Jaren 90 tijdens Sterrenjacht!

Jaren 90 tijdens Sterrenjacht!

Jaren 90 tijdens Sterrenjacht!

Afgelopen week was het weer tijd voor de jaarlijkse Sterrenjacht. Dit jaar hadden enorm veel kinderen zich ingeschreven, er waren maar liefst 18 acts! Natuurlijk mochten de pedagogisch medewerkers als eerste het goede voorbeeld geven. 

Het thema was dit jaar de jaren 90 en zij waren hier helemaal op gekleed. Na hun dansje en beoordeling door de jury waren de kinderen aan de beurt. Voor de jury was het enorm lastig om te beoordelen wie de beste waren. Veel kinderen hadden namelijk de tijd en moeite genomen om goed te oefenen. Hierdoor waren de acts van een zeer hoog niveau en konden de kinderen en ouders in het publiek hier optimaal van genieten. Toch was het de jury gelukt om een top 3 samen te stellen. 

3e prijs
Cato, Reza, Carice met een dans act

2e prijs
Jaimie en Julie met zang act

De uiteindelijke winnaar was Floortje, zij had dan ook prachtig gezongen. Floortje, gefeliciteerd!

Groetjes van BSO Mirakel Backershagen
Amsterdam

Pesten of plagen? BSO Backershagen
13-02-2019

De afgelopen weken hebben we met de kinderen in de sneeuw gespeeld en verschillende spellen buiten gedaan. Maar we hebben ook knus binnen geknutseld, zo maakten we mooie versiering voor ons thema: pesten. Pesten gebeurt overal, daarom is het...

Lees meer
De sneeuw! BSO Backershagen
24-01-2019

Het is weer wit en niet een klein beetje ook! De meeste papa’s en mama’s vinden het verschrikkelijk, het is koud, het auto rijden word een verschrikking. Als ik het dan aan hen vraag hoe ze het vinden, is sneeuw alleen voor in het weekend.

Lees meer
Rustige dagen, gezellig dingen doen BSO Backershagen
18-12-2018

Het gebeurd wel eens dat het wat rustiger is op Mirakel. Dat kan zijn omdat er op die dag minder kinderen komen dan op andere dagen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vrijdag, of omdat er heel veel zieken zijn of kinderen die gaan spelen bij...

Lees meer