Bouwen en knutselen

Bouwen en knutselen

Bouwen en knutselen

Op Mirakel Backershagen zijn we weer flink aan het spelen! Zo bouwen we kastelen, super hoge kapla torens en zijn we bezig met veel verschillende bordspellen. Vooral Stratego is favoriet. Om de paar weken wisselen we van thema op de groep. 

Het bos-thema zorgde voor een leuke boswinkel en voor andere leuke activiteiten, zoals bijvoorbeeld een slakkenspeurtocht en een bosbandje. Ook konden we lekker veel naar buiten in onze tuin!
Nu het weer wat kouder wordt en vaak hard regent is het extra gezellig en knus om met z'n allen binnen te knutselen. Deze week bereiden we het Halloween thema voor met de kinderen. Zo helpen de kinderen ook graag een handje mee met het knutselen voor het nieuwe thema en hebben zij zelf vaak hele goede ideeën over wat we zouden kunnen doen voor activiteiten, knutsels of raamschilderingen!

Groetjes BSO Backershagen
Amsterdam

Pesten of plagen? BSO Backershagen
13-02-2019

De afgelopen weken hebben we met de kinderen in de sneeuw gespeeld en verschillende spellen buiten gedaan. Maar we hebben ook knus binnen geknutseld, zo maakten we mooie versiering voor ons thema: pesten. Pesten gebeurt overal, daarom is het...

Lees meer
De sneeuw! BSO Backershagen
24-01-2019

Het is weer wit en niet een klein beetje ook! De meeste papa’s en mama’s vinden het verschrikkelijk, het is koud, het auto rijden word een verschrikking. Als ik het dan aan hen vraag hoe ze het vinden, is sneeuw alleen voor in het weekend.

Lees meer
Rustige dagen, gezellig dingen doen BSO Backershagen
18-12-2018

Het gebeurd wel eens dat het wat rustiger is op Mirakel. Dat kan zijn omdat er op die dag minder kinderen komen dan op andere dagen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vrijdag, of omdat er heel veel zieken zijn of kinderen die gaan spelen bij...

Lees meer