Nieuw schooljaar met veranderingen!

Nieuw schooljaar met veranderingen!

Nieuw schooljaar met veranderingen!

Het nieuwe schooljaar is alweer twee weken aan de gang. De kinderen zijn nog steeds bezig hun mooiste, stoerste en/of leukste vakantieverhalen te vertellen. Alle kinderen zijn een klas omhoog gegaan en de kinderen die nu in groep 3 zitten mogen voor het eerst zelf naar ons toe komen uit de klas. 

Ook op Mirakel hebben wij wat veranderingen aangebracht. De leeftijden zijn een klein beetje aangepast. Wat inhoud dat sommige kinderen nu eerder een Dolfijn of Haai zijn. Veel van de nieuwe Dolfijnen en Haaien zijn super trots dat ze nu een groep hoger zitten. Er waren al wat nieuwe Dolfijnen die vanuit het klimrek aan het schreeuwen waren “Joyce wij mogen lekker in het klimrek, want wij zijn Dolfijnen!”

Ook de tuin is een klein beetje aangepast; daar staat nu een heel groot houten hek tussen. Gelukkig hebben de kinderen er weinig last van en blijft er een hele grote tuin over! De bouwvakkers hebben zelf een heus kasteel gebouwd op de plek waar we de brug hadden staan.De kinderen maken graag gebruik van de nieuwe brug om hun fantasiespel te spelen hebben we al heel wat ridders, boeven, pokemons en andere fantasiefiguren gehad. Wist je trouwens dat je in het kasteel ook naar de bouwplaats kan kijken? Zo houden onze kleine opzichters alles goed in de gaten!

Groetjes van BSO Backershagen
Amsterdam

Bouwen en knutselen BSO Backershagen
11-10-2018

Op Mirakel Backershagen zijn we weer flink aan het spelen! Zo bouwen we kastelen, super hoge kapla torens en zijn we bezig met veel verschillende bordspellen. Vooral Stratego is favoriet. Om de paar weken wisselen we van thema op de groep. 

Lees meer
Nieuw schooljaar met veranderingen! BSO Backershagen
13-09-2018

Het nieuwe schooljaar is alweer twee weken aan de gang. De kinderen zijn nog steeds bezig hun mooiste, stoerste en/of leukste vakantieverhalen te vertellen. Alle kinderen zijn een klas omhoog gegaan en de kinderen die nu in groep 3 zitten mogen...

Lees meer
In het zand BSO Backershagen
12-07-2018

Nog heel even en dan zit er weer een schooljaar op. Dan waait iedereen naar warme oorden. Van veel kinderen krijgen we te horen waar ze heen gaan op vakantie. Maar voor lekker weer hoef je niet ver, kijk maar!

Lees meer