Naar buiten met de baby's

Kinderopvang >> Over KDV >> Nieuws

Naar buiten met de baby's

Naar buiten met de baby's

Hier het eerste website stukje van 'De Zeepaardjes', de nieuwe babygroep van Backershagen. Begin mei zijn wij geopend, de eerste weekjes waren nog rustig, maar inmiddels zijn wij al aardig ‘vol’ aan het lopen. We hebben een heerlijke lichte en rustige groepsruimte, waar we erg blij mee zijn.

Voor nu zijn Vanessa, Thari en Natalie de vaste pedagogisch medewerkers van de groep. Vanessa werkt op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, Thari werkt op maandag, dinsdag, woensdag en Natalie werkt op maandag en donderdag.
De kinderen die van de verticale groep verhuisd zijn naar de babygroep zijn inmiddels al helemaal gewend aan hun nieuwe groep en hebben het goed naar hun zin. Ook de nieuwe baby’s zijn vrijwel allemaal gewend en komen met plezier naar ons toe.
Met dit mooie weer proberen wij uiteraard zoveel mogelijk naar buiten te gaan. Dit is wel een hele onderneming; kinderwagens, wipstoeltjes, kleedjes, babyfoons, alles word meeverhuisd! Maar wij doen dit met alle plezier, want de kinderen vinden het allemaal zo leuk en fijn in onze mooie tuin!
Op naar een fijne zomer met nog heel veel mooie zonnige dagen!

Groeten,
Vanessa, Thari en Natalie
Kinderdagverblijf Mirakel Backershagen
Amsterdam
Feestje! KDV Merckenburg
04-10-2018

Op vrijdag 28 september was het dan eindelijk zover..! Het zomerfeest ging van start. ’s Morgens zijn we met de kinderen van de Zeeschildpadden op het springkussen gaan springen. Dit was niet zomaar een springkussen, het was een KASTEEL..!

Lees meer
Naar buiten met de baby's KDV Merckenburg
05-07-2018

Hier het eerste website stukje van 'De Zeepaardjes', de nieuwe babygroep van Backershagen. Begin mei zijn wij geopend, de eerste weekjes waren nog rustig, maar inmiddels zijn wij al aardig ‘vol’ aan het lopen. We hebben een heerlijke lichte en...

Lees meer
Muziekles met Stef KDV Merckenburg
07-06-2018

Vandaag kwam Stef weer bij ons op de groep. De kinderen waren reuze enthousiast toen ze Stef binnen zagen komen met zijn kist vol met instrumenten en zijn gitaar. We beginnen altijd met het welkomslied: 

Lees meer