika te gaan om wilde dieren te spotten, dat kan ook gewoon bij ons op de BSO!

Lees meer
Knutselen met kosteloos materiaal BSO Bovenkerkerweg
05-07-2018

Op woensdag zorgt Michelle altijd voor een onvergetelijke dag op de Peter Pan groep. Ditmaal kregen de kinderen een creatieve verrassing. Op tafel stond een grote tas, gevuld met heel veel kosteloos materiaal, dat Michelle speciaal voor de...

Lees meer
Floor winnares Sterrenjacht BSO Bovenkerkerweg
18-06-2018

Op vrijdag 8 juni was het weer de hoogste tijd voor één van de leukste dagen van het jaar, namelijk de Sterrenjacht! Al weken van te voren waren de kinderen in het geheim aan het oefenen voor hun act. Op de BSO werd er in de lokalen, op de gang,...

Lees meer