Hello, goodbye

Kinderopvang >> Over KDV >> Nieuws

Hello, goodbye

Hello, goodbye

Op de groep zijn er wat personeelswisselingen geweest. Chantal en Ilja zijn naar een andere groep gegaan. Daarvoor zijn Sabrine en Kimberley in de plaats gekomen. Sabrine werkt nu op donderdag en vrijdag en Kimberley op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Suzanne blijft gewoon haar eigen dagen werken. Gezellig hoor!

Ook hebben we afscheid moeten nemen van Lilia. Zij is 2 jaar geworden en gaat naar de peutergroep. Veel plezier bij de Disneygroep! We hebben er ook een nieuw Nijntje kindje bij. Zijn naam is Yifan. Hij is het broertje van Yiging die ook bij ons op de groep heeft gezeten. Wij hopen dat je veel plezier gaat hebben bij ons op de Nijntjegroep!

Afgelopen woensdag hadden we op de groep weinig kinderen i.v.m. de meivakantie. Suzanne, Kimberley en Sabrine werkten voor een keertje alle 3 samen, dus leek het ons leuk om naar het Amsterdamse Bos te gaan. Met de kinderen in kinderwagens gingen we op pad. Ze vonden het zo leuk om lekker om zich heen te kijken, dat ze lekker wilde blijven zitten. Op het kinderdagverblijf hadden we al wat broodjes gesmeerd, zodat we die onderweg konden opeten. Ook hadden we nog brood voor de eendjes meegenomen maar die hebben we helaas niet gezien. Op de terugweg zijn we nog even naar de manage geweest om naar de paarden te kijken. Tijdens de wandeling is Julia lekker in slaap gevallen. We hadden verwacht dat Jikke dat ook even zou doen dan maar die dacht daar zelf anders over. Emma viel inslaap toen we alweer bijna terug waren. Een heerlijk dagje!

Groetjes van de Nijntjes,
Kinderdagverblijf Mirakel Radboud
Amsterdam

Hello, goodbye KDV Radboud
09-05-2018

Op de groep zijn er wat personeelswisselingen geweest. Chantal en Ilja zijn naar een andere groep gegaan. Daarvoor zijn Sabrine en Kimberley in de plaats gekomen. Sabrine werkt nu op donderdag en vrijdag en Kimberley op maandag, dinsdag, woensdag...

Lees meer
Kikkers planten zaadjes KDV Radboud
03-05-2018

Het wordt mooi weer, de zon schijnt al weer lekker, dus kunnen we van start met de moestuin. Op de Kikkergroep is van kasten en papier een grote tuin gecreëerd. Dat betekent zwarte vingers bij de kinderen, lekker knoeien met aarde en dan wachten...

Lees meer
De Mirakelse M! KDV Radboud
12-04-2018

Met de plus groep hebben we het thema 'Welkom in het kinderdagverblijf' inmiddels afgesloten. We hebben het de laatste weken over het wel en wee op Mirakel gehad en de kinderen kunnen heel goed vertellen wat er allemaal op Mirakel gebeurd. 

Lees meer