Afscheid van Joyce

Afscheid van Joyce

Afscheid van Joyce

Lieve allemaal, op maandag 7 mei heb ik afscheid genomen van alle lieve collega’s en kinderen van Mirakel Bovenkerkerweg. Sinds 2013 ben ik werkzaam bij Mirakel en ik heb sindsdien met veel plezier op de Kapitein Haak groep mogen werken. Inmiddels ben ik (bijna) afgestudeerd leerkracht en wacht mij een nieuwe uitdaging, vandaar dat ik Mirakel nu ga verlaten.

Het knusse gevoel op de BSO, de diversiteit aan activiteiten en de vrolijke en enthousiaste kinderen ga ik zeker missen! Aan de betrokkenheid van de ouders en het warme welkom dat ik bij mijn terugkeer heb gekregen, zal ik met warme gevoelens terug blijven denken.

Ik heb mijn afscheid gezellig met de kinderen in de meivakantie gevierd. Zo hebben wij genoten van een chocoladefondue, waarbij naast het reguliere fruit, ook aardbeien, spekjes, en koekjes waren toegevoegd. Heerlijk om te zien hoe de kinderen genoten!

Dank jullie wel voor de fijne jaren en ik wens een ieder van de BSO alle goeds!

Veel liefs, Joyce
BSO Mirakel Bovenkerkerweg
Amstelveen

Afscheid van Joyce BSO Bovenkerkerweg
09-05-2018

Lieve allemaal, op maandag 7 mei heb ik afscheid genomen van alle lieve collega’s en kinderen van Mirakel Bovenkerkerweg. Sinds 2013 ben ik werkzaam bij Mirakel en ik heb sindsdien met veel plezier op de Kapitein Haak groep mogen werken....

Lees meer
Niels & Jasmijn vertellen over de BSO BSO Bovenkerkerweg
12-04-2018

Hallo, wij zijn een tweeling dus: Niels & Jasmijn en dit is de Kapitein Haak. We hebben alles, computers een goudvis, heel veel spelletjes en een knutsel/tekentafel.  

Lees meer
Spelenderwijs verkeersregels leren BSO Bovenkerkerweg
29-03-2018

Hallo allemaal, hier is weer het laatste nieuws van de BSO. Zoals altijd houden we jullie op de hoogte van de leuke activiteiten en thema's. Gezellig spelen, knutselen, tekenen, verkleden in het thema: verkeer! Het thema is super leuk en leerzaam. 

Lees meer