Jaren 90 tijdens Sterrenjacht!

Jaren 90 tijdens Sterrenjacht!

Jaren 90 tijdens Sterrenjacht!

Afgelopen week was het weer tijd voor de jaarlijkse Sterrenjacht. Dit jaar hadden enorm veel kinderen zich ingeschreven, er waren maar liefst 18 acts! Natuurlijk mochten de pedagogisch medewerkers als eerste het goede voorbeeld geven. 

Het thema was dit jaar de jaren 90 en zij waren hier helemaal op gekleed. Na hun dansje en beoordeling door de jury waren de kinderen aan de beurt. Voor de jury was het enorm lastig om te beoordelen wie de beste waren. Veel kinderen hadden namelijk de tijd en moeite genomen om goed te oefenen. Hierdoor waren de acts van een zeer hoog niveau en konden de kinderen en ouders in het publiek hier optimaal van genieten. Toch was het de jury gelukt om een top 3 samen te stellen. 

3e prijs
Cato, Reza, Carice met een dans act

2e prijs
Jaimie en Julie met zang act

De uiteindelijke winnaar was Floortje, zij had dan ook prachtig gezongen. Floortje, gefeliciteerd!

Groetjes van BSO Mirakel Backershagen
Amsterdam

Bouwen en knutselen BSO Backershagen
11-10-2018

Op Mirakel Backershagen zijn we weer flink aan het spelen! Zo bouwen we kastelen, super hoge kapla torens en zijn we bezig met veel verschillende bordspellen. Vooral Stratego is favoriet. Om de paar weken wisselen we van thema op de groep. 

Lees meer
Nieuw schooljaar met veranderingen! BSO Backershagen
13-09-2018

Het nieuwe schooljaar is alweer twee weken aan de gang. De kinderen zijn nog steeds bezig hun mooiste, stoerste en/of leukste vakantieverhalen te vertellen. Alle kinderen zijn een klas omhoog gegaan en de kinderen die nu in groep 3 zitten mogen...

Lees meer
In het zand BSO Backershagen
12-07-2018

Nog heel even en dan zit er weer een schooljaar op. Dan waait iedereen naar warme oorden. Van veel kinderen krijgen we te horen waar ze heen gaan op vakantie. Maar voor lekker weer hoef je niet ver, kijk maar!

Lees meer