Nieuw schooljaar met veranderingen!

Nieuw schooljaar met veranderingen!

Nieuw schooljaar met veranderingen!

Het nieuwe schooljaar is alweer twee weken aan de gang. De kinderen zijn nog steeds bezig hun mooiste, stoerste en/of leukste vakantieverhalen te vertellen. Alle kinderen zijn een klas omhoog gegaan en de kinderen die nu in groep 3 zitten mogen voor het eerst zelf naar ons toe komen uit de klas. 

Ook op Mirakel hebben wij wat veranderingen aangebracht. De leeftijden zijn een klein beetje aangepast. Wat inhoud dat sommige kinderen nu eerder een Dolfijn of Haai zijn. Veel van de nieuwe Dolfijnen en Haaien zijn super trots dat ze nu een groep hoger zitten. Er waren al wat nieuwe Dolfijnen die vanuit het klimrek aan het schreeuwen waren “Joyce wij mogen lekker in het klimrek, want wij zijn Dolfijnen!”

Ook de tuin is een klein beetje aangepast; daar staat nu een heel groot houten hek tussen. Gelukkig hebben de kinderen er weinig last van en blijft er een hele grote tuin over! De bouwvakkers hebben zelf een heus kasteel gebouwd op de plek waar we de brug hadden staan.De kinderen maken graag gebruik van de nieuwe brug om hun fantasiespel te spelen hebben we al heel wat ridders, boeven, pokemons en andere fantasiefiguren gehad. Wist je trouwens dat je in het kasteel ook naar de bouwplaats kan kijken? Zo houden onze kleine opzichters alles goed in de gaten!

Groetjes van BSO Backershagen
Amsterdam

Pesten of plagen? BSO Backershagen
13-02-2019

De afgelopen weken hebben we met de kinderen in de sneeuw gespeeld en verschillende spellen buiten gedaan. Maar we hebben ook knus binnen geknutseld, zo maakten we mooie versiering voor ons thema: pesten. Pesten gebeurt overal, daarom is het...

Lees meer
De sneeuw! BSO Backershagen
24-01-2019

Het is weer wit en niet een klein beetje ook! De meeste papa’s en mama’s vinden het verschrikkelijk, het is koud, het auto rijden word een verschrikking. Als ik het dan aan hen vraag hoe ze het vinden, is sneeuw alleen voor in het weekend.

Lees meer
Rustige dagen, gezellig dingen doen BSO Backershagen
18-12-2018

Het gebeurd wel eens dat het wat rustiger is op Mirakel. Dat kan zijn omdat er op die dag minder kinderen komen dan op andere dagen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vrijdag, of omdat er heel veel zieken zijn of kinderen die gaan spelen bij...

Lees meer