Jaren 90 tijdens Sterrenjacht!

Jaren 90 tijdens Sterrenjacht!

Jaren 90 tijdens Sterrenjacht!

Afgelopen week was het weer tijd voor de jaarlijkse Sterrenjacht. Dit jaar hadden enorm veel kinderen zich ingeschreven, er waren maar liefst 18 acts! Natuurlijk mochten de pedagogisch medewerkers als eerste het goede voorbeeld geven. 

Het thema was dit jaar de jaren 90 en zij waren hier helemaal op gekleed. Na hun dansje en beoordeling door de jury waren de kinderen aan de beurt. Voor de jury was het enorm lastig om te beoordelen wie de beste waren. Veel kinderen hadden namelijk de tijd en moeite genomen om goed te oefenen. Hierdoor waren de acts van een zeer hoog niveau en konden de kinderen en ouders in het publiek hier optimaal van genieten. Toch was het de jury gelukt om een top 3 samen te stellen. 

3e prijs
Cato, Reza, Carice met een dans act

2e prijs
Jaimie en Julie met zang act

De uiteindelijke winnaar was Floortje, zij had dan ook prachtig gezongen. Floortje, gefeliciteerd!

Groetjes van BSO Mirakel Backershagen
Amsterdam

Rustige dagen, gezellig dingen doen BSO Backershagen
18-12-2018

Het gebeurd wel eens dat het wat rustiger is op Mirakel. Dat kan zijn omdat er op die dag minder kinderen komen dan op andere dagen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vrijdag, of omdat er heel veel zieken zijn of kinderen die gaan spelen bij...

Lees meer
Haaien spelen de bal BSO Backershagen
15-11-2018

De Haaien vermaken zich goed met een balspel. 'Iemand is hem niemand is hem' wordt vaak gespeeld. Ook basketbal is erg leuk. De kinderen spelen dan een variant waar op je 1 tegen 1 speelt en de spelers regelmatig wisselen als iemand af is. Een...

Lees meer
Bouwen en knutselen BSO Backershagen
11-10-2018

Op Mirakel Backershagen zijn we weer flink aan het spelen! Zo bouwen we kastelen, super hoge kapla torens en zijn we bezig met veel verschillende bordspellen. Vooral Stratego is favoriet. Om de paar weken wisselen we van thema op de groep. 

Lees meer